středa 10. prosince 2014

Slunečnicový krém Laidbare

Značka Laidbare se pomalu, ale jistě začíná v našem malém blogo světě úspěšně zabydlovat a myslím si, že o ní ještě hodně uslyšíme. Je to čistě přírodní značka, která může nabídnout nejen skvostné složení, ale také velmi příjemný a svěží design, který je okořeněn vtipnými nápisy. 



Prvním kouskem, který jsem testovala, byl slunečnicový krém na ruce. Pořizovala jsem si ho v době, kdy jsem byla naprosto zoufalá z krému Manufaktura a potřebovala jsem pro svoje ruce něco skutečně hydratačního, abych je dala opět do pořádku. 

In Safe Hands je plný méně či více známých olejů a tak vypadal velmi nadějně.


Trochu jsem se bála slunečnicové parfemace, protože vůni květin obecně moc nemusím, ale nakonec to nedopadlo tak zle. Vůně mi přijde hodně neutrální, možná v pozadí jdou cítit nějaké kytky, ale vyloženě slunečnici v tom neucítíte. Ta vůně mi přijde dost univerzální pro přírodní produkty obecně. Takže nemůžu říct, že by mi to vonělo, ale ani mi to vyloženě nevadí. Je to taková nekonfliktní parfemace. 


Krém je hodně hutný. Takhle na první pohled se může i zdát, že jsou v něm hrudky, ale není tomu tak. Je krásně hladký a dobře se roztírá. Tato textura má i tu výhodu, že krému stačí velmi málo. Tubička má pouze 50 ml, ale myslím si, že hravě strčí do kapsy větší balení tekutějších krémů. 

Krém se docela rychle vstřebá. Ovšem jen v tom smyslu, že za sebou nenecháváte mastné fleky. Přijde mi, že na rukou vytvoří ochranný štít, takže ještě dlouho poté cítíte, že jste ruce mazaly. Na zimu mi tato varianta přijde ideální.

Krém jsem nejdříve chtěla používat právě na noc. Jenže díky tomu malému balení se hezky hodil i do kabelky. A vlastně se stále nemůžu rozhodnout, kdy mi vyhovuje více. Je skvělý na denní mazání, protože se aplikuje velmi rychle, nezanechává za sebou žádný výrazný voňavý óder a ruce nejsou přehnaně mastné. Ale na noc zase dodá extra dávku hydratace a je taktéž příjemný. Takže jsem dopadla tak, že ho nosím v kabelce a večer před spaním ho s tašky vytahuji, abych ho tam ráno zase vrátila. :-)


Krém mi po všech stránkách vyhovuje. Přijde mi takový hodně neutrální a nekonfliktní a hodící se pro všechny situace. Vůní vás neoslní, ale je uživatelsky příjemný, vstřebá se v obstojně rychlém čase, ruce dostatečně hydratuje a ten pocit přetrvává dlouhé hodiny. Cena je trošku vyšší, ale zase na druhou stranu, opravdu pomalu ubývá, takže je to stále v přijatelné hladině. 

50 ml krému vyjde na 150 Kč a koupíte ho na eshopu www.beautyville.cz, u kterého musím opět a zase vyzdvihnout neuvěřitelně milou a vstřícnou komunikaci, stejně tak bezchybné zabalení a doručení zboží.

Za poskytnutí produktu k recenci děkuji zastoupení eshopu.

Jaký krém na ruce teď používáte vy?

12 komentářů:

  1. Tak znacku vubec neznam, ale vypada dobre, krem me zaujal.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Momentálně jedu na letošní zimní limitce Essence, i když mám samozřejmě ještě asi 3 kusy z té limitky loňské:-). Laidbare znám, teď mám od nich na cestě z Anglie sérum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám doma tři krémy Essence, ne že ne. :-) Ale krémy na ruce obecně mizí rychle, takže zásoby musí být.

      Vymazat
  3. mám od Laidbare právě vitaminové sérum a matující krém a používám asi dva dny, no jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak o této značce slyším poprvé, ale takový krém by se mi přesně líbil :). Já teď mám čokoládový od Oriflamu a jeden od Garnieru a jsou oba fajn, ale potřebovala bych něco více vyživujícího
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. No taky jsem si poridila serum a masku a jsem zvedava.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. ja som si od tejto značky tiež kúpila pár produktov, tak uvidím ako sa ukážu:)

    OdpovědětVymazat
  7. to zní skvěle! já jsem si teď od Laidbare koupila to sérum s vitamínem C a jsem úplně nadšená. určitě mrknu i na další věci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sérum taky hrozně chci, není na něj snad jediná negativní reakce.

      Vymazat
  8. Česky vypsané složení, to koukám! A jinak krém vypadá úžasně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Originál anglické složení je přelepené právě od beautyville. Jak říkám, je to výjimečný eshop s výjimečným přístupem.

      Vymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat