neděle 14. května 2017

Představení novinek Indulony

Indulona se do své proměny naplno pustila již loni, ale neustává v tom ani letos a na trh přivedla další novinky. Samotnou mě tato nová image baví, protože jsem přesně ten typ člověka, na koho cílí. Klasické modré Indulony bych se nedotkla, smrdí mi a nevyhovuje. Ale baví mě sledovat a zkoušet, co nového značka přináší a pokouším, jestli bych tam nenašla svého jiného favorita. 


V týdnu jsem se tak zúčastnila moc milého a komorního setkání se zástupci značky. Užili jsme si pohodový podvečer a hlavně si vyzkoušeli novinky. 


Osobně jsem nejvíce nadšená z krémů na ruce, nově ho najdete v heřmánkové a rakytníkové variantě. Cítím v kostech, že se přiřadí k meruňkovému tělovému mléku a zamiluji si je. Přijdou mi o něco lehčí, než modrý originál a hlavně moc hezky voní. O účincích je ještě brzy mluvit, ale určitě u mě krémy ještě uvidíte. Cena obou je 55 Kč.


Ve velkém balení nyní nově najdete měsíčkovou variantu a oproti originálu a olivě, by měla být o něco lehčí a uživatelsky příjemnější. Což jedině vítám, protože ty dvě předchozí varianty pro mě nejsou vůbec použitelné, jak těžké jsou. I tak ale piksličku předám raději mamce, která má měsíček hodně ráda a nedávno ji pomohl zmírnit následky alergické reakce. Cena krému je 135 Kč.


A jelikož se blíží čas dovolených, myslela Indulona i na cestovní balení. Dvě nejprodávanější varianty - original a měsíček nyní najdete v tomto roztomilém kelímku. Má 75 ml a vyjde vás na 55 Kč. 


Na akci samozřejmě nechybělo krásné, a i dobré jídlo, které jsem pro vás také zvěčnila. :-)




Jako milou pozornost jsme dostali náramek z živé kytičky. Byla nádherná. Jen škoda, že takové věci dlouho nevydrží. Až mi ji bylo líto vyhodit. 



Celá akce se konala v Letenských sadech s úžasnými výhledy na pražská zákoutí. Tohle se mi nikdy neomrzí.



Děkuji moc PR týmu Indulony za pozvání a mile strávený čas.

Všechny novinky už nyní najdete v drogeriích. Lákají vás některé k vyzkoušení?

12 komentářů:

  1. Kamilkova (hermankova) Indulona na ruky vonia nadherne. Skoda len toho priserneho zlozenia.

    OdpovědětVymazat
  2. Akce se mi moc líbila, také dnes budu psát článek. Krásně shrnuto. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten náramek je nádherný:-) Docela mně zaujaly ty krémy na ruce a pokud hezky voní, tak tím víc.

    OdpovědětVymazat
  4. Indulona sa nezdá :D zrazu má nejako veľa noviniek. Už som ju chcela aj vyskúšať ,ale ja mám indulonu už asi navždy spojenú, že sme ju používali na topánky aby sa leskli a potom keď vŕzgali dvere :D :D musím sa nejak cez to preniesť a vyskúšať niečo na telo :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  5. Já si možná plánuju koupit tělové mléko, jsem na něj zvědavá. Teď mám doma klasickou modrou indulonu, kterou známe všichni z dětství.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se líbila i jejich stará Indulona. Taťka ji má doteď na poličce. :-D Ten kytičkový náramek je nádherný a z jejich novinek bych taky ráda něco vyzkoušela, nejvíce asi tu měsíčkovou péči. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Akce musela být opět fajn :) A ten náramek se mi teda hodně líbí, škoda to opravdu vyhodit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super, že myslí na odlehčení těch těžších variant krémů, to se na léto hodí určitě víc :) Určo novinky omrknu.

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud krémy na ruce hezky voní, tak mne to hned zajímá. Indulona mi dřív přišla především vůněmi taková nijaká :)

    OdpovědětVymazat
  10. Indulona má skvělé produkty. Líbí se mi moc květinový náramek i lahodné občerstvení

    OdpovědětVymazat
  11. musel to byť naozaj krásne strávený čas :) páčia sa mi ich nové obaly, i keď priznám sa, že po tejto značke veľmi nesiaham
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat