pondělí 18. června 2018

Wake up & Glow s Loreal

Loreal novinky mě baví. Umí je vždycky tak hezky zaobalit a promovat, že je zkrátka potřebujete, i když je vlastně nepotřebujete. :-) Nová řada Wake up & Glow mi učarovala a byla jsem moc ráda, když jsem mohla pár kousků z kolekce vyzkoušet. 


V řadě najdete BB krém ve dvou odstínech, tekutý rozjasňovač ve dvou odstínech, tvářenku, bronzer a poté ještě paletku rozjasňovačů. Poslední jmenovanou nemám, upřimně na ni v zahraniční nebyly moc dobré recenze, tak jsem se jí trochu bála. A taky nemusím mít všechno, i tak to sotva stíhám prostřídávat a pořád toužím po nových kouscích. Zkrátka, diagnóza. :-D 



Zpátky k věci. Hned první kousek  - BB krém je pořádný oříšek a já vlastně nevím, co vám chci o něm napsat. Je to přesně ten produkt, kdy ho chcete milovat a psát o něm hezky, ale on je vlastně ve své podstatě naprd. 

Odstín mám ten světlejší, bleďounký je opravdu dost, na můj vkus moc růžový. Ale on ve finále na pleti zase tolik nebarví, takže to ani tolik nevadí. Problémem je, že se hrozně drolí, žmolkuje a z pleti sjíždí. Hrozně mě to štve a snažila jsem se seč jsem mohla, abych na to vyzrála. Nanášela různé pleťové krémy pod něj, žádný krém pod něj, prsty, štětec, houbička...nic. Zkratka to na sušších místech, u mě hlavně na tvářích a občas na čele prostě zcuckovatělo. A to hned při nanášení. Jsem to pak nenápadně oprašovala, aby to bylo použitelné.


Jinak k efektu, ten je dost zváštní, netrační a mně se docela líbí. Nekryje to vůbec, s tím se smiřte hned v úvodu. Pleť to udělá ale neidentifikovatelně hezčí, projasněnější, svěžejší. Je to docela fajn pocit a vlastně to podtrhuje myšlenku celé kolekce. Prosvítají vám kruhy pod očima, nějaký ten pupínek, pihy, ale stejně jste o kapku krásnější, než kdybyste neměli nic. A to se mi líbí. Kdyby se to tak blbě neloupalo a taky mělo nějaké SPF, bude to můj oblíbený letní produkt na nenáročné dny. Asi to ještě úplně nevzdám a budu pokoušet a vám tvrdit, že je to určitě typem pleti a že vám to třeba sedne. Fakt se mi ta myšlenka líbí, tak snad to příště namíchají o něco lépe. 



Bronzery mě teď hodně baví a v podstatě lehkou konturu dělám každý den. Na tento kousek jsem se tak moc těšila. U nás se prodává jen v jedné barvě 02 sunkiss. V reálu mě svým podtónem trochu překvapil. Na fotce s modelkou působí daleko světleji. Ve finále je o fous tmavší a teplejší, než bych preferovala, ale není to vyloženě problém. 

Ještě k balení. To je moc pěkné, bytelné. Ve spodní části to má zrcátko a štěteček. Ten je tradičně nanic a tohle by se fakt mělo zakázat. Jenom kvůli tomuto pořád chodí ženské s barevnými pruhy na obličeji, protože tímto to prostě nikdy přirozeně neztratíte. Pryč s tím! 


Bronzer samotný je tak nějak fajn, ale tady to zase pro změnu nezajiskřilo. Na pleti ho dokáži hezky rozetřít do ztracena a tak nějak funguje, ale mám doma lepší kousky. Tohle je konzistenčně takové křídovější a během dne se to viditelně vytrácí. Večer na pleti není nic. Trošku mě to mrzí, ale dál ho asi používat nebudu, protože doma mám fakt asi pět dalších bronzerů, které mi sedí lépe. 



Tvářenka se opět prodává v jednom odstínu 01 peach addict. Voní sladce, ne vyloženě jako broskev, spíše jako multivitamínový džus. Balení totožné i s tím nanic štětečkem jako bronzer.

Tvářenka sama o sobě je moc hezká, pigmentovaná, nanáší se fajn. Byť je taktéž křídovější jako bronzer. A má stejný nešvar, docela rychle mizí. Pořád s tím trochu bojuji. Je mi sympatická, líbí se mi, barevně mi sedí. Ale nevím, jestli ji v té konkurenci, kterou u mě v šuplíku má, budu pravidelně používat. Já zrovna podobný odstín mám v několika provedeních, a to i včetně Lorealu. Mám od nich takovou tu typickou mini tvářenku, a ta je skvělá a mnohem lépe drží. Tak to ukáže až čas, jestli u mě vydrží. 



To nejlepší jsem si nechala nakonec. Původně jsem tekutý rozjasňovač ani testovat nechtěla, protože je obecně nevyužívám, ale ve finále se z něj stal miláček. 



Barevně mi perfektně sedí, je zlatý, ale se studeným nádechem. Zkoušela jsem ho používat různými způsoby a kupodivu se docela chytal. Tekuté věci by měly přijít rovnou na makeup, jenže to pak musíte zapudrovat. Tím rozjasňovač trochu ztratí na své síle. Ale v kombinaci s tím BB krémem to zkrátka tak nějak ladilo. Párkrát jsem to pankáčsky nanesla až na pudr a také to nebyl problém. Byl daleko výraznější a neměl problém vydržet. Jasně, ke konci dne už to mělo tendenci cestovat, ale nebyla to žádná tragédie. A úplně nejraději jej používám pod obočí, tam je skvělý.

Dávkování je úplně v pohodě, odkoukala jsem ho od sličně francouzsky z reklamy, přímo kapátkem udělám tři tečky a potom štětcem rozetřu.



Nakonec ještě komplet líčení. I když mám pocit, že to foťák zase všechno sežral. Ale aspoň pro představu. Použila jsem všechny zmiňované novinky a doplnila o další Loreal produkty. Výsledkem je velmi jednoduchý nenápadný look pro líné víkendové dny. 





Já nevím, jak to ukončit. Sama cítím, že ty produkty miluji více než si zaslouží. Je vám to asi jasné z toho popisu. S výjimkou tekutého rozjasňovače mám ke všemu nějaké připomínky a sama nevím, zda je budu používat i nadále. To nic nemění na tom, že na svém začátku mě hodně nadchly, líbí se mi ta myšlenka, kterou zároveň i naplňují. Jen už jsem zkrátka léty zhýčkaná a v šuplíčku mám i lepší produkty. 

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji zastoupení Loreal.

Stihli jste něco z nové kolekce vyzkoušet?

11 komentářů:

  1. Z této kolekce je parádní rozjasňovací paletka. Sice ji nemam, ale koukala jsem se na ni v obchodě a vypada skvěle

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám několik produktů, nebo měla jsem, které nebyly žádný zázrak, ale přesto jsem je měla ráda, takže Ti úplně rozumím. Nejvce mě zaujal rozhodně tekutý rozjasňovač.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych se naopak negativní recenze nebála, dneska je k sehnání jen v drogerii tolik skvělých funkčních produktů a člověk si může vybírat, od toho tyto recenze jsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to nemyslela tak, že bych nechtěla psát negativní recenze. pokud takový produkt je, nemám s tím problém. tohle je spíše o takovém vnitřním pocitu, kdy je mi ten kousek sympatický, ale objektivně tolik dobrý není. A obě tyto roviny jsem v článku zmínila.

      Vymazat
  4. Já jsem tak dlouho chodila tuhle řadu okoukávat, až jsem neodolala bronzeru a paletce rozjasňovačů - vypadala moc hezky a koupě nelituji, používám ji ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké produkty nejvíce mě zaujaly tvářenky strašně se mi líbí odstíny. :)
    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujal mě ten bronzer, ale z recenze nějak tak cítím, že si u tebe to místo nezískal, takže ho nejspíš zkoušet ani nebudu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Obaly majú krásne, avšak samotné farby produktov ma veľmi nezaujali...

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  8. Tyto výrobky jsem nezkoušela a ani mě tolik nezaujaly, i když tuto značku mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám podobné výrobky, ale od Dermacolu. Za mě jsou jednoznačně na léto a opálený obličej potřeba:-).

    Pokud máš chuť, u mně na blogu právě běží soutěž s Dermacolem, tak se neváhej zúčastnit.

    Měj se krásně!
    papa ByGabra

    http://www.bygabra.cz/2018/06/opojne-vune-dalek-soutez-dermacol.html

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat