středa 20. června 2018

Červnový Lookfantastic box

Anabáze kolem Lookfantastic boxu pokračuje. Mojí původní myšlenkou bylo objednat si jeden box. Ten se navíc po cestě ztratil. Nakonec mi ještě doputovaly další dva, květnový a teď i červnový. Nějak se mi tam navolilo automatické odesílání každý měsíc, a byť jsem poté vše zrušila a vypnula, červen stejně přišel. Psala jsem si s nimi a už by měl  být prý poslední, tak uvidíme. :-) Každopádně, i když jsem ho nečekala, jsem nakonec ráda, že mi aktuální box dorazil, protože se mi neskutečně trefil do noty a je to jedna z nejlepších edic, jakou kdy vydali. 


Box měl opět nádherné balení a tentokrát obsahoval 7 věcí. Vesměs péči, a to víte, že mám nejraději. Věčné zkoušení krémů a masek, to u mě teď vítězí a právě i proto jsem tak nadšená. Cena je 15 liber, tentokrát mi to sežralo 454 Kč. Hodnota produktů přesahuje 50 liber. 


Prvním kouskem je maska nebo spíše peeling na vlasy od Christophe Robin. Na takové divno věci mě užije a moc se těším, až vyzkouším. Jen to pravděpodobně bude stahovat i barvu, takže počkám těsně před barvením. Nicméně už jen pro tyto produkty ty boxíky stojí za to. K tomuhle se sami nikdy nedostanete a nepůjdete hned do plného balení. Ale vyzkoušet to zkrátka láká. 



Dost podobně jsem na tom se samoopalovacím mlékem. Sama bych si produkt nekoupila, ale 50ml balení je pro moje pokusy přesně tak akorát. Už jsem jej i stihla prubnout. Je fajn, že nesmrdí a kůže ztmavla po jednom namazání. Výdrž asi týden, poté jsem to opeelingovala pryč. Nebylo to špatné, byť tedy nějaké šmouhy to nadělalo. Ale mám s těmito produkty tak malé zkušenosti, že nedokážu odhadnout, za co může produkt samotný a co jsem udělala blbě já. Pořád to není věc, kterou bych chtěla používat pravidelně. Na to mám své bílé nohy až moc ráda. :-D Ale jak říkám, na nějaké ty pokus ideál. Produkt spotřebuji. 


Jediným zástupcem dekorativky jsou třpytivé tekuté stíny od Studio 10. Barvička je to pěkná, ale je to využitelné spíše jako topcoat na klasické stíny. Samo o sobě to nechytá rovnoměrně ani pořádně nedrží. Čekala jsem od toho trošku něco jiného, ale myslím, že i tak občas využiji.


Čisticí gel od Elemis taktéž potěšil. Přesně ta věc, kterých doma můžu mít desítky. A ještě líp v miniatuře. Zatím jsem nezkoušela, ale případně dám časem vědět, zda stál za to. 


Pleťový krém od Real Chemistry má vážně originální balení. Má to celých 10 ml, ale je to jen malý sáček, který šoupnete kamkoliv. Na cesty ideál. 


Maska Mádara spadá stále do té stejné kategorie, potěšila mě a snad brzy najdu prostor ji otestovat. Značku už jsem v minulosti měla a produkty byly fajn, tak jsem ráda, že si to opět osvěžím. 


Závěrem ještě poměrně štědré balení tělového krému od Rituals (jehož samostatnou fotku jsem někde zašantročila). A i z toho mám radost. Značka je mi sympatická, ale prozkoušenou ji moc nemám, protože je dost drahá. Tohle je ideální příležitost, jak se chvíli nechat hýčkat. 


To byl kompletní obsah boxu. Vím, že to není šálek pro každého a někomu by mohlo vadit, že je to samý krém, ale jak říkám, já jsem přesně naladěna na tuto vlnu, takže jsem spokojená. Při rozbalování jsem byla lehce rozpačitá jen z toho samoopalováku, ale nakonec jsem dala šanci i jemu. Kdy jindy ho vyzkoušet, než teď v létě. 

Za mě tedy super a kdyby to šlo, klidně budu odebírat dál a těšit se z každého dalšího balení. Za mě je Lookfantastic box aktuálně tím nejlepším boxíkovým řešením v poměru cena/výkon. Jen se musím chovat rozumně a každý měsíc ho nepotřebuji. Nejen kvůli ceně, ale také kapacitě mého těla. Ještě nemám prozkoušeny krémy z minulého boxu, natožpak tady z tohoto. Další teď nepotřebuji. (Já vím, že vás to nezajímá, to si píšu tady hlavně pro sebe, pro mé utrácivé já, abych si zdůvodnila, že červencový box fakt platit nebudu.:-D) Ale do budoucna se k boxu určitě vracet budu a ráda si to zopakuji nějakým podzimním vydáním.

Jak se vám líbí obsah aktuálního Lookfantastic boxu?

10 komentářů:

  1. Tentokrát se mi obsah boxu líbí moc, využila bych vše:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem z obsahu nadšená, nohem lepší než box plný dekorativky, kterou stejně nevyužiješ.

    OdpovědětVymazat
  3. Za tu cenu je to super obsah, já vítám taky spíš pečující kosmetiku, protože u té je veliká šance, je vše využiju a spotřebuju.

    OdpovědětVymazat
  4. Takový boxík bych uvítala! Ty produkty jsou parádní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tentokrát opravdu v něm byli suprové produkty. Tý jo tak to není jen tělové mléko pro udržení opálení, jsem to já ale pako :D A ono to je samoopalovák :D no tak zrovna dneska jsem ho vyzkoušela, tak jsem teda zvědavá. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké produkty já mám doma přesně stejný krém od aroma rituals a je skvělý celkově mám značku aroma rituals moc ráda :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý obsah, taky jsem už nad tímto boxem uvažovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Jeee, já ho objednala jednou a chodil automaticky...
    Teda peeling na vlasy :-D hmmm

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mi obsah líbí! Já jsem si teď pořídila box v Notinu. Je to novinka a těším se z něj :)

    OdpovědětVymazat