středa 31. srpna 2016

Novinky z dílny Loreal

V neděli jsem se zúčastnila krásné akce s Loreal. Vše se točilo především kolem novinkového makeup Cushion, ale prohlédnout jsme si mohli i jiné zajímavé věci, které jsou na trhu krátce nebo dokonce teprve přijdou.



Akce se konala v příjemné kavárně Oliver's Coffe Cup na Václavském náměstí, kde nás kromě spousty kosmetiky, čekalo i dobré občerstvení. U mě osobně vedly makronky. :-)





Vraťme se však ke kosmetice. Cushion makeup se díky Lancome dostal na evropský trh loni a letos začíná přibývat jedna značka za druhou. I tak to stále u nás není úplně rozšířené a Loreal je vlastně nejdostupnějším kouskem. Ať už místem prodeje (najdete ho v každé dm drogerii), tak cenou (kolem 400 Kč). Nejsem si teď jistá, kolik je u nás odstínů, ale myslím čtyři nebo pět. Barevně jsou fajn, i když jsou oproti zahraničí přetřízené. Mně osobně by nejvíce seděla si dvojka. Jenže u nás je jednička a pak až trojka. Už ho pilně testuji, první dojmy jsou dobré, tak se v budoucnu těšte na recenzi.


V nabídce Loreal najdete také novou variantu Volume Million Lashes a barevné rtěnko balzámky. Ty jsem chtěla dlouho vyzkoušet, tak jsem ráda, že jsem si jeden z nich mohla odnést domů. 



Zajímavou novinkou, která se teprve objeví, je tato nová vychytávka na obočí. Vypadá opravdu zvláštně a dost jsme to tam s holkama  zkoumaly, ale věřím, že si to své zastánce najde. Tou první částí se nanese barva, kartáčkem se poté rozčeše.


Těsně před Vánoci se můžeme těšit i na dvojku tekutých rozjasňovačů. Zahraniční blogerky o nich básní již nějaký ten pátek, u nás se výběr dvou odstínů představí v listopadu. Vše je ještě v přípravě, takže je v drogeriích najdete v trochu jiných obalech, než vidíte na fotce. 


Vizážistka Renata Zelinková nám všechny novinky předvedla v praxi na sličné modelce. 


S kolegyněmi blogerkami jsme si akci opravdu užily. Vyzkoušely novinky, probraly všechno možné (a nejen kosmetické) a domů jsme odcházely nejen s krabičkou plnou Loreal produktů, ale také úžasnou kyticí. 



Všechno mi docela padlo do noty, takže jsem se hned dala do testování. Jen makeup v odstínu 6, který je prý jeden z nejprodávanějších (nechápu?!), pošlu k někomu opálenějšímu. :-) 

A všechny dárečky ještě jednou, jsou fakt fotogenické. 




Byla to krásná akce, jako tato setkání nad kosmetikou prostě bývají. Jsem moc ráda, když se jich mohu účastnit. A proto také týmu Loreal moc děkuji za pozvání.

Stihli jste už některou z novinek Loreal vyzkoušet?

11 komentářů:

  1. Make-up me zaujal, ma sladoucky obal, tak jsem zvedava na recenze.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Novinky vypadají zcela skvěle :) A akce ta musela být opět fajn :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty vyzerajú super, makeup cushion má rozkošné balenie. Ja už sa tak teším späť domov do Londýna, kde je nielen cenovo omnoho výhodnejšie Loreal nakupovat ale predsa len tých odtieňov ponákajú viac. Určite si niektoré vecičky pokúpim. :)

    OdpovědětVymazat
  4. už som videla u pár slečien článok :) naozaj to muselo byť krásne posedenie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, hlavně ty makronky.. O:) Produkty musím zkusit. :)
    BLOG Corculum♥
    Instagram @stepanka_t

    OdpovědětVymazat
  6. Mňa z týchto akcií vždy najviac bavia tie cateringové fotky :) inak, na ten makeup som zvedavá, plánujem vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  7. Najviac ma zaujal ten rúž na pery.. a ešte keď je to aj balzam v jednom. Super! aj tá farba sa mi veľmi páči :)
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Docela mě láká ten makeup, ale bohužel mi klasicky u Lorealu nesedí moc odstíny .. škoda, že jich není dostupných více

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten výběr odstínů je úplně nanic. Včera jsem byla v drogerii a jsou tam k dispozici čísla 1, 3, 6, 11. To absolutně nechápu, už ta šestka je pro černochy a kdo si u nás koupí 11 fakt netuším a normálnější čísla tady prostě nejsou. :-/

      Vymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat