neděle 13. listopadu 2016

Kosmetické adventní kalendáře

S kosmetickými adventními kalendáři se letos doslova roztrhl pytel. Sice jste o spoustě z nich už určitě slyšeli, ale nedalo mi to, a chci je pro vás také sesumírovat. Podobný příspěvek jsem psala již před dvěma lety a dodnes je to druhý nejčtenější článek na blogu.


Clinique

Začněme mým největším favoritem. Clinique je značka, kterou bych chtěla více prozkoumat, a tohle by byla ta pravá příležitost. Nejenže je kalendář designově vyvedený, ale obsahuje spoustu lahůdek, které by se mi skutečně hodily. Cena je 2000 Kč a k dostání by měl být v Douglas.

Clarins

Další provařený kousek, který se skutečně vyvedl. Mít přebytečné 3000 Kč, jdu okamžitě do něj. Obsahuje opravdu zajímavé věci a ještě k tomu ve štědrých baleních a stejně jako Clinique, i Clarins je značka, kterou bych chtěla více prozkoumat.

Artdeco

Pěkný je i kalendář s německou kosmetikou Artdeco. Okýnka ukrývají nejen dekorativní kosmetiku, ale také pár kousků z péče. Cena je docela příznivá, a to 1375 Kč. Sehnat jde v Douglasu.

Douglas

Douglas je obecně velkým letošním zásobitelem kalendářů a seženete tam i tento, který obsahuje produkty mnoha značek. Musím říct, že jsem o něm hodně reálně uvažovala, když jsem měla před nedávnem poukázku do této parfumerie. Ale nakonec jsem zhodnotila, že je tam až příliš mnoho produktů, které by mi neudělaly tak velkou radost. Cena je 949 Kč.

Balea

U většiny kalendářů bojuji s cenou, a tak je docela fajn tento od Balea. Stojí něco kolem čtyř stovek a obsahuje štědré velikosti balení a i sám o sobě je obrovský. Bohužel na můj vkus obsahuje až příliš vlasové kosmetiky, kterou od této značky ráda nemám. 

Benefit

Kalendář od Benefitu už je takovou tradicí. Škoda jen, že letos obsahuje jen 12 okýnek. Jasně, je tak levnější, ale přednost bych dala právě něčemu, co by mi dělalo radost po více dnů. Cenu nevím přesně, ale je to něco přes tisíc korun.

Sephora

I Sephora má vlastní kalendář se svými produkty. Nepodařilo se mi nikde najít, co konkrétně ukrývá, ale půjde o miniatury jak dekorativky, tak péče. Cena je 1190 Kč.

Yankee Candle

Nedá mi to, a musím mezi kosmetiku propašovat i svíčky. Kalendář Yankee candle se letos vizuálně moc povedl. Obsahuje 23 čajových svíček a jednu votivku. Cena je 999 Kč.

A pokud vám to přijde stále málo, podívejte se na video Fleur, a pokochejte se kalendáři, které se dají sehnat v zahraničí.


Samotné mi z kalendářů přechází zrak a chtěla bych je doma ideálně všechny, ale jak se znám, skončím nakonec s tím čokoládovým. Přece jen rozpočet je omezený a před Vánoci ho použiji spíše na dárky pro ostatní než pro sebe. 

Co vy a adventní kalendáře? Plánujete si nějaký pořídit a vyhraje to kosmetika nebo čokoláda?

18 komentářů:

  1. Minuly rok som prechadzala okolo kozmetickych kalendarov na letisku a hovorila som si, ze o rok si urcite nejaky kupim (; A je to tu, uz par dni mi doma caka na otvaranie lookfantastic adventny kalendar za cca 80 eur, ktoty uz je beznadejne vypredany. Nemozem sa dockat 1.12.!!!! ((;

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten mi nějak ušel, ale rozhodně ti ho závidím, tam budou skvělé věci.

      Vymazat
  2. Jak píšeš, momentálně moc peněz nazbyt nemám, takže finance využiju spíš na dárky pro ostatní. Navíc když to vezmu realisticky, tak mám doma opravdu dost kosmetiky jak v plném tak i cestovním balení, kterou potřebuji spotřebovat, takže další už si prostě kupovat nemůžu.

    OdpovědětVymazat
  3. Letos si nějak z kalendářů neumím vybrat, tak asi zůstanu bez kalendáře, ani jeden není na tolik super, že bych si ho koupila.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Mít tu možnost, tak je skoupím všechny:-) Ale nakonec to vyhraje ten zmíněný čokoládový a peníze půjdou na dárky pro mé blízké.

    OdpovědětVymazat
  5. Youtuberku sleduji a docela mě u ní zaujali všechny kalendáře :D no jo hold jinde mají pěknější kalendáře. I ty naše se povedly, ale pro mě je to drahé, chtěla jsem Baleu, ale na mě teda nic moc produktu.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Clinique a Clarins bych brala hned, jenže ty ceny! Mrzí mě, že se u nás nedají sehnat kalendáře od The Body Shop, ty také stojí za to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že loni The Body Shop byl i u nás, ale letos jsem ho nezahlédla.

      Vymazat
    2. Loni nebyl, ptala jsem se, byl by prý moc drahý

      Vymazat
  7. Vůbec jsem nevěděla, že něco jako kosmetické adventní kalendáře existuje. :D Jestli to správně chápu, je tam ale hlavně pečující kosmetika a ta mě tolik nezajímá.

    OdpovědětVymazat
  8. Ideálně bych taky chtěla všechny :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já nevím proč, ale mě nechávají kalendáře nějak chladnou. Asi proto, že tam jsou miniatury a ne všechny se člověku hodí.. nebo nevím :) Přemýšlela jsem o tom Baleáckém, ale asi ho nutně nepotřebuji. Navíc u nás na obchodě už není, tak mě ani neláká ho shánět :D

    OdpovědětVymazat
  10. Minulý rok jsem měla kalendáři od Balei a byl jsem spokojena.Tento rok jsem si ho chtela koupit znova,ale když jsem videla, že je tam 90% stejných produktu jako vloni, tak jsem ho nebrala...

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek, vůbec jsem nevěděla, že má svůj vlastní i Sephora a Yankee. Já mám od Baley a už se nemůžu dočkat prosince, až začnu s rozbalováním :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  13. A co kalendar od lush? Je letos?

    OdpovědětVymazat
  14. A co kalendar od lush? Je letos?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na eshopu jsem ho našla. 12 věcí pomalu za dva tisíce.
      https://cz.lush.com/products/christmas/12-days-christmas

      Vymazat