pondělí 21. prosince 2015

Krásné Vánoce

Stejně jako snad každý rok nás všechny dohání vánoční stres. Já, byť je letos poprvé po třech letech nemusím trávit v obchodě za kasou a dokonce mám již nakoupeny všechny dárky, pro změnu bojuji s diplomovou prací. Čas odevzdání se neúprosně blíží a já se ani zdaleka nenacházím u konce. Bude to můj velký strašák po celé svátky, tak mi držte palce.


Vám přeji rozhodně pohodovější čas strávený s rodinou v klídku, pohodě a kupou dobrého jídla. A samozřejmě nějakým tím pěkným, ideálně kosmetickým, dárečkem. 

Určitě vás ani letos neochudím o tradiční sváteční rubriky, jako přehled mých kosmetických dárků od Ježíška a samozřejmě roční shrnutí té nejlepší a nejhorší kosmetiky. Nicméně, nejsem si úplně jistá, jestli všechny tři články stihnu skutečně ještě v průběhu prosince. Diplomka mě tak trochu ničí, což jste si na mé prosincové aktivitě jistě stihli všimnout. Každopádně, 8. ledna ji musím odevzdat a poté se vše vrátí do starých dobrých kolejí. A ani nevíte jak moc se na to těším.

Mějte se krásně, užívejte si sváteční pohody já se na vás budu v plné síle těšit v příštím roce.

Stáňa

9 komentářů:

  1. Taky Ti přeji ty nejkrásnější Vánoční svátky plné pohody, dárků, cukroví a spokojenosti !!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Stáni, držím ti strašně moc moc moc palečky, ať ji dokopeš a dostaneš s tak do cíle (alespoň prozatím :))! I tak si ale nenech zkazit svátky a určitě si také chvíli odpočiň a užij chvil s rodinou! To je to nejcennější :) Letos jsem totiž já ta, co bude za tou kasou, takže jsem z toho na prášky.. :( :D Měj se krásně! :*

    OdpovědětVymazat
  3. Držím pěsti, ať máš diplomku rychle hotovou :)
    Taky Ti přeju krásné vánoční svátky :)

    OdpovědětVymazat
  4. S diplomkou držím palečky, ať je co nejdřív hotová:-) I Tobě krásné Vánoce, pohodu, radost a krásné dárečky pod stromečkem:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palce a přeji jinak příjemné prožití svátků, a občas si taky dopřej odpočinek. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji ti krásné Vánoce, bohatého Ježíška a plno úspěchů v novém roce!

    Christmas Prague 2015

    OdpovědětVymazat
  7. Tobe take preji ty nejkrasnejsi svatky.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat