úterý 26. srpna 2014

Stříkátka na vlasy

Jelikož vás článek Letní stříkátka docela bavil, rozhodla jsem se pro jeho pokračování. V posledním díle jsem úplně vynechala produkty na vlasy, a právě na ně se zaměřím v dnešním článků.

Není to samozřejmě kompletní vlasová péče, kterou používám. Hlavním jmenovatelem je jen a pouze to, že produkty jsou ve spreji. O některých už byly samostatné recenze, pro jiné je tento článek premiérou.


Vlasová péče Ziaja - tomuto kousku dlužím omluvu. V samotné recenzi jsem ho označila za sprej, který nic nedělá. Ano, pokud máte zdravé vlasy, opravdu nic nedělá. A tak mi docela dlouho ležel na poličce bez většího využití. Jenže v poslední době to jde s mými vlasy z kopce a zatím jsem nedokázala přesně identifikovat, co jim chybí a jak jim pomoct. Zatím se tedy pokouším situaci zachraňovat alespoň tím, co mám doma. Tento sprej je sice určen do mokrých vlasů, já ho vždy používám na suché, a to tehdy, pokud mi trčí na všechny strany. Sprej vlasy krásně vyhladí a přitom nezatíží. A docela se osvědčil i jako první pomoc, pro sluníčkem vysušené vlasy. 


Dove suchý šampón - Můj nedávný objev a velký pomocník. Snažím se ho tedy používat co nejméně, ale občas přijde vyloženě vhod. Dokáže stáhnout mastnotu, hezky voní a vlasy jsou po něm krásně lehké a vzdušné. Dokonce mi přijde, že přidá i kapku objemu.

Gliss Kur Hair Repair - Jeden z mých svatých grálů. Tento sprej používám pravidelně po každém umytí vlasů. Krásně pomáhá s rozšesáváním a vlasy jsou po něm lesklejší. I když pravda, verze pro barvené vlasy, kterou jsem měla předtím, mi přišla o něco lepší.



Tigi ochranný sprej před teplem - Vlasy si fénuji či žehlím jen velmi sporadicky, ale když už na to přijde, nechci svým vlasům škodit více než je nezbytně nutné. Dříve jsem používala různá mléčka, ale tento sprej mi vyhovuje daleko více. Jeho použití je velmi jednoduché a hlavně nezanechává ve vlasech ulepený pocit a žehlička pod vlasy zlostně nesyčí, jako tomu bývalo právě u mlék. Jinak voní velmi výrazně, ani nemůžu tvrdit, že bych z toho byla nějak nadšená, ale zvykla jsem si. Cena je kolem 200 Kč, koupíte ho na internetu a vřele ho doporučuji.

Schwarzkopf lak na vlasy - Další můj velký oblíbenec. Tohle je mé druhé a určitě ne poslední balení. Líbí se mi, že vlasy velmi slušně zafixuje, ale zároveň je neslepí. Plus jsou po něm vlasy skutečně viditelně lesklejší. Když na něj natrefíte v akci, vyjde klidně i na směšných 50 Kč, takže určitě ho doporučuji.


Jaká oblíbená stříkátka na vlasy máte vy?

9 komentářů:

  1. Ten Taft mám doma taky a jsem spokojená :) Vlasy mi nijak neslepuje a slouží tak, jak má. Už bych si měla něco pořídit od Ziaji, slyším zatím jen samá pozitiva
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě musím potvrdit že Gliss Kur je dobrá volba pro vlasy, dost jsem ho používala ale poslední dobou nepoužívám snad už žádný stříkátka. Své vlasy ničím nezatěžuji jen se je snažím dávat dohromady díky maskám a různým kondicionérům. Každopádně až začne škola určitě budu vyhledávat nějaký suchý šampon a Dove o kterým si psala mě velmi zaujal :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Taft si kupuji skoro pokaždé, už jsem vyplácala snad milion lahviček :D :) Ten Gliss Kur vypadá dobře ale já zrovna používám sprej od Aussie nebo L'oréal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na spreje Aussie se také dívám a lákají mě. snad někdy příště.

      Vymazat
  4. Chcem si kupiť niečo od Aussie alebo od Ziaja..Má teraz novú radu niečo na hrubé vlasy ktoré nemajú tvar?:D alebo niečo také

    OdpovědětVymazat
  5. Mně ten Dove nic nedělá, ale vůbec, vůbec nic :(

    OdpovědětVymazat
  6. Jéžiš stříkátka, já jich už vyzkoušela! :D No ale teď jsem se přeorientovala na věci v krabičkách, jako je vlasové máslo, nebo olej a jediné stříkátko je asi lak od Taft :)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  8. Suchý šampon od Dove mám doma, moc fajn věc.
    tenhle i předchozí článek jsou super nápad, dobře se to čte!:D:)

    OdpovědětVymazat