středa 26. července 2017

Podzimní update Essence se blíží

Ne, nebojte se, podzim zatím ještě na dveře neklepe. Ale kosmetické novinky pro toto období se již připravují, a tak není na škodu se mrknout na to, co nás za pár týdnů čeká. Pravidelný update ve stojanech Essence proběhne už na konci srpna. Aktuálně by měly startovat v drogeriích výprodeje vyřazených kousků. 

Novinky již byly představeny, a tak se dnes spolu mrkneme na průřez toho nejzajímavějšího, na co se můžeme těšit. Matnému vzhledu již odzvonilo a letošnímu roku vládnou metalické odstíny. Tady se Essence nechal hodně inspirovat a v podzimní nabídce je metalické úplně všechno. Celkově mi přijde, že se tam objevuje hodně nevšedních a odvážných odstínů, které nejsou pro drogerii úplně typické. 


Velké změny budou probíhat u produktů na rty. Velmi oblíbené rtěnky v klasickém černém obalu zmizí a nahradí je obdobné novinky. Zatím jen můžu říct, že budou mít trochu jiný tvar a nezbývá jen doufat, že budou stejně skvělé.


Pak nastupují další edice rtěnek - bláznivé matné odstíny Matt Matt Matt Vibrant i metalické barvičky Metal Shock.



Metalické budou i lesky a opět v mnoha bláznivých odstínech.


Tohle si nejsem jistá, co přesně je. Ale asi to budou bláznivě barevné balzámy, které se poté na rtech zbarví dle vašeho ph? Nebo aspoň v to doufám, že zelená nezůstane zelenou. :-)


Metal Shock je v nejnovější kolekci úplně všechno, takže zde tekuté oční stíny i linky. Ty jdou použít jak na rty, tak na oči.)




A aby těch věcí na rty skutečně nebylo málo, tak ještě jedna paletka.


V nabídce nebudou chybět ani nové řasenky. Já jim pořád nějak nemůžu přijít na chuť a dříve než stihnu nějakou vyzkoušet, už se zase řítí nové. Tady mě na první pohled žádná nezaujala. Na klasické nudné kartáčky mě neužije. 


I co se očních stínů týče, budou to samé blázniviny. Nově budou dostupné dvě paletky. Minimálně ta třpytivá se mi barevně líbí, tak uvidíme, co kvalita.


O něco více mě zaujaly tyto stíny v kalíšku. Mám takové podezření, že to budou napodobeniny Colour Pop. Tak doufám, že se jim podařilo obšlehnout i kvalitu. Minimálně barevně je to pecka a líbí se mi všechny čtyři odstíny.


Další věcí, která mě hodně zaujala, je nový makeup Fresh and Fit. U makeupů Essence je to jak kdy, někdy mile překvapí a někdy je to propadák. Doufám, že tentokrát to vyjde. Dostupný bude ve čtyřech odstínech a bude k němu i primer.


Konturování je stále v kurzu a Essence nově nabídne rozjasňující tyčinku a celou konturovací paletku. Ta je na drogerii podle mě fakt wow a na hraní s konturováním to může být fajn.


Metalické odstíny doputovaly i k tvářenkám a ty se podle mě fakt povedly. Další kousek, na který se hodně těším.


Na obočí se také pořád vymýšlí nějaké novinky a zkusit tak můžete tyto fixy. No nevím, nechci jim křivdit, ale moc se mi to nepozdává.


Svůj pevný krok s dobou Essence potvrzuje i nástroji k líčení. Těšit se můžeme na houbičku i silikonové cosi. :-) 


Metalickou rodinku uzavírají laky. Ty se mi upřimně moc nelíbí. Daleko zajímavěji vypadají holografické Rainbow. 



Kompletní nabídku novinek najdete na oficiálních stránkách, odkud jsou i všechny obrázky v tomto článku.

Musím říct, že se mi novinky jeví povedeně. Hlavně chválím, jak jde značka s dobou a nabízí fakt hodně zajímavých věcí, o kterých se ve světě mluví a které jsou typické spíše pro dražší značky. U Essence si ale všechny ty blázniviny můžete zkusit za pár korun. Já osobně se nejvíce těším na stíny v kalíšku, makeup a tvářenky. V drogeriích by se měly začít objevovat od 21. srpna.

Co vás z novinek nejvíc láká? 

14 komentářů:

  1. Ooo no tak já se těším na ty holo laky na nehty :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja sa asi najviac tesim na nove konturky na pery 😉

    OdpovědětVymazat
  3. Některé odstíny třeba těch rtěnek budou vážně odvaz:-D Ale nejvíc zajímavě z mého prvního pohledu vypadají stíny v kalíšku a holografické laky na nehty. A až budou novinky v prodeji, tak se mi toho v reálu nejspíš zalíbí i víc:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta paletka na konturování vypadá dobře :) Je to asi jediný produkt, který mě zaujal.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Mě zaujalo mnoho věcí, ale otázka je, jak to bude vypadat na živo a kdy začnou výprodeje :D musím ukořistit něco do zásob :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wau, krása a líbí se mi ta houbička, to balení je vtipné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ačkoli Essence moc nemusím, tak me zaujal určitě makeup a nové obaly rtenek :) Tak uvidíme jaké budou :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  8. No tak to vypadá naprosto skvěle! :) Doufám, že ty rtěnky v černém obalu budou taky tak dobré! Oční stíny v kalíšku se mi hodně líbí, no už se těším. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hmmm, to vypadá zajímavě :) Už se těším! Výprodeje v DM začaly včera a u nás dnes už ze starých věcí skoro nic není :-O :D Tak to ty novinky fakt chce!

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadají fakt skvěle;) Na to, že se nejedná o bůhvíjak drahou značku, se mi její nabídka jeví jako velmi sympatická. Moc se mi líbí ty holografické laky a tekuté linky.

    OdpovědětVymazat
  11. Je toho tolik, že ani nevím, na co se zaměřit a jestli mě vůbec zaujalo. :D Zrovna od Essence testuju řasenku Get Big Lashes (v červeném obalu) a ta je hrozná, asi se smiřuju s tím, že jediné jejich dobré řasenky jsou Princess lash (oranžová) a Get Big Lashes (v černém obalu), ostatní asi za moc nestojí. Příště zkusím řasenky od dražších značek, třeba Loreal, už mě nebaví se pořád rozčilovat nad tím, že nejlevnější řasenky jsou k ničemu. Já na metalické odstíny nejsem, takže mě bohužel z novinek nic moc nezaujalo, jen paletka třpytivých stínů a monostíny s balením podobným Coloup Pop. Ta konturovací paletka mi takhle z fotky připadá moc oranžová. http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  13. Edice rtěnek Matt Matt Matt Vibrant mě hodně zajímá....

    OdpovědětVymazat