pondělí 8. května 2017

Dubnoví oblíbenci

Krásný sváteční den! Docela se mi to zamlouvá a jsem pro zavedení volných pondělků. :-) Pojďme si ale ještě shrnout, jaký byl duben. Stejně jako všechny měsíce, utekl jako voda a musím říct, že mě jarní nálada, dost možná i díky počasí, tolik netáhla. A když jsem se tak rozhlížela po produktech, které jsem používala, zjistila jsem, že se ta ,,nenálada" na nich projevila. Samé ověřené kousky na rychlý a nenápadný makeup. Ale aby to nebyla zase taková nuda, myslela jsem na vás i v kuchyni a vyfotila zase nějakou tu svačinku a také mám pro vás jeden super tip na cvičení.


Jak už jsem psala výše, je to klasika, která nezklame a některé ty produkty u mě vidíte už asi po sté. Ale pár novinek jsem také zařadila.


Paletka od Barry M je prostě klasika a dodnes mě mrzí, jak negativní recenzi jsem na ni napsala. I když pořád jsou tam stíny nebo třeba tvářenka, na které fakt nesáhnu. Ale ten zbytek je ideální pro rychlé líčení na každý den. Už mám stíny i pěkně vydřené, a tak se ji teď snažím systematicky dodělat, aby mohla udělat místo zase něčemu novému. 

Další klasikou je Fresher Skin od Rimmel. Dokonce jsem si teď znovu koupila můj milovaný Astor, ale Rimmel ho prostě válcuje a já už několikátý měsíc po sobě nemám chuť používat nic jiného. Tohle je rychle nanesené a vypadá to dobře po celý den.

Zamilovala jsem se také do řasenky od Makeup Studio. Celou tuto značku vám již brzy představím. A překvapením měsíce bych označila pudr od Avonu. Moc jsem mu nevěřila, navíc to balení je totálně naprd. Ale pudr samotný je perfektní a dokáže zmatnit pleť na kouzelně dlouhou dobu.


U rtěnek jsem volila rychlost a pohodlnost, takže přišly na řadu lehounké rtěnko balzámy. Moje klasika od Rimmel a poté nová rtěnka od Loreal z Gold kolekce. Vím, že ji hodně lidí zatracuje, ale mně prostě fakt sedí.


Aspoň laky jsem držela v jarní pastelově růžové. Můj oblíbenec od Maybelline, novinky od Dermacol a šeříkový Essie.

Pojďme nyní přejít do mé kuchyně. Vybrala jsem spíše takové malé svačinky či večeře. 

Grilovaný hermelín s brusinkami a salátem


Tohle je takový chleba ve vajíčku bez chleba. :-) Vaječná placka se sýrem a šunkou a posypaná zeleninou. Taky jsem ji mohla pěkněji vyskládat, ale to by mi to taky mezi tím mohlo vychladnout...:-)


Kaiserka s Lučinou, avokádem a k tomu zeleninka


A moje v poslední době nejoblíbenější svačina - bílý jogurt s kokosem a jahody


A na závěr slibovaný tip na cvičení. Jsem na sebe fakt pyšná, protože už mě to drží dva měsíce a pořád mě to hrozně baví. A to já opravdu nejsem moc sportovní typ. Jedná se o Youtube kanál Lumowell, kde každý den najdete nové video, takže je to nikdy nekončící inspirace. Najdete tam jak kardio, tak posilování jednotlivých partií, pilates a někdy mix všeho. Jiné je to v tom, že tam nepředcvičují reální lidé, ale jsou to jen počítačové figurky a k tomu dost věcný hlas, který cviky vysvětluje. Pokud nesnášíte upištěné přemotivované američanky, bude se vám to líbit. :-) 

Mně jako začátečníkovi hodně pomohlo, že od figuríny jde daleko snáze odkoukat, jak jednotlivé cviky provádět správně. Navíc u každého cviku tam máte nabídnutou i jednodušší variantu. Ze začátku jsem si také schválně vyzobávala videa pro začátečníky, která mi pomohla ještě více. Ale teď už se soustředím na jiná. 

A poslední super věc, najdete tam nejrůznější stopáže. Od deseti minut až třeba po osmdesát, takže si vyberete vždy podle aktuálně chuti či času. Já obvykle v týdnu cvičím 20 nebo 30 minut a o víkendu si dávám 40 minut a až klidně těch 80. 

Tohle musíte opravdu vyzkoušet a pokud chcete cvičit doma a pořád nevíte jak začít, Lumowell je za mě ta nejlepší volba.

Pokud vám nevyhovuje Youtube, mají dokonce i aplikaci do mobilu. A teď už žádné výmluvy!



Jaký jste měli duben vy? A máte nějaké vaše osobní tipy, jak se donutit ke cvičení?

12 komentářů:

  1. To jídlo ! Hned mám chuť na grilovaný hermelín :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lak od Essie má nádhernou barvičku :) Ten make-up nedela supinky na nose?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, makeup nedělá šupinky, vypadá hezky celý den. Ale nemusí to být nutně na každé pleti. Jsou lidé, kterým nesedl.

      Vymazat
  3. Grilovaný hermelín s brusinkami bych mohla pořád :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Joo, volné pondělky..a přidala bych i volné pátky:-D Líbí se mi ten odstín laku Essie, krásná barvička. A s jídlem jsi mi udělala chutě:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle laky od Maybelline jsou super, používám je moc ráda :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho úplně miluji, jen mám problém s těmi jejich odstíny. Nejsem schopna si tam vybrat další.

      Vymazat
  6. Díky za tip na workouty! Jedu pořád Jilian a tohle bude super zpestření :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zrovna nedávno Jilian znovu zkoušela a jen jsem se utvrdila v tom, že mi to nevyhovuje. Kecá k tomu spoustu blbostí a pak když třeba cvičím na zemi a nevidím na počítač, tak se ztrácím v tom, co mám a nemám dělat. A i to cvičení samotné mě tolik nebaví. Byť ty cviky jsou tedy dost podobné (co taky vymyslet na dřepech :-D), ale ta celková skladba mi více sedí.

      Vymazat
  7. Díky za tip na cvičení, já cvičím takovou klasiku, takže od zítra cvičím tohle díky! :))) Jinak nové laky od Dermacol se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec není za co. Já jsem z toho sama hrozně nadšená, tak to teď doporučuji každému na potkání. :-)

      Vymazat
  8. Laky vypadají škvěle a papáníčko také!

    OdpovědětVymazat