pátek 19. prosince 2014

Hit roku: Baby Lips

Je to oficiálně tady. Dnešní recenze je úplně poslední, kterou vám napíši v tomto roce. Předvánoční doba již klepe na dveře, a čas na psaní i čtení ubývá. Nemusíte se však bát, mezi svátky vás čekají již tradiční články - vánoční dárečky, nejlepší a nejhorší kosmetika roku. Klasické recenze však budou pokračovat až v lednu. 

Na poslední recenzi to chtělo něco speciálního, a tak jsem ve svém archivu hledala tu pravou hvězdu. A myslím si, že slavné Baby Lips od Maybelline, které na sklonku roku oficiálně zavítaly i do naších drogerií, jsou tou pravou volbou.



Já jsem se těmto slavným balzámkům dlouho bránila a nikdy jsem po nich netoužila ani se je nesnažila kupovat v zahraničí. Nakonec mě ale stejně dostaly. Mám všechny tři barevné verze, které jsou dostupné u nás, plus ještě jednu navíc. Mám schovaný i jeden bezbarvý, ale díky jeho SPF 20 ho schovávám na léto. Mluvit tedy budeme dnes jen o těch tónovaných. 

Baby Lips mají spoustu zastánců, ale mnoho dalších zase tvrdí, že je to prostě jen balzám a že čekali víc. No, ano, je to balzám na rty. Nelítá ani nezachraňuje svět, je to prostě další kulatá tubička, kterých má každá žena v kabelce, po kapsách, v koupelně, na nočním stolku desítky. Jejich kouzlo, podle mě, tkví v jejich roztomilosti a nakažlivosti. Nemůžete mít doma jeden, musíte mít všechny!


Na ruce se tváří nenápadně, ale na rtech to umí rozbalit.


Líbí se mi, že se prodává v zatavených obalech. Kéž by se tento trend u nás začal šířit a drogerie by nebyly plné rozďobaných produktů.


Vlastnostmi je to příjemná balzámek. Není to balzám v tom smyslu, že by léčil popraskané rty, ale dokáže těmto nepříjemnostem předcházet. S nástupem zimy jsou Baby Lips téměř jediné produkty na rty, které používám. S leskem by mi rty umrzly a klasické suché rtěnky mi na dlouhý pracovní den nevyhovují, protože když je x krát za den upravuji, tak mám rty večer hodně suché. V Baby Lips mám všechno, co potřebuji. Decentní i výraznější pigmentaci a rty jako v bavlnce po celý den. 

Pigmentace, to je to, co na nich miluji. Nejraději mám asi růžový Pink Punch a poté americkou verzi Pink Shock. Tyhle dvě barvičky ve své světlejší verzi na rtech zůstávají, i když je balzám samotný dávno pryč a večer musím rty vždy ještě odlíčit. Naprosto dokonale mi suplují rtěnku. 

Balzámky také velmi příjemně voní. Každý trochu jinak, ale všechny jsou sladké, lehounce ovocné. Potěší to při nanášení, ale nijak neotravuje. 


Pro mě je to jednoduše objev roku. Dlouho jsem je obcházela a vůbec nechtěla, ale teď je miluji. Obal je skladný, jednoduchý i zábavný. Aplikace balzámů je jednoduchá, výdrž standardní, dejme tomu tak dvě hodiny, u výraznějších odstínů barvy drží déle. Na rtech je balzám příjemný, nelepí, nedrolí se ani se nerozpíjí. Prostě je miluji.

Můj americký miláček. Dostávám na něj nejkladnější reakce a každý se diví, že takhle syté barvy jsem dosáhla pouhopouhým balzámem. 



Za sebe vám balzámy Baby Lips vřele doporučuji. Myslím si, že každý by měl minimálně jeden zkusit. Cena v našich drogeriích je velmi příznivá, pořád jsou v nějaké akci a není problém je sehnat někde v rozmezí 60 - 80 Kč. 

Dobrá zpráva na konec. Nepovím vám přesně kdy ani jaké konkrétní odstíny to budou, ale v příštím roce se sortiment Baby Lips v našich drogeriích o něco rozšíří. A já už teď vím, že je budu chtít všechny. :-)

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji zastoupení L'oréal.

Taky jste propadli Baby Lips mánii nebo vás stále nechávají chladné?

21 komentářů:

  1. Neberou mě, předražená barvička na rty. :) Já teda intenzivnější barvy dosáhnu i labellem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten americky je krasny. Ja si oblibila ten fialovy, ruzovy mene.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám odstín Pink punch a Cherry me. Ten růžový mě moc nezaujal, ale červený jsem si zamilovala a už mám druhé balení :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam tiez PInk Punch a Cherry..este z Budapesti, z cias, ked tu nebol dostupny.
    Nie je na nich nic prevratne, ale zas ako neublizia..
    Taka normalka..
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle balzámky jsou super. Nemám je, ale na všech vypadají božsky. Takže co víc si přát:-)

    Přeju krásný Vánoce:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi ten z Ameriky. Doma mám modrý a ten oranžový. Podle mě je to obyčejný balzám, ale to balení je překrásný :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  7. Mám všechny barevné verze, plus zelenou (a to jsem původně neplánovala kupovat žádný, ale ty obaly prostě udělaly svoje:-D )Já nevím, špatné nejsou, ale žádná extra třída taky ne, alespoň podle mně.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám Pink Punch a jsem spokojená ale chtěla bych ještě Mint Fresh :))

    OdpovědětVymazat
  9. Ten americký se mi líbí moc, hlavně ta barva. :) já mám Pink punch a ten modrý s SPFkem a taky si je nemůžu vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  10. americký fešák má teda hoodně krásnou a sytou barvu :). Já mám cherry me a barva, vůně super, ale pro mě hydratace žádná
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě jsem nezkoušela, ale budou mě čekat pod stromečkem, tak už se těším :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Vôbec som im neprepadla, vyskúšala som a mňa osobne sklamali

    OdpovědětVymazat
  13. Já jich mám 5 a jsem spokojená :) jediným zklamáním je pro mě Pink Punch protože ta barva je otřesná, takže ten vůbec nepoužívám. Nejraději mám ten fialový a zelený na kterém miluji ten chladivý pocit na rtech :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám všechny odstíny Bay Lips, které jsou u nás dostupné a mám je také moc ráda. Když chci jen péči, tak použiji transparentní, ale když chci dodat rtům barvu, tak nejčastěji sahám po variantě Cherry :) Není to žádný zázrak, ale mám je ráda a jsem ráda, že se k nám dostaly :)
    Cosmetics Is Our Life

    OdpovědětVymazat
  16. Nieco mi na recenzii nesedelo, ako by to bolo pisane nasilu pozitivne. Az ked si v zavere dakovala spolocnosti mi doslo, ze ide o sponzorovanu recenziu. Aspon viem, ze clanky mam brat s rezervou. Skoda.
    Inak mam fialovy, takze viem si to porovnat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že to na tebe tak působí. Celá prezentace Baby Lips byla sluníčková a dejme tomu, že přitažená za vlasy, tak jsem chtěla recenzi nést v podobném duchu, tím spíše, že je předvánoční a letos poslední. tak jako tak si stojí za tím, že mně osobně balzámky vyhovují. nehledě na to, že ten americký jsem kupovala sama.

      Vymazat
    2. Ak Ti stoji za to, ze kvoli trom balzamom v hodnote mozno 7 € straca Tvoj blog na doverihodnosti tak je to pre Teba OK. Ak Ti na Tvojom blogu zalezi a cenis si ho, mala by si si viac premysliet akym vyrobkom budes poskytovat reklamny priestor. Pretoze v konecnom dosledku nic nie je zadarmo.
      Kaviareň u mačky

      Vymazat
  17. já mám asi 4 odstíny a i ty co se u nás neprodávají a jsem moc spokojená :)) nejraději mám Cherry Me :)

    OdpovědětVymazat
  18. No me tyhle balzamky nezaujaly.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám jeden a není to nic, z čeho bych se převrátila teda. Průměrný balzámek. A ani nemám ráda barvící balzámy. Víc mě třeba zaujala másla na rty od Nivea. ;)

    LadyKerstyn blog
    INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat