pondělí 4. srpna 2014

Letní mámení s Ladyboxem

Červencový Ladybox se nesl ve znamení festivalů a cestovních balení. V boxu tentokrát byla pouze pečující kosmetika a já to jen vítám. Tu obecně zkouším raději, navíc v létě tomu líčení skutečně dáváme méně než v průběhu roku. Proto takové ladění boxu jedině chválím. A dokonce mám pocit, že jsem zaslechla jen minimální remcání na to, že tam není dekorativka. Celkově byl box hodnocen spíše kladně, u mě osobně to dopadlo přesně padesát na padesát. 


Krabička stará známá klasika. Já jsem spokojená, a kdo ne, může se těšit na srpen, kdy nás po dlouhé době čeká změna. 

Maska Le Chaton

Vezmeme to od těch nudnějších věcí. Maska Le Chaton už v boxu jednou byla. Je to sice rok zpátky a já vlastně zrovna ten box neměla, ale principiálně tam nemá co dělat. Navíc mi je značka Le Chaton krajně nesympatická. K tomu to má divnou konzistenci. Vypadá to jako žluklý tvaroh a stejně tak to i voní. Přesněji řečeno, smrdí. A aby toho nebylo málo, expiraci to má do října 2014, takže už to se mnou nechce nikdo vyměnit a někomu to darovat je mi taky blbé. Takže to s největší pravděpodobností poletí do koše. 

Antiperspirant Rexona

Taktéž to v boxu bylo. Tehdy jako horká novinka, takže na vyzkoušení super. Nyní už to vyzkoušel snad každý a ti, co ho milují, kupují nadále, těm co nevyhovoval, nepotřebují zkoušet znovu, a to ani přesto, že jde o novou parfemaci. Já patřím do té menší skupinky, které příliš nesedl. Účinky má úžasné, o tom žádná, ale ta konzistence a způsob aplikace je podle mě naprosto příšerný a denně jsem musela otírat kapesníčkem, jak přebytky z podpaží, tak z upatlaného balení. Znovu už to fakt nechci. Na druhou stranu byl docela oříšek, komu jej darovat. Je pravda, že v mém okolí ho používají snad všichni a všichni ho milují. Nakonec však skončil u jedné mé kolegyně z práce.

Maska na oči Le Chaton

Do třetice - tohle už v boxu jednou bylo! Nuda! Opět nesympatická značka, ale maska jako taková není úplně blbá. Na poprvé se mi docela líbila, takže i tuhle spotřebuji. Je to prostě taková blbůstka, která se klidně může do boxu zatoulat, ale jen jednou. Zkoušet ji dvakrát tak nějak postrádá smysl. 

Antibakteriální gel Merci Handy

Konečně se nám to obrátilo a jdeme chválit. Značku vůbec neznám a dopátrala jsem se k tomu, že je to naprostý nováček, který vyrábí jen pár kusů antibakteriálních gelů. A na svědomí ji mají tři pařížští mladíci. Docela sympatické. Antibakteriální gely navíc já fakt můžu a v kabelce je nosím pořád. Zrovna mi můj aktuální dochází, takže mi tohle balení káplo akorát do noty. Mám ho v parfemaci Lollipop a voní to skutečně sladce jako bonbonky. Na rukách je příjemný a snad i nevysušuje, ale na to ho mám moc krátkou dobu, abych to mohla tvrdit určitě. Jak balením, tak svými účinky mi hrozně moc připomíná Bath and Body Works. Které jsou taky úžasné, ale u nás téměř nesehnatelné. Fešáci Merci Handy jdou koupit v Ladyobchodě a dost možná po nějakém dalším znovu sáhnu. Za mě velká spokojenost.

Mýdlo Soaphoria

Tuhá mýdla sice nejsou můj denní chleba, ale čas od času se jim nebráním. V boxu to vidím jako příjemné zpestření a nevadí mi to. Tím spíše když je to od neznámé značky. Tentokrát se jedná o ruční výrobu ze Slovenska. Mají moc zajímavé stránky (zde), jen je škoda, že nám to nechtějí posílat do ČR. Pár dalších věcí bych ráda vyzkoušela. Jinak mýdlo je klasika. Mám levandulovou parfemaci, takže úžasně voní, lehounce i napění a prostě vás umyje. 

Vzorky Keims

Nejlepší na konec. Všemožné testovací pytlíčky krémů, to já můžu. Hrozně mě to baví zkoušet a bádat po těch nejlepších krémech. Už je mám všechny spotřebované a velmi mile mě překvapily. Značku jako takovou neznám, pochází ze Španělska. V balíčcích jsem našla pleťový krém, krém na ruce, tělový krém a čisticí krém. Vše po 3 ml, na vyzkoušení stačí. Třeba pleťový krém vystačil na pět dnů. Moc se mi líbí parfemace, které jsou netradiční, příjemné, ale zároveň jemné, lehké a nevtíravé. Dokonalost. Texturou mi také všechno sedlo. Pleťový krém byl úžasně lehoučky, přitom hydratační schopnosti byly na jedničku. Krém na ruce byl naopak hutnější a hodil se spíše na večerní namazání před spaním. Tělový krém mě učaroval vůní a jen kvůli tomu bych ho chtěla. Čisticí krém byl konzistenčně fakt krém a byla to hodně příjemná zkušenost. Je to daleko lepší, než všechny pěny a gely dohromady. Pleť vyčistil na jedničku, akorát tedy pekelně štípal v očích. Takže ten jako jediný bych asi v plném balení nechtěla, u všech ostatních věcí bych se tomu nebránila. A nejlepší na konec, v srpnu bude v boxu něco v plném balení od této značky. Doufám, že vyberou něco příjemného a už teď se na to hodně těším.

Celkové shrnutí se mi dnes bude psát velmi těžko. Jak už je asi patrné z předchozích řádků, je to přesně napůl a jde to z extrému do extrému. Tři věci jsou od nových neznámých značek, jsou zajímavé, mně sympatické a všechny mi sedly. Další tři věci už v boxech byly, jsou nezajímavé a mně osobně nesedly nebo nenadchly. 

Když pročítám Facebook Ladyboxu, hodně se tam opakuje, že si dotyčná objednala vůbec první box. Dost se také opakuje, že již někdo neobjednává, protože ho to nebaví. Dost možná je to takový přirozený koloběh a každého to baví vždy jen chvíli. Proto zřejmě nejsou vůbec žádným problémem produkty, které se tam po roce objeví znovu. Zákaznice jsou za tu dobu obměněny a jediný, kdo s tím má problém, jsou zhýčkaní jedinci, kteří měli od počátku téměř každý box. Takže je to s velkou pravděpodobností jen můj problém, že mě opakující věci nebaví. 

Určitě mi napište vy, jak to vnímáte, jak dlouho box sledujete, odebíráte. 

Za poskytnutí krabičky k recenzi děkuji zastoupení Ladyboxu.

16 komentářů:

  1. Já jsem si box objednala 2x _ byl to prosincový box a teď červnový a s objímá jsem byla spokojená :-) Takže já bych byla s tímto vydáním spokojená, protože značky neznám nebo jsem produkty nezkousela :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Červencový box objednávala ségra a celkem jí ho závidím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě ne, pro mě je naprosto nevyužitelnej.Rexnu už mám 3x, mýdla nepoužívám, gel si vzala mamča, masku jsem už měla. Takže nejlepší byl lesk k předplatnému.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Jejda, tak tohle by mě teda zrovna nepotěšilo.
    V srpnu tam zas budou gely od Anatomicals, to už taky proběhlo...
    Hlavně doufám, že edice, září-listopad budou super, pač jsem to dostala jako dárek:)
    Ale když vidím tu recyklaci výrobků, tak to je síla. Hlavně ta maska do října, uááááá!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. :D páni..jsem na LB úplně zapomněla

    OdpovědětVymazat
  6. Mně by tento Ladybox teda radost neudělal, většinu věcí z něho už mám... jediné, co mě zaujalo jsou ty vzorky Keims.

    OdpovědětVymazat
  7. Odebírám přes rok a už jsem z toho fakt zklamaná..... Poslední krabičky nestojí vůbec za nic. Opakující produkty mě štvou asi ze všeho nejvíce. Viz. maska od Le Chaton, už byla a moc velký úspěch nesklidila, do toho tam ještě dají kusy, které mají expiraci v říjnu ( některé mají do příštího roku) takže zřetelně se akorát chtějí zbavovat skladových zásob. To samé ta maska na oči, já tam měla místo ní vzorek od Swiss, ten taky byl. Takže z půlky zrecyklovaná krabička a to příští má být to samé , opět produkt, který už tam byl ( to mají v nápovědě takže pokud do nápovědy dají něco, co už tam bylo, tak nechci vidět ten zbytek...., ale třeba jim křivdím). Já už jsem prostě na Ladybox strašně naštvaná . Do nedávna jsem je ještě obhajovala, ale s tím je konec. Jde to od jedné k pěti, samozřejmě nové zákaznice jsou spokojené, ale ty věrné se mohou jít bodnout.
    Co se týče této krabičky tak - maska nic moc a už jednou byla, Rexona se hodí, ale také už jednou byla ( a já ji měla i v DM boxu), krém od Swiss taky byl, mýdélko mi přijde k ničemu, antibakteriální gel je bomba ( náááádherně voní) a Keims ráda vyzkouším ( a teď se mi bude moc hodit na dovolenou). A nebyla by to špatná krabička, ale PROČ pořád dokolečka to samé, nechápu. Schválně se podívejte na jejich stránku. První co uvidíte je logo každý měsíc nová kosmetika.... LOL. Moje poslední krabička bude v srpnu, pak asi končím....osobně mi už Ladybox nemá co nabídnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidíme to úplně stejně. pro pravidelné odběratele je to časem prostě nuda. otázka je, kde do nekonečně čerpat nové zákaznice. ale zatím to očividně funguje.

      Vymazat
  8. jsem ráda, že někdo sdílí stejný názor na Rexonu.. opravdu potu zabrání, ale sbírat z podpaždí ten bílej svinčík, co tam nadělá, na to nemám nervy.
    jinak box docela fain, po dlouhé době bych ho brala) zaujal mě ten antibakteriální gel, ale je ještě dvakrát dražší jak Bath&Body Works (na našich eshopech), takže ne díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem ráda, že v tom nejsem sama. každý je z ní hotový, ale já na Rexonu nevzpomínám v dobrém.
      a nevíš náhodou, kde sehnat Bath and Body Works. U Plum už to asi nepůjde a o jiném eshopu zatím nevím.

      Vymazat
  9. já patřím mezi ty, které Ladybox už také nudí. jinak tu masku jsem měla, a teda mně přišla celkem super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem objednávala minulý rok dva boxy a byla jsem nejvíc spokojena, ale teďka co tam někdy dávají stojí za prd. Tohle vydání se mi velice líbilo, škoda, že jsem neobjednala. :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Sa mi zdá, že ten ladybox je čím ďalej, tým horší.. neviem, no
    http://brightmindset.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoooj,

    brala jsem box rok v kuse :-) no a pak se mi přestal líbit, dle mého názoru to začli šidit, chyběli mi tam věci a musela jsem jim psát, fotit atd. nooo, jsem ZÁKAZNÍK a ne cvičená opice...

    Ale boxový dění sleduju ráda, tento mi opět nenadchnul...
    Rexonu mám ráda, ale mám doma tři =o) a jednu jsem už v boxu měla, proč se to opakuje?
    Značka LeChaton ve mně budí dojem nedůvěry, navíc si to spojím s Konarovskou a je z toh nenávist, jak prase...

    Maska na očí LÍBÍ! Nádhernej relax, když si budu moc na deset minut lehnout s masku a užívat si klídeček =o) mýdlo se mi taky moc líbí...

    Sašetky nesnáším, ať obsahují cokoliv a gel na ruce je nutnost :-)

    Suma - sumárum nelíbí :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat