pondělí 12. března 2018

Líčení se značkou Maybelline

Připravila jsem pro vás další líčení jen s jednou jedinou značkou a tentokrát přišla na řadu Maybelline. Opět patří k mým nejoblíbenějším a hned po Loreal Paris, což je její nablýskanější sestra, ji mám z drogerie asi nejraději. Samozřejmě, jsou věci, které jí jdou lépe, některé hůře, ale tak to mají všechny značky. Od Maybelline mám obecně nejraději věci na rty, těch mám doma asi deset. Plus tedy všechny Baby Lips, těch je tak možná dalších pět. :-) A také mám slabost pro jejich korektory. 


Když jsem prohrábla šuplík, zjistila jsem, že nic není třeba dokupovat, měla jsem doma vše pro kompletní líčení. S výjimkou báze pod oční stíny, kterou, pokud vím, Maybelline u nás nenabízí. A poté jsem lehce ošidila tvářenku, protože těch v nabídce také moc nemají, a ty co ano, tak se mi nelíbí. Pomohla jsem si ale jejich novinkovým rozjasňovačem. 


Základ byl jasný, s makeupy od Maybelline jsem povětšinu měla problém s odstíny, a tak vlastně jediný, který jsem kdy měla, je zmatňující Fit Me. Je výborný, sedí mi a nosím ho ráda. Odstín 110 je navíc i o kapku světlejší, než je moje pleť. Korektor je jasná volba, v poslední době jsem si nejvíc zamilovala Master Conceal. A na obočí u mě zvítězil Tattoo Brow. Je to tak trochu kontroverzní produkt, sama jsem si k němu hledala cestu, ale nakonec musím říct, že ho používám pravidelně a určitě si budu pořizovat další balení. Normálně přes něj dávám ještě gel, ale tady jsem to nechala, ať tam nemícháme další značky. Je to navíc foceno až druhý den po aplikaci, ale mně to vždy vydrží i více než deklarované tři dny. Obvykle ho aplikuji jednou týdně. 


Pudrovala jsem relativní novinkou Fit Me. Zkoušela jsem ho poprvé a ještě uvidím. Zatím mě moc nenadchl, protože fakt strašlivě práší a efekt na pleti průměrný. Na tvářenku jsem se vykašlala a použila na celé tváře rozjasňovač. Je to tak trochu diskotéka, ale ve finále to k tomu celkovému looku šlo. 


Na očí to byla bojovka. Ty jejich paletky jsou vizuálně nádherné, použitelné už méně. Ono to tedy na oku ve finále vypadá dobře, ale nanést to, to jsou nervy. Práší to, chytá nerovnoměrně, no moc často je nepoužívám. 


Chuť jsem si zpravila až novou řasenkou, která je naopak skvělá. Jen tedy vysychá rychlostí blesku. Podle mě nedá ani dva měsíce. 

A co na rty? Tam to bylo opravdu dilema, protože toho mám doma fakt hodně a bylo z čeho vybírat. Nakonec jsem si ale řekla, když už jsem to tak rozzářila rozjasňovačem a celé ladila do teplejších tónů, tak jsem to vyletnila se vším všudy a přidala korálový balzám Baby Lips. 


Chtěla jsem jednou fotit jinde než na balkoně, ale zase jsem nevychytala světlo. Takže se mračím na sluníčko a ještě to sežralo barvy. Člověk si nevybere, tak příště zase pro jistotu opět na balkoně. :-) 



Tady ještě jednou komplet všechna líčidla, a to i s implementovanou bází pod oční stíny od Rimmel. 


Ještě mi tam zbývá značka Essence, se kterou by se mi to mělo podařit, jen tam čekám na jejich update, abych doplnila zásoby a měla to fakt komplet. 

Co vy a značka Maybelline, jaký k ní máte vztah?

3 komentáře:

  1. Maybelline makeup fit me mám ve skleněné lahvičce a ten je perfektní. :) Jinak jsem tak nějak od nich nic nezkoušela. Mám sice paletku hned tu první co vyšla a ta se mi líbí, jo také velmi práší, ale na oku vypadá fajn, sice žádná extra pigmentace, ale na rychlé líčení je to akorát. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Maybelline mám hodně ráda, bezkonkurenčně nejradši mám od nich řasenky včetně téhle nové. A našly by se i další oblíbené produkty, jako make-up nebo korektor Fit Me, dlouhotrvající tekutá rtěnka..

    OdpovědětVymazat
  3. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat