sobota 13. prosince 2014

Velké díky a vyhlášení giveaway

Týden s týdnem se sešel a je tady slavnostní vyhlášení vánoční giveaway. Ještě dříve, než se dostaneme k vítězi, chtěla bych vám moc poděkovat za všechny vaše komentáře.

Takovou zpětnou vazbu jsem opravdu potřebovala. Blog právě v těchto dnech slaví dva a půl roku svého působení a i když mě osobně baví více než na začátku, tak jsem si nebyla jistá tím, zda je tomu tak i u vás a často si říkám, kolik asi lidí z těch 800, co mě odebírají, sem skutečně chodí. 

Dobrou zprávou pro mě je, že je vás stále dost a že vás blog baví. Na plné čáře u vás vede statistika, což jsem moc ráda a slibuji, že ji budete pravidelně vídat každý měsíc i v příštím roce. Moc mě potěšilo, že jste vzpomínali i na články, které jsem psala před více než rokem. Hodně z vás se třeba vracelo k sérii o aupair. 

Ne úplně ideálně u vás dopadl nový design. Mým záměrem bylo zbavit se ,,ukradeného" obrázku a použít vlastní fotky. Ale je pravda, že výsledek je možná překombinovaný. Výhledově popřemýšlím o jeho zjednodušení. Trochu jsem se bála i toho, že písmo nemá bílý podklad, ale na to si nikdo z vás nestěžoval, takže věřím, že text je dobře čitelný i přes fialové pozadí. Přece jen bílé blogy jsou snad úplně všechny, tak jsem ten svůj chtěla trochu rozzářit.

V komentářích zaznělo i několik dotazů. Nechtěla jsem tam nijak zasahovat, takže na otázky zodpovídám nyní. Pokud jsem na nějaké zapomněla, či se stále chcete na něco zeptat, napište to pod dnešní článek, kde budu reagovat.

Co si myslím o značce Aussie? Sama mám vyzkoušený pouze 3 Minute Miracle a byla jsem hodně spokojená. Šampóny si oblíbila třeba mamka, která si je kupuje opakovaně. Celkově je mi značka sympatická a v budoucnu plánuji věnovat se jí více.

Co říkám na Makeup Revolution? Byť se to výrobce snaží zapírat, podle mě patří do stejné skupiny jako MUA nebo třeba Vivo a Famous. Myslím si, že od těchto značek je určitě dobré vyzkoušet jejich paletky stínů. Ty jsou věhlasné a za ty peníze plně funkční. Do jejich dalšího sortimentu bych však příliš nešla. Něco jsem zkoušela a až na výjimky jsou věci průměrné až podrůměrné. V této cenově kategorii je mi třeba mnohem více sympatičtější a pro nás dostupnější Essence.

Zkušenosti s kosmetikou Herbalife? Před pár lety jsem to u této firmy zkoušela a mám na sobě vyzkoušenou jak kosmetiku, tak výživové doplňky. Všechny ty jejich věci jsou moc fajn, jen bohužel stojí na strašně pitomém marketingovém základu. Respektive jsou tam peníze pro ty, co do toho jdou, ale je to na úkor dobrého servisu pro zákazníky. Jsou lidé, kteří tomu rozumí a dokáží vám pomoci, ale dělá to i spousta lidí, co o tom ví kulové a jde jim jen o zisky. To je také důvod, proč jsem se od značky distancovala. Co se jejich kosmetiky týče, je to už pár let, co jsem ji měla, takže nejsem schopna ji nyní věrně popsat, ale byla jsem spokojená hlavně s odličovacím mlékem a tonikem. Krásně zatáhnout póry uměla i maska a oční krém dokázal perfektně tlumit otoky. Součástí otázky bylo i to, jestli je to vhodná kosmetika pro citlivou pleť. Na to bohužel nejsem schopna odpovědět. Kosmetika mi přišla šetrná, bez zbytečně parfemace, ale je ryze chemická. Možná bych ji přirovnala k lékárenské kosmetice.

Zda plánuji články o kolekci mé kosmetiky? Ano. V nejbližší době se můžete těšit na tvářenkový a paletkový tag. Vše to stojí jen na světelných podmínkách, které jsou za poslední měsíc velmi bídné a takhle časově náročné focení není úplně možné. Hodně jste si také psali o celkovou kolekci kosmetiky. Určitě zopakuji loňský článek a všechno vám to hezky vyfotím na jedné hromadě. Ale bude to až skutečně rok po prvním článku, takže až na jaře. 



Přejděme však k hlavnímu bodu tohoto článku. Do soutěže se zapojilo 72 z vás a ještě jednou vám děkuji za vaše odpovědi, které byly v některých případech skutečně obsáhlé, za což jsem moc ráda. 

Vítězný komentář má číslo 11...

...který patří Monice

Monice moc gratuluji a již jsem ji kontaktovala, aby jí balíček stihl přijít ještě před Vánoci.

Vám ostatním ještě jednou moc děkuji za vaše milé komentáře, které mě dobily energií a utvrdily v tom, že to co dělám, má nějaký smysl. V lednu se můžete těšit nejen na novou várku recenzí, ale také na krásnou soutěž o limitovanou kolekci Essence.

Hezký zbytek víkendu.

7 komentářů: