pondělí 14. listopadu 2016

Trojice rtěnek (Kiko, Revlon, Wet n Wild)

V poslední době jsem docela obnovila svůj rtěnkový arzenál, a tak je načase se podívat na některé kousky více z blízka. A při této příležitosti vám představím i rtěnku, kterou mám doma dva roky, ale k recenzi jsem se doteď nedostala.

Revlon 

Revlon Lip Butter je doslova ikonický kousek. Na mém wishlistu byl několik let a sama nevím proč, pořád se ke mně ne a ne dostat. Mezitím se z nedostupného zboží stal kousek, který běžně seženete v našich drogeriích, i když já vám ho stále doporučuji kupovat spíše na internetu, kde ho seženete levněji a máte větší výběr barev. 

Po delším vybírání jsme zvolila odstín 025 Peach Parfait. Je to hodně neutrální barva s oranžovým podtónem a množstvím zlatých třpytek. Je to pro mě takový ideál na přelom léta a podzimu.



Konzistenčně to dělá čest svému jménu a je to příjemný balzám. Zároveň ale trochu lepí, díky čemuž obstojně vydrží. Jídlo a pití sice nezvládne, ale zanechá aspoň příjemný nádech na rtech. 

Splnil moje očekávání, jen bych teď chtěla vyzkoušet ještě nějakou variantu bez třpytek. Lip Butter jsem dostala od eshopu elnino.cz, kde jej seženete za krásných 131 Kč.


Wet n Wild

I další kousek jeho pověst předchází. Rtěnky od Wet n wild jdou sehnat za pár korun a byť se nemohou pyšnit pěkným obalem, obsah rozhodně stojí za to.

V létě ve Španělsku jsem si pořídila odstín Wine Room a jsem skutečně nadšená. Navíc letos na podzim jsem se po delší době odvrátila od lehčích balzámků a ráda nosím hutnější rtěnky, a tak mi Wet n wild jde akorát do noty.



Rtěnka je neskutečně pigmentovaná. Hodně hutná, ale přesto na rtech stále příjemná. Skvělá je i výdrž. Sice se vám při pití obtiskává na skleničku a něco mizí i při samotném mluvení, ale ta barva je hutná, že i když se část setře, rty jsou stále hodně a navíc rovnoměrně zabarvené, a to klidně i po menším jídle. Obvykle stačí rtěnku během dne jednou lehce opravit. 


Kiko

A teď si pojďme připomenout chudinku od Kiko, která na svoji recenzi musela čekat dva roky. :-) Přivezla mi ji kamarádka z Německa a byť se mi nejdříve barevně tolik nelíbila, nakonec jsem si ji zamilovala. Odstín 911 je totiž typická jarní barvička, kdy ji můžu nosit pomalu denně.

Rtěnka voní i chutná po vanilce. Je hodně lehoučká a není plně krycí. Ale to mně vůbec nevadí. Barevně je super a hodí se pro ty dny, kdy sice chcete, aby šla nějaká rtěnka vidět, ale stále byla poměrně neutrální.

Výdrž je standardní vzhledem k textuře. Drží hezky, ovšem pouze do prvního jídla. Cenu nevím přesně, ale bude to kolem tří eur. 



Musím říct, že všechny tři rtěnky mám opravdu ráda. Každá se hodí do trošku jiného období a pro jinou příležitost, ale nemám s nimi žádný problém. Barevně mi sedí, na rtech jsou příjemné a výdrž vždy odpovídá jejich textuře. Všechny tři vám tak můžu vřele doporučit.

Jaká je vaše oblíbená rtěnka?

9 komentářů:

  1. Revlon Lip Butter mam v inych 2 odtienoch a su fajn, ale nie su moje najoblubenejsie. Wet 'n' Wild Wine room ju super a chystam sa na dalsie odtiene. Od Kiko mam jeden ruz, je nie presne ten co ty aj ked je tiez v ciernom obale a je uzasny. Dostala som ho ako darcek a odtien je ako vyrobeny pre mna ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Revlon jsem měla taky a kdysi jsem je měla hodně ráda. Ten jsem si zamilovala tekuté rtěnky a konkurky, které používám místo rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny rtěnky mají moc hezké odstíny, nejvíc asi ta od Kiko, na růžovou já slyším:-) Po Lip Butter od Revlonu už nějakou dobu pošilhávám, už mám i vybraný odstín, tak snad si ji taky brzy pořídím.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se líbí Wet n Wild , ale bohužel nevím kde sehnat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je to s tou dostupností bohužel horší, ani eshopy je moc nenabízejí :-(

      Vymazat
  5. Nejvíce mě zaujala právě ta rtěnka od Wet n Wild :) Ta má nádherný odstín :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Super odstíny.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  7. Revlon je pro mě skvělý a u Wet-n-wild se mi moc nelíbí, je hodně tuhá a zalézá do pórů :(

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat