neděle 19. listopadu 2017

Vánoční wishlist

Ježíšek už prý pilně nakupuje, a tak je nejvyšší čas mu to trochu ulehčit. Moje předvánoční wishlisty již tradičně znáte a letos se jej dožadoval i samotný Ježíšek, kdy prý ten seznam dám dohromady. Tak tady je.

Tentokrát jsem musela snad i chvíli přemýšlet, ale nakonec jsem pár hezkých a zároveň dobře dostupných věcí přece jen našla. Oproti mým klasický nenasytným wishlistům totiž ten vánoční sestavuji tak, aby se Ježíšek zbytečně nenaběhal, a aby kvůli mě nemusel vysypávat prasátko. 


1) Pudr Insta Fix & Matte Rimmel - Od Rimmel chci snad klasicky každé Vánoce něco. PR této značky mě totiž stále okázale ignoruje, a to i přesto, že poctivě testuji téměř každou jejich novinku. A tak musím do služby povolat Ježíška. Nový transparentní pudr v mé sbírce nesmí chybět.

2) Stay Matte lipstick Rimmel - To samé platí i o nových matných rtěnkách. Tady bych klidně ráda prubla i více odstínů. Klidně to nechám na Ježíškovi, ale kdyby chtěl poradit, tak 110 blush, 210 rose and shine nebo 500 fire starter.

3) Vánoční limitka Yves Rocher - Tak to je naprostá klasika. Ještě jsem k nim letos nečichala, ale i tak věřím, že se mi budou líbit. Letos mě nejvíce lákají tělové krémy, ale nepohrdla bych čímkoliv.

4) Holografické laky Color Club - Už jsem kdysi jeden měla a byl skvělý. A už snad rok si říkám, že si koupím nový a pořád jsem se nerozhoupala. Tak třeba bude schovaný pod stromečkem. Laky se prodávají na Mojesminky.cz. A odstínově fakt nevím, nějaký chladivě studený, ale nechám se překvapit. 

5) Makeup Infallible Loreal - To je taková klasika, už jsem ho také měla a ráda bych si pořídila další. V odstínu 11 Vanilla prosím. 

6) Transformer Drops Catrice - Tenhle zesvětlovač makeupu bych potřebovala jako sůl, jenže pražské stojany Catrice jsou jako noty na buben a nemůžu to sehnat. Tak třeba bude mít Ježíšek větší štěstí.

7) A pokud dojde čas, chuť či inspirace něco shánět či vymýšlet, já si hravě poradím sama. Stačí mi k tomu jakákoliv dárková karta v libovolné hodnotě do různého eshopu, drogerie či parfumerie. 

A potom samozřejmě naprosto cokoliv dalšího kosmetického. Já to říkám pořád, kupovat mně kosmetiku je hrozně jednoduché. Potřebuji všechno a v jakémkoliv množství. Já to nechápu, že to nikdo v mém okolí pořád nechápe. :-)

Jaký je váš dopis pro Ježíška? Co kosmetického byste rádi našli pod stromečkem?

6 komentářů:

  1. Pudr od Rimmel je vážně skvělý, doporučuji! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pudr od Rimmelu by Ti ve sbírce opravdu chybět neměl, je super:-) Na vánoční limitku Yves Rocher už se jako každý rok moc těším, určitě si z ní něco budu muset pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezky wishlist :) Taky me moc lákají ty nové matně rtenky od Rimmelu :) Hlavně ta červená!

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  4. Na Vánoční limitku do YR se půjdu určitě taky podívat, nikdy neodolám :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Lak od CC jeden mám a je naprosto skvělý. Škoda, že některé odstíny jsou už vyprodané a jiné mají třeba už jen po jednom kusu. Myslím, že už jinak nenaskladňují :( Pěkný wish list. YR mám také na seznamu :) A kromě toho jsem si psala o nějaké laky na nehty (Ježíšek vybírat umí, tak to nechávám na něm, dárková karta do Dmka by taky potěšila a nepohrdla bych ani nějakým kosmetickým balíčkem :)Jinak mám na seznamu spíš dárky nekosmetické (povlečení, sluchátka, diář, atd.)

    OdpovědětVymazat
  6. Moje nejvetsi prani je takovato toaletka - https://www.nabytek-bmark.cz/podle-dodavatele/b-mark-1/toaletka-grenada-g47-orech.html uz jsem poslal i jeziskovi odkaz na ni, tak doufam, ze ji uvidim pod stromeckem ;)

    OdpovědětVymazat