pátek 4. listopadu 2016

Nová kosmetika Trend It Up

Teprve nedávno se v našich dm drogeriích začala prodávat nová značka dekorativní kosmetiky. Ta si určitě zaslouží svoji pozornost. Patří do té levnější kategorie, většinu věcí seženete do stokoruny. Chlubit se ale může pěknými decentními obaly a především dobrou kvalitou. I podle recenzí mých kolegyň to vypadá, že nabízí opravdu hodně dobrých věcí.

Já jsem před stojanem stála poprvé při dnech Marianne a na zkoušku jsem si vzala dvě věci. Nejvíce mi uhranula paletka očních stínů a pak jsem sáhla ještě po laku na nehty. O obou kouscích si dnes řekneme více.


Začněme paletkou stínů, která se vyrábí v pěti variantách. Já jsem sáhla po studenější paletce neutrálních odstínů, která se schovává pod číslem 020.

Už samotné balení je moc pěkné. Jednoduché, bytelné, elegantní a skladné. Kromě šesti stínů obsahuje i štěteček, ale ten je tradičně nanic. 

Foťák zase dělal fóry a na fotkách s modrým pozadím udělal paletku teplejší, než ve skutečnosti je. Tohle více odpovídá realitě.



Na co mě paletka ukecala, tak je neuvěřitelná pigmentace. To jsem jen v drogerii letmo zkusila a hned jsem vybírala, kterou si odnesu domů. První dva odstíny mají decentní shimmer, poté čtvrtá hnědá je hodně třpytivá a tři ostatní jsou saténové až matné.


Co se konzistence týče, je to již trochu komplikovanější, ale dá se s tím pracovat. Ty stíny nejsou moc pevně slisované a pokud do nich půjdete hrubě tvrdším štětcem, tak toho naberete moc nebo se vám nadělají přímo cucky, které pak odpadávají pod oko. Chce to jemnější štětec a do stínů ho jen tak letmo položit. Ono si to barvy vezme dostatek a potom už s tím jde pracovat dobře. Na oku do chytá rovnoměrně a sytě a pod oko zbytečky odpadávají minimálně. 

Dávám je samozřejmě na bázi a poté nemají problém držet celý den. 



Jsem z té paletky nadšená. Musí se s ní pracovat opatrně, ale když víte, co od ní čekat, je to v pořádku. Za 139 Kč je to opravdu jedna z nejlepších paletek, které v drogerii pořídíte. 


Přejděme k laku na nehty. Ty Trend It Up nabízí hned v několika řadách. Já jsem sáhla po té nejlevnější N1. 6 ml laku vás vyjde na 39 Kč. Dlouho jsem přemýšlela o barvě a nakonec jsem sáhla po netradiční 190.


Je to neskutečná barva, která se jen tak nevidí. Jedná se o temnou fialovou, která na některém světle může působit až černě. Při dopadu paprsků se v ní ale rozzáří plno modro stříbrno fialových třpyteček. Je to neskutečný chameleon.

Doslova paf jsem ale byla z výdrže. Je to neskutečně tmavá barva, která se ale dobře lakovala. Má to pidi štěteček, který jsem tady ocenila, protože díky němu šlo lak nanést velmi precizně. Pro plné krytí jsem dala dvě vrstvy.

Čekala jsem, že ho budu muset po dvou dnech sundat, protože na takové barvě půjde vidět každá oděrka. Jenže tohle prostě neskutečně drželo. Asi tak čtvrtý den se mi ošoupaly dva nehty, které mám hodně zničené a nedrží mi na nich nic. Ostatní nehty zůstaly krásné celých 7 (!) dní. Poté už se špičky začaly letmo šoupat všude. U mě je tohle rekord a podobné výdrže dokáži dosáhnout jen se speciálními top coaty. 

I dolů šel kupodivu dobře. Třpytky šly stáhnout i bez alobalu a výrazná barva na nehtech nezanechala žádné stopy.

ve stínu

na sluníčku


Nemůžu než vám nejen doporučit tu úžasnou barvu, ale především skvělé vlastnosti tohoto laku. Když pomyslím na tu cenu, je to fakt pecka a brzy si pořídím další kousky.

Musím říct, že se mi výběr z nového stojanu podařil a obě věci mě mile překvapily svojí kvalitou. Rozhodně se u Trend It Up zase zastavím a podívám se, co dalšího by se mi mohlo líbit. A vám ji zatím také můžu jen doporučit.

Už jste si něco od Trend It Up pořídili?

13 komentářů:

  1. Ten lak vypadá úžasně, celkově se mi výběr barev ve stojanu zdál skvělý, tak si brzy nějaké odnesu:-) Jinak, já jsem si vybrala rozjasňovač a pudr a speciálně ten rozjasňovač jsem si úplně zamilovala.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta paletka vypadá opravdu krásně! :) Já mám doma lak na nehty, ale bohužel se mi hned druhý den začaly odlupovat špičky, ale asi mu dám ještě šanci, když ve všech článcích čtu, jak je skvělý :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ach jo, tak mám zase o důvod víc být naštvaná, že se do dm jen tak nedostanu... A to mám ty jejich značky tak ráda :( Minimálně určitě laky bych ráda omrkla, tak snad až se někdy dostanu do vybavenějšího města :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám zatím jen jeden lak ("holografický") a taky mě překvapila super výdrž. Ještě z dřívějška mám konturku, ta je parádní, a plánuju si pořídit ten gel na obočí.

    OdpovědětVymazat
  5. Tiene sú to veľmi pekné, vyzerajú byť aj celkom fajn pigmentované, ja skôr ale preferujem teplejšie hnedé odtiene a momentálne moja obľúbená paletka je od Morphe, Natural Beauty. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jo nad paletkou jsem také uvažovala a musím říct že asi si pro ní zajdu. :) Jinak také jsem sáhla po laku na nehty po ruzovém ve vetším balení a dokonalý :) Výdrž, sytost, krása :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. fakt som sklamaná z toho, že na Slovensko to ešte neprišlo, pretože majú fakt super veci! :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  8. Ta paletka se mi moc líbí. Odstíny přesně pro mě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Také jsem vyzkoušela lak a jsem nadšená, tento tvůj vypadá božsky :)

    http://blinddatebylucie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Produkty vyzerajú super :D Teším sa na túto značku keď dorazí na Slovensko :)
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  12. To jsou pěkné věci. Nejvíce se mi líbí asi ty fialové stíny na oči. Mě teď hodně zaujala kosmetika na zpevnění pleti, kterou jsem začala používat. To víte, po čtyřicítce už to nedrží tak, jako před dvaceti lety. Byla to fuška si to přiznat, ale už jsem se přes to tak nějak přenesla. Alespoň zase na chvíli. :D

    OdpovědětVymazat