středa 5. září 2018

Paletka stínů Makeup Revolution

Říkala jsem vám už nedávno, že jsem znovu objevila Makeup Revolution a začala jsem jejich produkty více testovat. Vím, že se o nich povídá ledacos a nebudu tvrdit, že s jejich filozofií ve všem souhlasím. Ale jedno se jim musí nechat, co se týče pudrových produktů, především stínů a rozjasňovačů, nemají ve své cenové kategorii konkurenci. A budete po mně chtít tip na levné dobré stíny, nemůžu vás poslat jinam než právě k nim. 


O jedné takové paletce dnes bude řeč. Konkrétně tato kráska s třicítkou stínů se jmenuje Fortune Favours The Brave. Není žádným nováčkem, já sama se po ní poohlížím více než rok. Pořád jsem se nějak nemohla rozhoupat. Na jedné straně rozporuplné recenze a také moje ne příliš dobrá zkušenost s jejím dvojčetem Mermaids. Když jsem ale dostala nabídku od elnino.cz si paletku vybrat, neváhala jsem. 



Paletka mě nadchla barevně, protože obsahuje přesně ty odstíny, které mám nejraději. Nositelná hnědá, k tomu růžová s fialovou, khaki zelená...jedině ty tři modré odstíny v horním rohu mě neberou. Modrá na oku nesluší nikomu, na tom si trvám. 

Krásné je i samotné balení, pevné, dobře zpracované, s obrovským zrcátkem. Štěteček neberu v potaz, nepoužitelné jako obvykle.



Co se kvality týče, je napříč paletkou lehce nevyrovnaná. I to je bohužel doména Makeup Revolution. Oni fakt umí skvělé stíny, ale pořád neváhají produkovat i ty méně povedené. Pigmentace stínů je v pořádku u všech, jen u některých pokulhává textura. Některé jsou hodně prášivé a nenanesete je rovnoměrně (aspoň na sucho ne), některé hodně flekatí (hlavně ty tmavě fialové) a některé jsou divně suché. Naštěstí, těch o kterých se dá říct, že jsou skvělé a dobře se nanáší, je většina. Jako celek paletka funguje. 

Stíny se spolu dobře kombinují, můžete je vrstvit a ani při blendění neztratí na své intenzitě. Líbí se mi, že tam mám i hned několik možností přechodových barev, stejně tak neutrálních kousků pod obočí. Jako bonus pár super třpytivek do vnitřního koutku. S tou paletkou se nalíčíte vždy komplet, a to v nekonečném množství variant. To se mi na ní líbí. Výdrž v kombinaci s bází také bez problému, během dne neztrácí na své intenzitě a v klidu se mnou zvládnou i náročný dlouhý den. 






Na paletky jsem hodně přísná. Přece jenom už jich mám doma hodně a navybírané jen ty nejlepší. Nebudu vám lhát, krásky od Too Faced nebo Urban Decay jsou ještě o level výše. Nejsou tak kvalitativně nevyrovnané, práce s nimi je rychlejší, preciznější...A taky za ně při placení vytáhnete z peněženky o pěkných pár stokorun více. Pokud nejste v rozpoložení dát za stíny patnáct set, Makeup Revolution pro vás bude dobrá alternativa. Tato paletka stojí necelé tři stovky. A službu udělá velmi dobrou. Osobně jsem na pár stínů naštvaná a používat je nebudu, ale paletku jako celek mám ráda a dokáži si v ní najít mnoho variací. 

První líčení: stíny 10, 5 a 16, ztráceno 1 a 2.

Druhé líčení: stíny 13, 14 a 22, ztráceno 17 a 19.

Třetí líčení: stíny 24, 16, ztráceno 17 a 19.

Čtvrté líčení: 25, 28 a 18 (namokro), ztráceno 17 a 19.

Jak můžete vidět, vyblbnout se s tím dá dostatečně, pigmentace je fajn, občas některému stínu více sluší nanést ho namokro. Nejvíce problematické jsou ty tmavě fialové, modré a potom trojka, taková divně lososová barva. Jinak jsou ale stíny vesměs fajn. 

Já jsem paletku dostala od eshopu elnino.cz, kde ji shodou okolností najdete vůbec nejlevněji za 250 Kč. Pokud se vám líbí barevně a využijete ji, za sebe ji můžu doporučit. V mé sbírce také zůstane. 


Máte od Makeup Revolution nějakou oblíbenou paletku?

10 komentářů:

  1. Dokonalá paletka, chystám sa na ňu už roky :D Aj tie líčenia ti krásne vyšli :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc hezky, některé odstíny bych tam úplně mít nemusela, ale i tak by se s ní dalo s líčením kouzlit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezká paletka. Tahle by se mi samotné líbila, mám moc ráda jakékoliv hnědé a taky černé a šedé stíny. Tahle by pro mě byla určitě použitelná, ovšem taky kromě těch modrých barev, ty fakt ne :)

    http://everyday-lifecz.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka se mi líbí. :) Obsahuje i plno odstínů co bych fakt využila. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. je nádherná a objednala som si ju minulé vianoce... má fakt všetky odtiene, ktoré mám rada, takže dokonale kombinacie. ale nastalo sklamanie..... ani s primerom mi nevydržia ani par minut!!!!! doslova sa tiene vytracajú z oka kym dokončim líčenie... strácajú na intenzite a blednú ...som velmi sklamana :(

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mam 2 paletky: Iconic 3 a Essential shimmers. Na tu, ktoru mas ty som sa pozerala, ale zatial som jej odolala 😉

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím s tebou. MUR umí jak hodně kvalitní paletky, tak i ty horší. Ale tak je to s více produkty. Třeba korektory jsou podle mého úplný propadák. Na druhou stranu třeba rozjasňovače miluju:)

    OdpovědětVymazat
  8. Obsah paletky se mi moc líbí, jo stíny od Makeup Revolution mám ráda :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám rada Revolution a podle mě je tato paletka hodně dobře využitelná :)

    OdpovědětVymazat