neděle 9. července 2017

Oblíbenci za červen

Můj nejoblíbenější měsíc v roce je pryč. A ani nevím, jak se to stalo. Je pravda, že jsem ho měla dost nabitý, trošku hektický, ale užila jsem si ho. Navíc máme před sebou prázdniny, takže není důvod smutnit. :-)


Červen byl plný novinek, a tak to bylo hodně o zkoušení a střídání. Nicméně pár nejmilovanějších kousků jsem tady našla.


Zvláště druhou půlku června jsem nedala z ruky Skin Match od Astoru. Nějak se mi zbláznila pleť a zatím netuším proč, ale tento makeup jako jediný splňoval, že kryje, neroztéká se ve vedru a má SPF. 

Objevem měsíce bych označila černou tužku od Catrice. Fakt neskutečně drží, je skvělá. A docela jsem si oblíbila i linky od Lorealu. Chvíli mi to u nich trvalo, ale dobře obstály i ve vedrech, a tak jsem je vzala na milost.

Ze starších zásob jsem vytáhla tvářenku od TheBalm. Obecně ji moc nepoužívám, ale je to škoda, protože je úžasná a vhodná přesně tehdy, kdy se nemůžete rozhodnout, jestli budete líčení ladit do teplých nebo studených tónů. FratBoy zvládne obojí. 

U rtěnek jsem nevěděla, co vám ukázat. Mám jich tolik nových a tak je střídám, že oblíbenci se zatím hledají těžko. Ale přece jen jsem nakonec usoudila, že můj oblíbený rtěnko balzámek od Rimmelu jsem vynosila nejvíc. A vůbec nevadí, že jste ho viděli už minulý měsíc. V červenci tady asi bude zase. :-)

A na závěr ještě i Mac Fix+. Oblíbila jsem si, co umí udělat s očními stíny, když do Fix+ smočíte štětec a využívala jsem toho v posledních dnech docela často.


Souviselo to také s tím, že jsem testovala hned několik paletek. Ukázat tu nej ale vůbec nebylo těžké. Je to vysněná Naked Smoky a nechápu, proč mi to tak dlouho trvalo a nad čím jsem váhala. Je dokonalá.


Na nehtech u mě vládla svítivě růžová. A ne, vůbec ty čtyři laky na fotce nejsou stejné. Každý je úplně jiný. :-)


A ještě dva kousky z péče. Jak už jsem psala výše, má pleť mě zlobí. Dělají se mi takové malé bílé pupínky, trvá to už měsíc a nejsem schopná říct, co za to může. Z péče snad nic, protože jsem postupně podezírala úplně všechno, tak si myslím, že je to ze sluníčka nebo obecně z horka. Ale je to divné, protože jsem s tím v minulosti problémy neměla. Tak jako tak, mým parťákem se stal krém od Avéne, který je určený na aknózní dospěláckou pleť a je to poklad. Všechny ty neplechy dokáže velmi rychle vypoklonkovat z obličeje.

Přidat musím i novou rakytníkovou Indulonu. Normálně jsem si ji zamilovala. Božsky voní, je trochu hutnější, takže je vhodná spíše na noc, ale s rukama dokáže zázraky. Jsou jako v bavlnce.


Červen pro mě byl skutečně hektický, a tak jsem focení jídla moc nedala, protože jsem obvykle jedla spíše mimo domov. Tak jen takové náhodné večeře.




Nezbývá než vám jen popřát, ať si plnými doušky užíváte prázdnin a kdyby někdo věděl, jak zastavit čas, sem s tím. Léto by mělo trvat ideálně celý rok. :-)

Jaké roční období máte vy nejradši?

12 komentářů:

  1. Já mám nejradši jaro a léto, být to na mně, tak bych podzim a zimu úplně zrušila:-) Líbí se mi ty laky na nehty, pro růžové laky (a lesky na rty i rtěnky) mám slabost:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám nejraději léto, taky si říkám že by mohlo trvat celý rok. mě od tebe zaujala paletka Naked a linky od Loreálu, četla jsem na ně docela chválu a moje momentální mi akorát dochází.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka se mi hodně líbí :) Jinak já bych brala jaro, léto a podzim a zimu bych úplně vypustila :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám taky nejraději léto. Z tvých oblíbenců se mi moc líbí ty laky na nehty. Podobné odstíny i já velmi ráda nosím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tak letos poprvé mám na obličeji i krku malé bílé pupínky taky. Koukni na acne mallorca u mě je to asi ono, akorát vůbec nevím z čeho :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za tip, i když takto smutný. asi to bude ono. :-/ minimálně mě to potrápilo loni na dovolené, to jsem si to dovezla určitě. ale teď mě to fakt štve, protože obecně jsem vždy v létě měla pleť hezčí. v článcích se píše že je to kombinace sluníčka a reakce kosmetických přípravků. jenže už jsem to za ten měsíc prostřídala tolikrát, že už nevím, co by za to mohlo. no, zkusím ještě prohodit makeupy.

      Vymazat
    2. Tak vítej v klubu:( taky jsem vždy měla v létě pěknou pleť a tohle mě neskutečně sejří. Ted´ asi týden mám snad klid, ráno denní krém spf 30 a přes to Double wear, a večer Effaclar - ten jediný mi pleť nevysuší. Držím palce ať najdeš příčinu, mě se to nepodařilo. A přeji pěkné léto!

      Vymazat
  6. Wau tej kozmetiky ti teda pribudlo a laky majú krásne odtiene. ;)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám nejradši jaro, konkrétně březen je asi můj nejoblíbenější měsíc v roce. Ještě nás neotravují se zápočty a už je relativně teplo oproti zimě. Já si oblíbila zase rtěnkobalzámek od Yves Rocher, taky jsi ho měla. :) Taky jednu malou paletku od Rimmelu. Mně kožní k akné říkala, že moc nedoporučuje v létě používat makeup, protože se pod ním plet' zapaří v tom horku a víc se pak dělají komedony. Možná by ti ta rada mohla pomoci, ale nevím. Pokud jsi dříve v létě používala makeup a pupínky se ti nedělaly, asi to nebude makeupem. Podle mě není v létě plet' lepší než po zbytek roku, spíš je to tak, že na jaře se plet' zhorší, jak se tělo na jaře čistí, a v létě se to zase srovná do normálu. :D Já to tak mám, že na jaře mám plet' vždycky horší než po zbytek roku. Já už ty pupínky nijak moc neřeším, nikdo není dokonalý a pokud se mi extrémně akné nezhorší, přežiju to. Mně se zase poprvé v životě udělaly pigmentové skvrny, nejdřív byly červené, tak jsem se vyděsila, ale naštěstí to podle kožní jsou jen obyčejné pigmentové skvrny. https://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi laky na nehty a paletka!

    OdpovědětVymazat