pátek 12. června 2015

Veselé Baby Lips

Od posledního článku o Baby Lips uběhlo půl roku. Má láska k nim je stále stejná, jen s tím rozdílem, že se mi sbírka ,,trošku" rozrostla. Aktuálně mám 8 kousků z 11 dostupných variant v našich drogeriích. Ještě stále mám jisté rezervy. :-)


Hlavním důvodem, proč tohle téma znovu otvírám, jsou nové Baby Lips Electro, které k nám dorazily až nečekaně brzy. Já jsem jeden kousek měla již z USA, ale jsem ráda, že jsou konečně i u nás a sbírka se mi hezky rozrostla. Stejně tak jsem se konečně pustila do bezbarvých variant, takže vám toho více můžu říct i o nich.

V základní barevné řadě jsou tři kousky, o kterých jsem více psala zde. Takhle zpětně můžu říct, že je pořád používám. Nejčastěji asi červený Cherry Me, který mám v kabelce.


Baby Lips Electro se u nás začaly prodávat v pěti barvách. Pink Shock mám již delší dobu z USA. Na obrázku si můžete všimnout, že má trochu jiný obal. Nápis Baby Lips je větší a chybí název Electro. Balzám samotný je ale úplně stejný. Dále jsem dostala dva nové odstíny - fialový Berry Bomb a žlutý Fierce N Tangy.


Aby to nebylo dnes jen celé sluníčkové, mám tady i jedno negativum. A tím je právě ten žlutý odstín. S tím je prostě něco špatně. Už ta barva samotná je na rty dost divná. I když tohle není ten největší problém. Balzám je pigmentovaný minimálně, takže nic zásadního na rtech neudělá. Osobně se mi moc nelíbí vůně, ale je tak divně citronově nasládlá. Plus mi přijde, že je jiný i konzistenčně. Na rtech jakoby drhne a hodně rychle mizí. Tento kousek si mé srdce opravdu nezískal.


Fialová verze je daleko lepší. Příjemně voní. Špatně se to popisuje, protože všechny ty balzámy sladce voní, ale každý trošičku jinak. Berry Bomb umí rty hezky zabarvit. Mám takovou studenou barvu ráda, protože ještě více podtrhne můj světlý obličej. Nicméně, používat ho budu především v zimě. Na letní období mám raději teplejší barvy.

O růžové variantě jsem toho více psala v předchozím článku, takže se nebudu opakovat. Stále mi vyhovuje.

Berry Bomb na rtech

Zelený hydratační kousek mám doma dlouho, modrý jsem kupovala nedávno. Respektive byl zdarma k řasence. Oba mají SPF 20, proto jsem je schovávala až teď na léto. 


Zelený Mint Fresh, jak už název napovídá, příjemně chladí. Respektive, příjemně, pokud máte větrové věci na rtech rádi. Pokud ne, tak se mu vyhněte, protože ten efekt je docela výrazný a pár minut na rtech vydrží. Já to naprosto miluji a můžu tento balzám aplikovat stokrát za den. A také je pravda, že ho mám nejvíce spotřebovaný a sahám po něm často. Dokonce jsem si ověřila, že dokáže i léčit, což barevné Baby Lips neumí. Jela jsem na dvou denní výlet a byla to jediná věc na rty, kterou jsem si brala. Při odjezdu jsem měla rty samou šupinku a bála jsem se, jak to bez svého kosmetického arzénálu zvládnu. Jenže stačilo pořád dokola aplikovat tohle Baby Lips a šupinky zmizely.

Modrý Hydrate je také fajn. I když ho mám opravdu jen chvilku a použila jsem ho párkrát. Je to prostě takový hodně univerzální kousek, který rty decentně hydratuje. 


Vím, že mnozí z vás tyto balzámy nemají rádi a považují je za obyčejné. Oni svými vlastnostmi skutečně nevynikají a podobné alternativy najdete ve stojanech mnoha značek. S tím souhlasím. Mě osobně ale prostě baví svým designem a líbí se mi, když jich mám takhle hodně pohromadě. A musím říct, že mi opravdu vyhovují. Já nejsem úplně rtěnkový typ a mám ráda balzámovitější konzistence, i za cenu kratší výdrž nebo menší pigmentace. Celou zimu jsem nenosila téměř nic jiného než Baby Lips a byť je v létě používám méně, stále si k nim cestu najdu.

Aktuálně mě ještě láká jedna růžová varianta Electro a samozřejmě nesmíme zapomenout na to, že zahraniční trhy nabízí ještě mnoho dalších variací a limitek. Snad se časem dočkáme dalšího rozšíření.



Za část Baby Lips děkuji zastoupení Loreal, část jsem si jich kupovala sama.

Co vy a Baby Lips? Kolik jich doma máte?

14 komentářů:

  1. To je paradni sbirka. Me laka ten fialovy Electro, ale mam doma balzamu tolik, ze dalsi proste nemuzu :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já tyhle balzámy naprosto zbožňuji ale zatím jsem vyzkoušela jenom ty základní fialový, modrý a žlutý :-) S jejich vůní jsem spokojená a vlastně je používám pořád, takže mi rychle dojdou a já hned běžím pro nový a také úplně jiný vyzkouším abych věděla, jaké všechny jsou. Ta electro kolekce se mi líbí ale koupila bych si asi jen růžový, protože ty ostatní barvy mi moc nesedí i když skoro vůbec nebarví :-) Osobně jsem s touhle érou naprosto spokojená a vlastně nikdy jsem nesnesla jakýkoliv balzám na rtech ale teď díky Baby Lips mohu říct, že je používám každý den od rána do večera :-D
    www.bokattyna.blogspot.cz
    Katty

    OdpovědětVymazat
  3. Já se tedy musím přiznat, že mě tyto balzámky nikdy moc nenadchly.. Nemám žádný a asi ani neplánuji si žádný pořizovat. Vždycky jsem tak měla doma balzámků dostatek a to stále trvá, takže já se bez nich asi objedu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já je mám ráda hodně, mám asi 5 verzí, ty elektro jsou super! Nejlepší je asi berry bomb.

    OdpovědětVymazat
  5. Popravdě, dřív jsem je chtěla hodně, protože o nich mluvily všichni, ale jak jsem sama zjistila jsou to průměrné balzámy na rty. Mám doma 2 základní a to Mint a „fialový” který voní jako lipo, jak já tu vůni zbožnuju. A ty elektro si nebudu kupovat, protože nemám ráda barevné balzámy na rty.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám z klasické kolekce všechny a přiznávám, že mně tak úplně nenadchly, nejsou špatné, ale čekala jsem od nich víc, takže asi tak, no:-) Kolekci Electro jsem právě z tohoto důvodu už kupovat nechtěla, ale nakonec jsem podlehla a tři druhy už jsem si pořídila, takže jsem zvědavá:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Máš teda velkou sbírku, já jsem bohužel těmto balzámkum moc nepropadla, ze bych si je musela koupit :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  8. Tomu říkám velká sbírka.. :-) Mě to nějak nechytlo mám doma teď červený a je to pro mě običejný balzám na rty :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-bronzova.html

    OdpovědětVymazat
  9. Design se mi taky moc líbí. Už delší dobu zvažuji, že si koupím nějaký z té nové řady electro. Tak děkuji za recenzi, aspoň vím, že žluté electro nemám kupovat :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Jeden Baby lips mám a je fajn, no extra ma nenadchol. No z tej rady Electro by som rada vyskušala :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi, že jsou BL takové hravé a barevné. Měla jsem cherry me, ale není to pro mě balzám, kde bych si musela koupit další balení

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  13. Mě překvapuje, že se ti líbí design, když u Love lips od Dermacol se ti nelíbil a přitom byl dost podobný. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že tady u mě došlo k vývoji. Dřív, když se u nás Baby Lips neprodávali, tak mě nelákali právě kvůli tomu obalu a teď jsem si je zamilovala. Občas to nedává logiku.

      Vymazat