čtvrtek 18. června 2015

Tonikum Lirene

Někdy se může zdát, že tonika snad i piju, protože je dokáži spotřebovat neuvěřitelnou rychlostí. Mám sice své oblíbené stálice, ale čas od času je fajn prostřídat je s něčím novým. Proto jsem byla velmi ráda, když jsem v balíčku na nedávném setkání s Essence objevila i tento odličovací kousek.


Na lahvičce je napsáno spoustu věcí, takže jsem chvíli přemýšlela, na co to půjde používat, ale nakonec jsem uvážila a následně i vyzkoušela, že je to prostě klasické tonikum. Takže je super na dočištění pleti a především hezky uzavře póry, které se potom tolik nezanáší. 



Tonikum příjemně letně voní. Prostě klasická okurková vůně. Na pleti je příjemné, nijak pleť nedráždí a především nelepí. A taky nevysušuje, což některá tonika mají ve zvyku. Ale tohle je naštěstí bez alkoholu, což je u mě v poslední době podmínka. 

Co se odličování týče, byť se oficiálně píše ledacos, tak tonikum vždy pleť opravdu jen dočistí. Je to poslední krok při odlíčení. Samo o sobě by si s makeupem neporadilo.


Opět to není na dlouhé vykecávání. Tonikum Lirene přesně odpovídá mým představám a nemám mu co vytknout. Je uživatelsky příjemné, hezky voní, nelepí, nevysušuje a pleť nijak nedráždí. A jelikož jsem na pleti nezaznamenala větší výskyt černých teček, tak i funguje tak, jak má. Pokud zrovna sháníte nové tonikum, tohle vám klidně můžu doporučit.

Snad jen by mohlo být ve větším balení. 125 ml já osobně nemám ani na měsíc. Ale zase cena je 60 Kč. Koupíte v některých drogeriích nebo na eshopu.


Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji eshopu www.kupkosmetiku.cz.

Používáte pravidelně tonika a jaká je ve vaší koupelně zrovna teď?

12 komentářů:

  1. Na Lirene jsem se dívala už mockrát ale nijak me tato značka nezaujala. Tonik bez alkoholu není mnoho, takze za zkoušku to stojí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá super! Líbí se mi to malé balení, bude super n cesty:))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky tonika piju nebo s nima možná čistím koupelnu, nevím, ale mizí rychlostí světla :D Teď používám s Tea tree od Oriflame, a v poličce na mě už čeká tonikum od Bourjois :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Tonika mi taky rychle ubývají, teď mám zrovna od Ryoru a v zásobě mám tonikum od Dermacolu. A po tomhle od Lirene se podívám, ráda vyzkouším jakékoliv nové:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tonika moc nepoužívám ted jsem nějak přesídlila na micelární vody. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Tonikum používam ráno aj večer, moje najobľúbenejšie je tiež od Lirene, ale také modré (už mám asi 4 fľaštičku a pomaly na dnes a kúpim si ho znova).

    OdpovědětVymazat
  7. Lirene má skvělé tonikum, taky jsem ho používala. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat
  8. Heh, Lirene je pro mě trochu "retro" značka, používala jsem ji asi před 5 lety :D To modré tonikum jsem měla asi 20x a bylo vážně super, ikdyž znovu bych si ho asi nekoupila. Momentálně používám tonikum od The Body Shopu a je skvělé!

    OdpovědětVymazat
  9. Od Lirene jsem ještě nic neměla, ale už jsem se na značku v DM dívala, takže určitě díky za tip :)

    OdpovědětVymazat