pátek 28. července 2017

Zpevňující produkty Dermacol. Funguje to?

Tělová péče zaměřená na formování postavy od Dermacol je poměrně provařená. Loni prošla výrazným redesignem a od té doby jsem od zastoupení značky dostala hned dva balíčky. 

Nejsem těmto produktům zrovna nakloněna, ale rozhodla jsem se je otestovat. Od loňska jsem si nechala olej na celulitidu a formující gel. Olej jsem měla v koupelně skoro rok a používala jsem ho pravidelně nepravidelně. Pořádně jsem se do toho obula až letos na jaře. Když mi tedy přišel nedávno obdobný balíček znovu, nechala jsem si ještě sprchový gel a tělový krém a pustila jsem se do pořádného testování. 


Nečekala jsem od toho vlastně vůbec nic, ale musím říct, že jsem příjemně překvapená. Samozřejmě to neumí zázraky a základ k lepší postavě je jinde - v cvičení a stravě. Na jaře jsem ale jela celkový detox, pravidelně jsem cvičila, hlídala si jídlo a tak mi přišlo fajn to ještě podpořit krémíky. 


Olejíček se stal mým nejoblíbenějším produktem. Je určený na celulitidu a nanášet by se měl ráno i večer. Dokonce prý máte masírovat dotčené části vždy deset minut. Tak to mi přišlo docela vtipné, ale zároveň, když si budete dvacet minut denně masírovat stehna, a je jedno čím, to by v tom byl čert, aby celulitida neustoupila.

Takto poctivá jsem ale rozhodně nebyla. Vždycky jsem to pěkně zapracovala do pokožky, ale víc jak minutka to nebyla. 

Olej má hodně silnou parfemaci a ne každému by to sedlo. Je to hodně silný bylinkovo mentolový mix. Olej je ale jinak lehoučký, hezky a rychle se vstřebá. Často jsem ho používala i ráno a nebyl problém se hned obléct. 


U oleje jsem také pozorovala největší výsledky. Když jsem mazala fakt pravidelně ráno i večer (a rozhodně to nebylo striktně každý den, tak zhruba 5x týdně), tak pokožka byla o něco hladší a celulitida na první pohled o něco méně výraznější. Už jsem celé balení spotřebovala, ale mám tady právě schované další a hned jako domažu jiné krémy, co tu mám, tak se k němu vrátím.

Cena oleje je 199 Kč.


Hned jak mi došel olej, přešla jsem na zpevňující gel. U něj mě trochu mrzelo, že se nanáší jen večer (účinkuje totiž přes noc). Docela jsem si na to ranní mazání navykla, tak mi to chybělo. 

Gel má za úkol ,,ukousnout" pár centimetrů přes stehna, a to už za jeden měsíc.

Konzistenčně je to příjemný lehký gelíček, decentně mentolový. Rychle se vstřebá a celkově je uživatelsky daleko příjemnější než třeba olejíček výše. Na pokožce poté ještě chvíli chladí. 


Účinky na centimetry spočítané nemám. Jak už jsem psala, v té doby jsem pravidelně cvičila, takže nějaký cenťák šel dolů, ale svádět to čistě jen na gel rozhodně nebudu. Každopádně jsem to brala jako příjemného parťáka a minimálně jako placebo dobrý. 

Cena je 269 Kč.


Sprchový gel beru jako takový doplněk celé řady. Sám o sobě nic nezmůže, ale když už to na sebe všechno mažete, tak proč to nepodpořit. 

Přiznám se, že mi moc nesedí vůně. Je taková až unisexová, hodně svěží, okořeněná zázvorem. Dá se to přežít, ale u sprcháčů preferuji spíše něco jiného.


Už ho má skoro celý dopotřebovaný, takže vyloženě špatný není, ale znovu si ho nepořídím.

Cena sprchového gelu je 99 Kč.


Tělový balzám je takové klasické příjemné tělové mléko, které se dá denně použít po sprše. 

Voní svěže, nevtíravě. Konzistenčně je to tekutější mléko, ale o něco hůře se roztírá. Možná je to zlomyslně tím, že si máte kůži pořádně promasírovat, abyste se té celulitidy zbavili. :-) Musí se to prostě poctivě zapracovat, ale pak se to vstřebá a kůže je příjemně hydratovaná. Asi nic na hodně suchou pokožku, ale na běžné mazání super.


Už ho mám taky skoro celé vypotřebované, takže se to dalo, ale znovu už si ho také nepořídím. To roztírání mě štve. :-)

Cena balzámu je 169 Kč.


Celkově jsem s produkty spokojená. Sprchový gel a mléko beru jen jako takový dodatek, ty jsou jen skutečně jako placebo. Nejvíce mě překvapil olej, kde bych dala ruku do ohně za to, že to s tou celulitidou zatočí. Ne stoprocentně, ale lepší to je, a to i poměrně rychle, tak za 2-3 týdny poctivého mazání. A úplně marný není ani zpevňující gel. 

Nesmíte čekat zázraky, po namazání nezhubnete ani nebudete mít super pevnou pokožku, ale když se dáte například do cvičení nebo celkově měníte svůj životní styl, tohle může být dobrá pomůcka, jak toho docílit ještě rychleji a pojistit si to z vícero stran. Já osobně se budu vracet minimálně k tomu oleji.

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji PR Dermacol.

Zkoušeli jste někdy tyto produkty od Dermacol? Jaké jsou vaše zkušenosti?

8 komentářů:

  1. Já mám k těmhle produktům už dlouho hrozný odpor, vím, že jednou jsem doma měla taky nějaké tělové mléko, snad i od Dermacolu, ještě z té staré řady, ale bylo to úplně na prd, a pamatuju si, že to ještě k tomu šíleně smrdělo :D No, i když by to možná bylo třeba, tyhle produkty mě nechávají naprosto chladnou :D

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já na tyhle zázraky v pikslích moc nevěřím, samy o sobě jsou podle mně k ničemu, ale jak říkáš, jako takový doplněk při pohybovém, pitném a stravovacím režimu by nemusely být tak marné.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem tomu nikdy moc nevěřila, ale když píšeš, že by to mohlo urychlit výsledky při cvičení a správné stravě, možná by mi to pomohlo. Momentálně mám cvičební režim, kdy fakt cvičím 5x týdně, tak bych to těmito gely/oleji mohla podpořit. Docela jsi mě tím článkem nalákala. Postavu mám celkem dobrou, zvlášť když ted' hodně sportuji, ale celulitidy se ne a ne zbavit a stehna jsou stále mou problematickou partií.

    http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Dva produkty mám a zkouším :) tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak alespoň že ten olej funguje. Já bych měla problém s pravidelností v mazání se tolika přípravky. Mám zkušenost s krémem od Eveline a mohu s klidem říct, že mi nohy lehce vypnul a celulitida nebyla znatelná. Já teda celulitidu příliš nemám a to nejsem zrovna nejhubenější.

    OdpovědětVymazat
  7. Já moc těmto výrobkům nevěřím, ale používám je při masáži, a na to jsou super. Jen ty inovované obaly mi přijdou děsné.

    OdpovědětVymazat
  8. Týmto veciam neverím. Môžu trochu pomôcť, ale len v kombinácii s cvičením, stravou a dostatočným pitným režimom. Ale bez toho je to len škoda peňazí.

    Letná GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat