středa 30. prosince 2015

Co mi přinesl Ježíšek

Rozhodla jsem se, že se vám ještě jednou před koncem roku ozvu. Souhrnné články o nejlepší a nejhorší kosmetice tohoto roku si sice nechám až na leden, ale dnes vám v krátkosti ukážu, jaké kosmetické poklady jsem našla pod stromečkem. A že se Ježíšek tentokrát neuvěřitelně snažil.



Vlastně je to celé velmi jednoduché. Ježíšek si poctivě vytiskl a splnil mi všechna přání z mého posledního wishlistu. Čímž mě velmi mile překvapil a potěšil zároveň.



Mým největším přáním byla paletka od Loreal. Vyplnilo se mi. Je opravdu krásná a těším se na její testování. Vím, že ne každý ji chválí, ale mě prostě přitahuje a jsem ráda, že ji mám.


Hromádka dekorativky, kterou jsem chtěla vždy vyzkoušet, jen se mi nechtěla kupovat. :-) 


A jak už jsem říkala, wishlist byl vyplněn do posledního puntíku, takže nechyběl ani lak na vlasy Aussie a poukázka do DM drogerie.


Dovolím si sem dát i jeden nekosmetický dárek. Přece jen, omalovánky vládly těmto Vánocům. Já jsem dostala druhý díl ,,Antistresovek", které jsem si přála a k tomu dvoje nádherné pastelky.


Aby to bylo komplet, přidávám i fotku dárků, které jsem dostala v práci. Taštičku s produkty Dove (čímž jsem si splnila moji každoroční tradici koupit si nějaký pěkný vánoční balíčk). Tonikum od Yves Rocher a další poukázku do DM.

Dostala jsem samozřejmě i pár nekosmetických a praktických dárků. Třeba novou ložní soupravu, grilovací desku, kalendář, šály, rukavice atd.

Musím říct, že jsem opravdu spokojená a moc se těším na testování. A jelikož jsem dostala hned dvě poukázky, novinky tímto článkem rozhodně nekončí?

Co jste pod stromečkem našli vy?

19 komentářů:

  1. Tak to je hodný Ježíšek, dostala jsi krásné kosmetické dárky :)
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Kromě jiného jsem dostala taky poukázku do DM, tak už se těším až si něco pěkného pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ty Magic pastelky vypadají krásně.

    OdpovědětVymazat
  4. Ježíšek Ti nadělil krásné věci, je super, jak se řídil přesně podle wishlistu. :-) Já jsem se svými dárky na blogu chlubila už v pondělí, když budeš chtít, tak mrkni sem. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty žíhané pastelky mám taky! Jak je ořezáváš, mně se do žádného ořezávátka nevejdou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se přiznat, že jsem je ještě nestrouhala (bohužel, stále jsem v zajetí diplomky a omalovánky musejí počkat :-() Ale mám ořezávátko s menší i větší dírkou, tak předpokládám, že to s tím nějak půjde. Ale i tak mám v plánu se podívat po novém roce v papírnictví, jestli neexistuje něco speciálně na ,,hranaté" pastelky.

      Vymazat
  6. Super věci jsi dostala, hlavně paletka se mi moc líbí :)! Taky jsem zveřejnila podobný příspěvek a kosmetiky jsem dostala docela hodně. Velikou radost mi udělala třeba UD Gwen Stefani paletka :).

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi pekne darecky jsi dostala.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné dárečky:-) Já pod stromečkem našla jak dárky, které jsem chtěla, jako olej na pleť Loreal nebo balzám na rty EOS, tak překvapení, třeba kávová sada od Dermacolu:-)Jen škoda, že jsem nedostala antistresové omalovánky, budu si je tedy muset pořídit sama:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Omalovánky sjem původně taky chtěla k Vánocům, nakonec z toho sešlo, ale asi si časem nějaké pořídím. Moc hezké dárečky :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Já dostala řetízek na ruku, ponožky, šátek na hlavu, přírodní mýdla z Brazílie, karty s otázkami z literatury (ale ještě jsem to nehrála a ani nevím, jak se to hraje) - to mám asi na trénování ke státnicím :D, mikrofon k PC, abych mohla volat přes Skype, hrnce, peníze, oční stíny, ale ty moc nevyužiju, vzhledem k tomu, že mě 90% očních stínů štípe v očích. :D Možná je dám mámě. Je to značka Make-up trading a ted' jsem koukala na nějakou tvou recenzi a dost jsi tu značku strhala. Každopádně mi moc pigmentované nepřijdou, vypadám s nimi, jako kdybych nepoužila žádné stíny. Ta sada stínů se jmenuje Flower Compact.
    Ten nejhezčí dárek jsem ale dostala už pár dní před Vánocemi - zásnubní prsten.

    OdpovědětVymazat
  12. Dostala si krásné dárečky, já bych byla moc vděčná za kartu do DM :)


    December Favourites

    OdpovědětVymazat
  13. Já už nějakou dobu naznačuju, že poukázka na nákup mě jako dárek vůbec nepohoršuje, ba naopak. Ale mé okolí si myslí, že je to neosobní dárek, když nevíš co koupit. Takže ti ty poukazy závidím :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné dárky! :) Poukázky na nákup jsou podle mě nejvíce vděčný dárek, člověk si pak vybere něco, co opravdu chce :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  15. Paletka je nádherná a jsem zvědavá, co řekneš na tonikum. Také ho mám, ale ještě skoro plné..;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Krásne darčeky a je super že sa ti splnilo čo si si priala :) prajem ti krásny nový rok plný nezabudnuteľných chvíľ a zážitkov a úspechov :)
    Me and my ART

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné dárečky, všechny se mi moc líbí. Dekorativka se určitě hodí a dárková karta do Dm je parádní dárek. Už se těším na další články.

    OdpovědětVymazat
  18. Dostala jsem matný lesk, rtěnku a quatro stíny od Essence, lak na nehty od Miss Sporty - krásná kovová fialková! A nakonec ten největší, nejúžasnější a nejdražší dáreček, který mi strašně moc potěšil a se kterým jsem vůbec netušila, že by mi Ježíšek mohl přinést - paletku Urban Decay Naked smoky :) Jo psala jsem si o něj Ježíškovi, ale nepočítala jsem, že bych jí skutečně mohla dostat a teď o tom budu psát na všech blozích a videích o dárečkách :D Dostala jsem i nekosmetické dárky a všechny dárky mi udělaly radost :) Ale ta paletka to bylo fakt mega překvápko :)

    OdpovědětVymazat