úterý 24. června 2014

Slavíme druhé narozeniny

Včera byl ten velký den, kdy tento blog slavil druhé narozeniny. Bohužel, občas vše nejde podle plánu a jelikož nám skoro celý den nešla elektřina, přesunula jsem oslavu na dnešní den. Jsou to tedy přesně dva roky a jeden den, co se zde objevil první článek.


Je asi na čase trochu sumírovat. Blog mě baví od prvního dne, ale po dvou letech se se s ním ocitla zase o kus dále. Kosmetika mě bavila vždycky, blog tuto vášeň jen posílil a především mě dovedl k tomu, že mě bude dokonce i živit. Není to sice stále to pravé vysněné povolání, to na mě zatím čeká, ale budu celý den obklopena kosmetikou a lidmi, kteří se mnou tuto vášeň sdílí. Konkrétnější indície si, s dovolením, nechám pro sebe, protože si myslím, že některé informace by neměly ležet jen tak volně na síti, ale prozradím, že budu prodávat kosmetiku a částečně i líčit. A to je práce, kterou bych před časem,ani já sama netipovala, že se k ní někdy dostanu. Ale baví mě to a naplňuje, takže jsem si řekla, proč to nezkusit. 

Svým věrným i náhodným čtenářům bych dnes chtěla moc poděkovat. Děkuji za vaše komentáře, připomínky, rady, tipy, ale i stížnosti a negativní reakce. Děkuji ostatním blogerkám za jejich inspiraci a hezké společné chvilky. Děkuji také kosmetickým firmám, které mi věnují produkty a také dávají prostor pro společná setkávání a čerpání nových užitečných informací.

I když na to čekám od prvního dne, tak ani po dvou letech nevyschla studnice nápadů a především kosmetiky, kterou chci vyzkoušet. I nadále se tak můžete těšit na spoustu recenzí a kosmetických objevů. Mým plánem je i nadále publikovat co nejčastěji, někde v rozmezí 3 - 5 článků týdně. I když, jak už mě znáte, občas je potřeba menší pauza. Dala jsem si na začátku jeden závazek. Blog je pro mě radost, ne povinnost. Takže když jednoduše chybí čas nebo chuť, je lepší nějaký den vynechat. Za červen jsem se trochu flákala, protože jiných povinností jsem měla nad hlavu, ale můžu slíbit, že červenec bude plodnější. Mám nastřádáno spoustu kosmetiky, o které vám chci vyprávět. 

Dnes je také mou milou povinností oznámit vítěze giveaway s Dermacol. Zúčastnilo se jí rovných 120 z vás. 


Random vybral komentář číslo 63, který patřil Reza Freza. Slečna na sebe nechala kontakt, takže ode mě může očekávat email.




Ještě jednou vám všem moc děkuji a doufám, že za rok společně sfoukneme, na pomyslném dortu, třetí svíčku...

Přeji vám úspěšné vysvědčení či všechny zdolané zkoušky, hezký začátek prázdnin a vydařenou dovolenou. :-)

12 komentářů:

  1. Vsechno nej k narozkam a preji dalsi uspesne roky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno nejlepší :)) doufám že Tvůj blog oslaví ještě nespočet takových významných dnů :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ať se blogu i tobě nadále tak daří. Náš blog dnes slaví první výročí, takže taky máme radost, že jsme do dotáhly tak daleko.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to všechno nejlepší a ať je blog dále tak úspěšný :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásně napsáno. Přeji Ti, aby Ti nadšení co nejdéle vydrželo a aby se ti dařilo jak v profesní, tak osobní části života. P:S: Tedy doufám, že alespoň mě to tajemství prozradíš :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty budeš někoho líčit? Jako vážně?! Tak to teda potěš koště...

    OdpovědětVymazat
  7. gratuluji k narozeninám blogu, ať tě to i nadále baví, tvoje články jsou jedny z nejlepších a nejzajímavějších, co čtu :) a doufám, že se zase někde potkáme!

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji a doufám, že blog bude slavit spouuustu dalších narozenin :)

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluji! a doufám, že ti blog hodně dlouho ještě vydrží! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  11. také moc gratuluji a hlavně hodně skvělých nápadů na články a také úžasné čtenáře :))

    OdpovědětVymazat