čtvrtek 12. ledna 2017

Šampon a tonikum The Body Shop

Se značkou The Body Shop mám takový zvláštní vztah. Všichni kolem mě ji milují, a tak mám také pořád tendence něco zkoušet. Jenže pokaždé když zavítám do jejich obchůdku, tak stejně odcházím s prázdnou. Nějak si nemůžu najít tu top vůni mezi jejich slavnými másly a ve finále skončím u toho, že to mají všechno hrozně drahé. Moc tomu nepřidává ani fakt, že téměř vše, co jsem v minulosti zkusila, mě ve finále tolik neoslovilo.

Byl nejvyšší čas to prolomit. Při dnech Marianne jsem do obchodu zavítala spolu s Katkou, která naopak tuto značku miluje, a tak mi s výběrem pomohla. Navíc očarovaná utrácecím módem a akcí 1 + druhý produkt za půlku jsem si nakonec dva kousky odnesla. A světe div se, oba jsou naprosto skvělé a to pomyslné zakletí bylo prolomeno.


Celé to začalo u šamponů. Zaujala mě jejich banánová řada, která božsky voněla. Nakonec jsem ale odešla s Rainforest Volume, který měl o poznání přírodnější (nikoliv čistě přírodní) složení. Jeho cena je navíc 199 Kč, což je na tuhle značku fakt super.



S šampony já to mám těžké, ale tento obstál na jedničku. Moc hezky voní, jako sladké bonbony. Dokonce i decentně pění, byť ne tolik jako konvenčnější kousky. Uživatelsky je příjemný. Dobře se nanáší i vymývá. 

Vlasy jsou poté krásné a nemastí se nijak výrazněji rychleji. Jednoduše moje klasika - dva dny. Šampon navíc slibuje objem, ale ten potvrdit nemůžu, nemyslím si, že by na to měl nějaký vliv.

Už mám spotřebovanou asi půlku lahvičky a můžu říct, že mi sedí i z dlouhodobějšího hlediska. Vlasy jsou pořád v dobrém stavu a nedostavují se takové ty typické nešvary po přírodním šamponu jako jsou hrubé, matné či rozlítané vlasy. Je to takový dobrý kompromis, kdy účes vypadá dobře, ale zároveň je spokojená i moje vlasová pokožka, která mě po tomto šamponu nesvědí. 

Za mě tedy jednoznačně ano a někdy si skočím asi i pro ten banánový kousek. 


Tonika mám moc ráda a stále hledám nějaká nová. Navíc na zimu mám ráda trochu hydratačnější varianty, což tato růžová lahvička splňuje. 

 Tonikum má zábavnou konzistenci. Pořád je to tekutina, ale je o poznání hustší než voda. Díky tomu se pohodlně nanáší a vydrží mnohem déle. Celkovou výdrž balení odhaduji při používaní dvakrát denně až na tři měsíce. Jakože já jsem schopná některé lahvičky zvládnout i za měsíc. Tím odpadá i problém jeho vyšší ceny. Stojí sice 279 Kč, ale díky té výdrži to není zase tolik. 



Tohle hydratační tonikum láká na vitamín C i výtažek z obilí, absence alkoholu je samozřejmostí. A musím říct, že mé pleti skutečně svědčí. Je velmi příjemné, decentně nasládle voní a pleť je po něm vždy neskutečně hebká. Zároveň i perfektně vyčištěná. Tonikum hravě zvládne doodlíčit zbytečky, které zanechá předchozí čistič.

Myslím, že jsem objevila nové oblíbené tonikum, ke kterému se budu ráda vracet.

Jsem moc ráda, že jsem konečně u The Body Shop objevila produkty, které mi sedí a konečně i já chápu, co všichni na této značce vidí. Už teď tam mám vyhlídnutých pár dalších kousků, které bych chtěla vyzkoušet.

Co vy a The Body Shop? Jaký produkt od nich máte rádi?

7 komentářů:

  1. zaujalo mě to toniku, ale stejně si ho nejspíš nekoupím. Moc se mi nelíbí balení a myslím, že je spousta jiných podobných produktů :).
    Můj blog: Beauty by K. + soutěž o přírodní kosmetiku

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky nic nemám a nikdy jsem nic nezkoušela, ale už dlouho po ní pokukuji :-) bohužel nemám nikde v blízkosti bydliště obchod, kde bych si mohla kosmetiku "očuchat" než si ji koupím.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, The Body Shop si stále drží jen dvě prodejny v Praze. Škoda, že nespustí aspoň eshop.

      Vymazat
  3. Ja mam taky strasne rada tonika takze na tenhle se mozna podivam az budu zase utracet v Body Shopu:) x

    OdpovědětVymazat
  4. The Body Shop jde bohužel mimo mně, protože nemám v dosahu obchod, ale to tonikum by mně docela lákalo.

    OdpovědětVymazat
  5. Od této značky bych ráda něco vyzkoušela, ale spíše mě lákají jejich tělové máslíčka :) Ale tyto dva produkty také nevypadají špatně :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujalo mě to tonikum, zajdu se na něj podívat :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat