pátek 4. prosince 2015

Milé setkání s firmou Cuccio

V sobotu se konalo další milé blogerské setkání. Tentokrát vše zaštítila ne příliš známá značka Cuccio. O to více jsem však byla zvědavá.


Značka Cuccio pochází z Ameriky a vyrábí se již od roku 1981. Je určena především pro profesionální manikérky a pedikérky a používá se v mnoha špičkových salonech a lázních po celém světě. Což ovšem nebrání tomu, abyste produkty v klidu používali i doma. 




Portfolio produktů je velmi široké. Najdete zde různá máslíčka, peelingy, olejíčky, laky na nehty a nejrůznější další vychytávky. Já osobně jsem nejvíce byla unešená  z jejich máslových emulzí. Ty jsou sice určeny na celé tělo, ale nejúžasnější jsou právě na ruce. Nikdy jsem je neměla hladší, navíc se to krásně roztírá, vstřebává a hydratuje to na jedničku. Vyrábí se v osmi různých parfemacích a musím říct, že se mi líbí téměř všechny.


Čekal nás zajímavý program. Po krátké přednášce jsme si ve dvojicích udělali relaxační manikúru. V mých rukou ,,skončila" Natálka. Občas jsme se trochu bály, aby jsme jedna druhé neublížily, ale nakonec to dobře dopadlo a myslím si, že jsme si to všechny užily.


Po celou dobu jsme se samozřejmě skvěle bavili a probírali vše možné i nemožné. A nechybělo ani dobré jídlo. Celá akce se konala v prostorách dobové cukrárny Alchymista a o dobrůtka nebyla nouze. Ještě jsme měli i dort, ale ten se nějak ehm...fotky nedožil :-)




Celá akce vyvrcholila návštěvou nedaleké solné jeskyně, kde jsme společně relaxovali.



A nakonec dárečky, které jsme dostaly domů. Byl u toho ještě i pytlíček perníčků, které jste mohli vidět výše, ale také se nedožily fotky. :-)

Dostali jsme mini verzi dokonalého másílka. Poté hydratační tužku, jeden bezbarvý lak a jeden barevný, který jsme měli personalizovaný a každý podle svého gusta. A musím říct, že výběr se opravdu povedl, protože já a třpytky, to jde vždycky dohromady. Myslím si, že mám jasno, který lak budu mít letos na štědrý den.


Celá akce byla opravdu krásná a pohodová a hlavně musím říct, že mě značka Cuccio nadchla. Z toho, co jsem zatím vyzkoušela, jsem byla nadšená. A milovníky přírody by mohlo zaujmout, že i složení je vcelku fajn bez těch největších škodlivin. Snad jen škoda, že kosmetika není příliš dostupná. Koupit ji ale můžete na eshopu www.modelaznehtu.cz.

Já moc děkuji zástupcům výše zmíněného eshopu za pozvání, milou společnost a představení zajímavé značky.

Slyšely jste někdy o značce Cuccio?

9 komentářů:

  1. V jeskyni! No to je úplně perfektní!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Od Tebe slyším o této značce poprvé :) Jé taky bych si dala relax v solné jeskyni

    OdpovědětVymazat
  3. O této značce slyším poprvé ,ale vypadá zajímavě :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  4. O značce jsem už četla, právě kvůli jejich máslům a lakům, které bych moc ráda zkusila.

    OdpovědětVymazat
  5. O značce jsem ještě neslyšela, ale ta maslíčka vypadají suprově :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. moc krásný den, jsem ráda, že jste si to užily =o)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  8. Prosímtě, co je to za odstín na poslední fotce? :)

    OdpovědětVymazat