sobota 27. prosince 2014

Děkuji, Ježíšku!

Zdravím vás v tomto svátečním čase. Doufám, že už jste všichni odpočinutí a přecpaní vánočním cukrovím. Já rozhodně ano. :-) Dnešní článek ponecháme odpočinkový a ráda bych vám ukázala, co kosmetického mi Ježíšek přinesl.


Mám ze všeho velkou radost, protože Ježíšek se držel mého přání a převládaly dárky kosmetické. Můžete to srovnat s mým předvánočním wishlistem. Dostala jsem samozřejmě i něco nekosmetického. Třeba šál, který posloužil jako pozadí pro fotky níže, něco užitečného do kuchyně a již tradiční kalendář, domácí obutí, něco dobrého na zub, naušnice a další drobnosti. Ukáži vám však pouze kosmetiku.


Trocha dekorativní kosmetiky z mého wishlistu, o kterou se podělila sestra s mamkou. Dva stíny Milani, na které jsem obzvláště zvědavá. Konečně také můžu vyzkoušet LipColor Butter od Astor, který jsem dostala v krásné růžové barvě. Řasenku Rimmel už jsem také chtěla dlouho vyzkoušet. Laky na nehty Loreal jsou výborné a jsem ráda, že mám další do sbírky. Stejně tak mě potěšil novinkový třpytivý lak od Rimmel.



Mým velkým přáním bylo i něco voňavého z Yves Rocher. Věřili byste, že jsem tam sama již půl roku nenakupovala? Asi jsem trhla svůj rekord, i když v lednu už mám v plánu tam zajít. Ježíšek naštěstí stihl vánoční limitku za mě. Od babičky jsem dostala ostružinový sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce.


Vlasová kosmetika Thermal je již tradicí a dostala jsem ji potřetí. Jsem s ní ale moc spokojená, takže jsem ráda, že jsme se po roce zase shledali. Podrobnější recenzi si můžete přečíst zde.


Pod stromečkem mě čekala také kniha. O její existenci vím, ale vlastně jsem ji nikdy nechtěla číst, protože nejsem vyznavačem  přírodního složení kosmetiky. Už jsme se do ní začetla, ale je napsána tak hystericky a jednostranně, že se jí paradoxně nedá vůbec věřit. Myslím si, že na mém úsudku nic nezmění. Nicméně to beru jako zpestření a možná se i něco nového dozvím. A asi po sto letech přečtu reálnou knihu. Dříve jsem bývala velký knihomol, v posledních letech mě to však úplně opustilo. 



Ukončíme to kosmetickým mixem od mých kamarádek a kolegyň z práce. Tady kraluje dekorativní kosmetika. Dostala jsem několik úžasných patlátek na rty, z nichž naprosto vyniká Lip Polish Stain od P2. Ten je naprosto úžasný a brzy vám o něm napíši více. I německý krém na ruce je úžasně voňavý a efektový lak od Sally Hansen nemá chybu. Stejně tak sadička miniatur od GreenLand. Všechny věci voní krásně po malinách a na cesty se budou skvěle hodit. 

Všem Ježíškům bych chtěla ještě jednou moc poděkovat, protože se skvěle trefili do mého vkusu a udělali mi velkou radost. 

Co vy a dárečky? Převládala kosmetika nebo něco jiného?

17 komentářů:

  1. No teda Ježíšek byl ale štědrý :). Moc pěkné dárečky, u mě taky nejvíce převládala ta kosmetika
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárečky :). Já většinou kosmetiku moc nedostávám, jedině, když řeknu co přesně bych chtěla. Letos to byly také dva mono stíny Milani a jsou vážně super :), potom paletka od theBalm, přírodní peeling, parfém a sérum. Zbytek dárečků jsem vyfotila u sebe na blogu :).

    OdpovědětVymazat
  3. U mě kosmetika nepřevládala, a jsem ráda, protože si jí prostě ráda vybírám sama, maximálně mě potěší třeba parfém.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný dárky :) U mě převládaly asi hadříky :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné dárky. U mě letos vévodila kosmetika the Balm - tři věci včetně paletky Nude Tude jsem dostala a další tři kousky jsem si nadělila sama :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TheBalm jsem si sama nadělovala už před Vánoci. A jsem z jejich produktů nadšená. Myslím si, že se o nich bude psát v příštím roce opravdu hodně.

      Vymazat
  6. Moc pěkné dárečky! U mě také vládla kosmetika, ale největší radost mám z nového mobilu a Clarisonicu Mia 2 :)
    Cosmetics Is Our Life

    OdpovědětVymazat
  7. Letos ani nemůžu říct, že by něco převládalo.. bylo to tak hezky vyvážené:)
    Dostala jsi moc hezké kousky. Kolem Yves Rocher jsem chodila dlouho, nikdy jsem si tam ještě nic nekoupila, ale ty letošní balíčky měli úplně suprové! Nemít takové zásoby, tak bych si snad pro sebe i nějaký koupila:)

    OdpovědětVymazat
  8. Fiiha, toľko darčekov, že sa ani nezmestili do fotky :) U vás doma sa asi veľmi poslúchalo celý rok :) Dostala si aj super kozmetické vecičky, zapečené tiene od Milani, počkám si na tvoju recenziu :)
    #myBeautygram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My si rádi užíváme rozbalování, takže balíme každou blbost, včetně ponožek a vatových tampónků a potom to vypadá, že toho máme hodně. :-)

      Vymazat
  9. Tedáá, krásné dárečky, Ježíšek byl štědrý:-) U mně v dárcích převažovala kosmetika, asi už všichni v mém okolí vědí, že kosmetikou mně potěší nejvíc:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já zase tolik kosmetiky nedostávám, takže u mě nepřevládala :)) Ale dostala jsem hodně Oriflamu :)), asi se dělala nějaká hromadná objednávka :D

    Greenland je skvělý, měla jsem od nich pár výrobků a fakt dobrý ;)

    Moje dárečky zde

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné dárečky! :) Tuhle limitku od Yves Rocher bych taky moc chtěla Dobu jedovou (ale první díl) jsem kupovala k Vánocům příteli, protože ho vždycky hrozně zajímá, kde je co škodlivého :D

    OdpovědětVymazat
  12. Já moc nemám ráda, když mi kupují kosmetiku (hlavně dekorativní), málokdy trefí to, co já ráda používám. Kosmetiku si radši sama kupuju. Ale zrovna letos se sestra trefila, dostala jsem od ní sadu od Rimmel, kde je černá tužka na oči, řasenka a rudý lak na nehty. Rudá je skoro jediná barva laku, která se mi líbí, a řasenku ted' potřebuju, protože z mých řasenek jednu jsem musela přestat používat a druhá mi už dochází. Jen z té černé tužky moc nadšená nejsem.
    To máslo na rty od Astoru už dlouho chci zkusit.

    Ještě jsem si před Vánocemi koupila 2 korektory - tuhý od Astor a tekutý od Rimmel.

    OdpovědětVymazat
  13. jééé takové krásné darečky, u mě letos převládla kosmetika a oblečení :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne darčeky, vidno, že si bola dobrá celý rok :) Troška ti závidím tiene Milani...

    OdpovědětVymazat