neděle 4. prosince 2016

Mažete si ruce Indulonou?

Letos na jaře představila značka Indulona několik nových výrobků. O tom, jak jsem se s nimi sžívala, se můžete dočíst v mém předchozím článku o této značce. Před nedávnem jsem byla pozvána na tiskovou konferenci, kde jsem se o této přeměně i dalších zajímavých věcech dozvěděla více. Vybrala jsem pro vás pár zajímavých informací.

Pohled do továrny, která se nachází v obci Hlohovec na Slovensku. Indulona se zde vyrábí od svých úplných počátků, tedy od roku 1948. Dodnes je to jediná výrobna tohoto krému, odkud putují veškeré lahvičky do celého světa. 

Zdroj: tiskové materiály Indulona

Značka Indulona si ve spolupráci se společností Stem/Mark nechala vypracovat zajímavý průzkum zabývající se zvyklostmi ohledně mazání rukou. Alespoň 8 z 10 Čechů sáhne po krému na ruce aspoň občas. Asi nikoho nepřekvapí, že o něco poctivější jsou ženy. Ty krémy používají v 87 %, zatímco muži jen ze 72 %. 

A čím si ruce mažeme? Nebudete tomu věřit, ale 6 z 10 lidí, kteří se mažou pravidelně, sahají po Induloně. Vychází to hlavně z toho, že lidé jsou rádi věrní svým oblíbeným značkám a tím, jak je tady Indulona opravdu dlouho, jsou na ni zvyklí. A ve větší míře se v tomto případě jedná o muže. Jo, tohle moje blogeská přelétavá duše, která nikdy žádný krém neměla dvakrát, nedokáže pochopit. :-) Na druhém místě v oblíbenosti krémů na ruce se umístila Nivea, následovaná krémy Avon a Dove.

Zdroj: tiskové materiály Indulona

Na tiskovce jsem se ještě snažila vyfotit produkty Indulona tak, jak se vyvíjely v čase. Bohužel jsem to brala jen mobilem, a ještě tam byla hrozná tma, tak to není úplně nejostřejší.


A proč se rozhodla Indulona letos zariskovat a změnit nejen obaly, ale také výrazně rozšířit svoji řadu produktů? Bohužel v průběhu let tento jinak oblíbený krém přece jen snižoval své prodeje a jednoduše nedokázal zasáhnout mladší generaci. A nejen na tu cílí právě všechny ty novinky a  krásné moderní obaly. 

Musím říct, že tomuto nápadu moc fandím. Vidím to úplně přesně na sobě. Indulonu jsem nikdy ráda neměla a fakt by mě nenapadlo si modrý Original koupit. Nebudu teď tvrdit, že jsem spolu s balíčkem novinek obrátila a teď tu značku miluji. To opravdu ne a sami jste mohli vidět, že ta recenze nebyla úplně sluníčková. Ale rozhodně se značka dostala výrazně do mého podvědomí a ve všech těch novinkách jsem narazila na jednu věc, a to konkrétně meruňkové tělové mléko, kterou jsem si fakt zamilovala a vím, že si ji v budoucnu pořídím znovu. 


Za pozvání na tiskovou konferenci moc děkuji PR Indulony.

A teď schválně, používáte jako krém na ruce Indulonu? Nebo aspoň někdo z vašich blízkých?

12 komentářů:

  1. Jo jejich krémy používá babička i mamka :) Ráda bych také už konečně něco vyzkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem vyzkoušela meruňkové tělové mléko a je úžasné, ta vůně... :-) babička používá klasické krémy v tubě už celá léta. A pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem byla malá, tak u nás doma vedla Indulona. Rozšíření produktů a změna obalů se mi moc líbí a je to rozhodně dobrý krok vpřed:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ano ta modrá je úžasná, dokonce mi vyléčila ošklivý ekzém na obličeji a rukách a nedávno na krku ...

    OdpovědětVymazat
  5. Kdysi jsme doma měly na ruce jenom Indulonu. Já si mažu ruce většinou takovým krémem od Topvet ale po Induloně občas také sáhnu. Pamatuji si že modrou Indulonou jsme kdysi mazaly uzdečky koním i jezdecké boty.

    OdpovědětVymazat
  6. My mame doma snad 20 krémů na ruce od Indulony. Taťka je nosi domu z prace a nestiha se to spotrebovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Rodiče používají indulonu a já mám tělovej krém :) a dříve jsem používala krém na ruce taky.

    OdpovědětVymazat
  8. Já používám Indulonu pravidelně, máme ji doma hodně, tak ji používám na ruce a spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  9. Teď už ji nepoužívám, ale dřív jsme ji doma měli pravidelně a u našich je asi pořád... mám teď dost suché ruce, takže možná vyhodím všechny navoněné cool krémy a pořídím si modrou klasiku :D jinak mě teda překvapilo to procento u mytí rukou... těch zbylých 6 % dotázaných si ruce nemyje? Kde proboha ten výzkum dělali? :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo tak to musel být zážitek dostat se až takhle do centra dění. Já tedy Indulony neměla snad roky, ale mamka ta ji používá neustále, a klidně - když přijde na věc s ní promaže i dveře :).
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty fotky z továrny jsou jen ilustrační, jinak tiskovka byla normálně v Praze.

      Vymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře a vidím, že se průzkum jedině potvrdil a nějaká ta Indulona je v každé domácnosti. :-)

    OdpovědětVymazat