úterý 6. května 2014

Lip Lover od Lancome

Jsou nabídky, které se neodmítají. A testování produktů Lancome sem rozhodně patří. První vlaštovkou je nedávná velká novinka Lip Lover. Co se produktů na rty týká, jsem velmi skeptická v přímé úměře, čím dražší, tím lepší. Proto mě u tohoto produktu nejvíce zajímalo, jestli za ty peníze člověk pozná rozdíl a jestli je to skutečně lepší než lesk za stovku z drogerie. A i když jsem tomu sama nevěřila, tak něco na tom přece jen bude...


Lip Lover, dle výrobce, spojuje barvu, lesk a péči o vaše rty. Takže je to takový rtěnko - lesko - balzám. V našich končinách je k sehnání v 15 odstínech, které jsou rozděleny do dvou kategorii. V té první najdete neutrální narůžovělé odstíny, které jen lehce zvýrazní vaši barvu rtů. V druhé hromádce najdete výraznější a třpytivější barvičky. 

Lip Lover by také měly vonět. Základní řada po růžích, vanilce a malinách. Výraznější kategorie po pudru, kosatcích a fialkách. Za sebe to ale potvrdit nemůžu. Sice jsem i v některých recenzích četla, že hezky voní, tak ten můj kousek prostě ani náhodou. Vůně je naprosto neutrální. Schválně jsem to zkoušela dávat pod nos i jiným lidem, ale nikdo z toho nic necítil. Tak nevím, kde přesně je chyba, každopádně mně to nijak nevadí. Já mám neparfemované věci raději.


Mně byl odstín přidělen, ale naštěstí to dopadlo dobře. Odstín 316 Rose Attrape coeur je velmi decentní růžová, která věrně kopíruje moji barvu rtů, jen ji lehce vylepší. Jsou tam sice i drobné zlaté třpytečky, ale na rtech vůbec nejdou vidět. 

Speciální je i balení. Otvírá se nikoliv šroubováním, ale lehkým kliknutím. Detail je to moc hezký, ale zvyk je železná košile a jak jsem zvyklá podobné obaly šroubovat, tak jsem po tom kolikrát sáhla tímto způsobem a ještě jsem se divila, že mi to nejde otevřít. :-D

Aplikátor je z obou stran zkosený a plně funkční. Na rty nanáší barvu pohodlně a rovnoměrně.



Asi bychom se po dlouhém úvodu mohli dostat k účinkům. :-) Očekávání bylo velké. Opravdu jedna věc zastane rtěnku, lesk i balzám? Sama mám problém asi jen s tou rtěnkou, ale možná je to tím odstínem, každopádně mně to rtěnku nepřipomíná ani z rychlíku. V první řadě je to lesk, který vykouzlí krásné, decentně růžové a lehce lesklé rty. A i když se mi tomu zprvu nechtělo věřit, tak je to skutečně i obstojný balzám. Samozřejmě ne v tom smyslu, že máte zničené rty a budete se to snažit léčit Lip Lover. Na to učený není. Ale rty jsou po jeho nanesení velmi jemné a když ,,ojíte" nejsvrchnější vrstvu, tak opravdu máte pocit, že máte na rtech tenkou vrstvu balzámu. Tento pocit navíc přetrvá několik hodin.

Na rtech je to opravdu příjemné, velmi lehké, nelepí to, nezalézá do vrásek, nevysušuje rty. Výdrž je standardní. Po prvním jídle, pití jde většina produktu rovnoměrně dolů a přetrvává jen ten lehce ,,balzámový" pocit. Opravdu je to pro mě takový lesko - balzámový hybrid.


S Lip Lover jsem velmi spokojená. Přijde mi to jako ideální pomocník pro jarní období. Rtěnky už jsem odložila, ale na super lehké a šťavnatě barevné lesky ještě chuť nemám. Lip Lover mám v decentní barvě, která se hodí ke všemu, cítím se s ní dobře a rtům navíc také prospívá. Nenapadá mě nic z levnějších vod, k čemu to přirovnat. Je to skutečně unikátní formule. A i když se mi to říká těžko, tak to za ty peníze asi stojí. Ne jich mít doma deset jako lesků z drogerie, ale prostě jen jeden pro potěšení. Nebo respektive dva, protože se chystám koupit si ještě jeden ve výraznější barvě. :-)


Produktu je 4,5 ml a vyjde vás na 490 Kč. Seženete jej v parfumeriích se stojanem Lancome, v Lancome Beauty Institutu v Praze, případně na internetu. A věřím, že to občas půjde uhrát ještě i s nějakou slevou.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji PR Lancome.

Už jste Lip Lover zaznamenali? Láká vás?

11 komentářů:

  1. Už po něm pokukuju delší dobu a uplně jsem se do něj zamilovala. Hlavně do toho odstínu, který má na rtech ta modelka, která Lip lover prezentuje ;) no boží! krásná recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně nějaký takový šťavnatý odstín bych také ještě chtěla. Tam už si myslím, že to bude suplovat i tu rtěnku.

      Vymazat
  2. Kde se hlásí o testování Lancome? Mně se ozývají akorát levné číňárny, i když zásadně prosazuji high end, chjo. :D Lesky Lancome jsou skvělé a asi si zas nějaký budu muset pořídit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ozvali se mi sami, já nikdy nikam nepíšu. Ale spoustu mírně řečeno ,,zvláštních" nabídek mi chodí také spousta.

      Vymazat
    2. Jj, onehdá si mě někdo podle doprovodného mejlu dokonce spletl s jistou výherkyní bloggerky roku. Dost jsem se nasmála. :)

      Vymazat
  3. Jako vypadá dobře, ale lesk za takovou cenu bych si rozhodně nekoupila :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Pekné napísaná aj nafotená recenzia. Ja som balzámová. Lesky ani rúže mi už dlho nič nehovoria. Síce sa mi páčia, ale k mojej nie najlepšej pleti a suchým perám sa to moc nehodí.

    OdpovědětVymazat
  5. néééé, já snad neodolám :((( čím víc článků čtu, tím víc Lip Lover potřebuji :))

    OdpovědětVymazat
  6. Mě zrovna dneska přišel v tom samém odstínu a zrovna ho zkouším. Měla jsem štěstí v klikací soutěži na jejich facebooku. Sice mám o píď menší "zkušební" balení bez klikátka, ale i tak je tam toho dost a vydrží dlouho.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten tvůj odstín je parádní, jinak dojmy plus mínus stejné. Já teď Lip Lover používám denně.

    OdpovědětVymazat