středa 5. října 2016

Oblíbenci měsíce září

Září bylo krásným měsícem. Jak jsem bědovala na léto, tak to tento první podzimní měsíc vynahradil na sto procent. Nejen počasí bylo skvělé, ale docela neplánovaně se mi naskytlo hned několik cest mimo domov, a tak jsem si tyto poslední slunné dny užila opravdu naplno.


Kosmetika
Ta se plně přizpůsobila tomu, že jsem strávila velkou část mimo domov, a tak to byla takové moje cestovní klasika. Mohla jsem pořádně vyzkoušet nový makeup od Loreal a musím říct, že byť to nebyla láska na první pohled, na cestách jsem ho skutečně ocenila. Stejně super je i Loreal tvářenka, která je skladná a nenápadná barvička se hodí ke všemu. Fakt to nebylo v plánu, ale i další kousek je od Loreal. :-) Po roce jsem vytáhla lesk v odstínu Never let me go, který je teple oranžový a obsahuje tisíce zlatavých třpytek. Je to ideální společník právě na ten přechod mezi létem a podzimem. Na očích to byla klasika, moje oblíbené cestovní stíny v tužce Gosh a když byl čas a chuť, přidala jsem linku. Hodně dlouho jsem rozmýšlela, jestli obětuji peníze za slavný fix Kat von D, ale absolutně toho nelituji. Ta věc je výborná. 


Docela dobře mi vyšlo, že jsem se v září rozhodla testovat miniaturky Clinique. Mohly tak pěkně se mnou na všechny cesty. Nejvíce mi učarovala noční maska, která se poctivě celý měsíc starala o to, aby pleť zvládla naprosto vše a byla krásně hydratovaná. A když už jsem byla doma, užívala jsem si voňavého sprchového gelu Dermacol Aroma Ritual s vůní grepu.


Dny Marianne
Na ty se každý rok opravdu těším. Jen letos ještě nebyla peněženka po dovolené v nejlepší formě, tak jsem to musela včas utnout a zdaleka jsem si nepořídila vše, co jsem chtěla. Ale s prázdnou jsem také neodešla. Kosmetickou část vidíte v předchozím článku a níže ty, pro mě, méně oblíbené věci. Na zimní boty a kabelku jsem ale pyšná. Jsou to totiž věci, které opravdu nerada kupuji a tady se mi to podařilo pořídit rychle a téměř bezbolestně. Minimálně na rok mám zase vystaráno. A poté už jen takové podzimní nutnosti - nové kalhoty, nějaká trička a svetříky.


Jídlo
Opět jsem toho moc nefotila, na to já jsem marná. :-) Takže jen tak náhodně jeden večeřový salátek.


A také tip na úžasná smoothie. Seženete je v Lidlu a je to geniální svačinka. Obsahem je skutečně jen ovoce bez přídavku čehokoliv. Na výběr je mnoho variant a jedna lahvička vyjde na pěkných 25 Kč. Můj největší oblíbenec je ananas, banán a kokos, ale skvělé jsou všechny verze. 


Nový účes
Na léto jsem si nechávala delší vlasy, abych mohla nosit culík. Jenže mě to v poslední době pekelně štvalo a nešlo s tím udělat nic kloudného. A tak jsem se rozhodla pro radikálnější řez, plus jsem se opět vrátila k černé barvě. Tak nějak ke mně prostě patří a cítím se v ní lépe. 


Jak jste si záři užili vy? Kde jste trávili poslední teplé dny?

12 komentářů:

  1. Loreal makeup mě docela lákal, ale bohužel mi nevyhovoval ani jeden z odstínů, takže kupovat nebudu. Kat von D linky ti závidím, ráda bych je někdy zkusila, ikdyž je pravda, že linky zase tak často nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi botky a kabelka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jako vždy super! :) Líbí se mi botky co sis koupila :) A učes ti moc sluší :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi kabelka a boty a až budu v Lidlu, tak se určitě nezapomenu podívat po těch smoothie. Jinak, trochu lituji, že září už je v tahu, babí léto bylo krásné.

    OdpovědětVymazat
  5. Uces Ti moc slusi, ja jsem tedy na dlouhe vlasy, ale Tobe kratke sednou. A smoothie vypada dobre.
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
  6. Barva vlasů ti moc sluší, předtím sis vlasy nechávala barvit na světle hnědou? Na ty smoothie v Lidlu určitě mrknu. Já měla září dost nabité a už se zase rozjel semestr, tak moc nebudu mít čas a náladu na kupování kosmetiky, což je ostatně dobře. Těším se, až zkusím makeup Gabriella Salvete - matte, který jsem si koupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dávala jsem si spíše tmavší hnědou, co nejvíce kopírovala mé přirozené vlasy. jeden čas jsem zkoušela i světlejší hnědou, ale necítila jsem se v tom. v té černé jsem se našla.

      Vymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, ty boty jsou tamaris? Chci si koupit své první, tak vybírám tady https://www.eobuv.cz/tamaris.html ale nejsem si jistá, které. Budu ráda, když se podělíš o zkušenosti. Chci právě něco na podzim zima, ale klidně teplejšího. Trochu trpím na chlad od nohou. Moc díky Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přiznám, že už je to tak dlouho, že si nejsem jistá. Už ty boty ani nemám, ale řekla bych, ale myslím, že to bylo CCC.

      Vymazat