středa 5. března 2014

Únorová radost s Ladyboxem

Konečně po dlouhých měsících dorazil box, ze kterého mám upřimnou radost. Ne že by tedy bylo vše dokonalé, rýpat jde vždycky a něco si najdu i tentokrát, ale prostě jako celek se to tentokrát jednoduše vyvedlo a já z toho byla nadšená podobně jako třeba před rokem. A to už jsem si myslela, že mě to znovu nechytne.


Krabička byla tentokrát neutrálně růžová a oproti minulým vymazleným balením spíše slabší. Ale jako obal na skvělé produkty to postačí a spíše jsem naopak ráda, že můžu napsat, že tentokrát obsah převyšuje obal. Poslední měsíce to bylo vždy naopak a to nebylo moc optimistické. 

V krabičce se klasicky nacházelo šest věcí a jeden bonus v podobě divné věcí na nehty, kterou sice zkouším už nějaký týden používat pravidelněji, ale stále tomu nemůžu přijít na chuť. I tak jsem ale tuto schovala do zásoby. Přejděme však k zajímavější kosmetice.

Tělové mléko NevO

Největší tahák tohoto vydání, na který jsem se já osobně dost těšila. Vím, že mazadla v boxech nejsou obecně moc oblíbená, ale pro mě je to asi top produkt, který se tam může objevit. V této oblasti ráda experimentuji a namažu na sebe téměř cokoliv, takže tady prostě nejde šlápnout vedle a narozdíl od dekorativky, kterou z 90% rozdám, tak mazadla na tělo z boxů jsem vždy spotřebovala (Palmers budíž výjimka potvrzující pravidlo :-D). 

Teď už však k tomuto mléku. Může se používat na tělo nebo jen ruce. Jelikož mám krémů na ruce zásoby asi tak na dva roky, rozhodla jsem se tento kousek vymazat na celé tělo, to bude rozhodně rychlejší. Konzistenčně je to fajn, prostě trochu hutnější mléko, rozetřít jde tak nějak průměrně. Znám i lepší konzistence, ale není to žádný velký problém. Vstřebá se rychle, pokožka je dostatečně hydratovaná, i když si myslím, že vyloženě suchá pleť by asi ještě měla problém. Celkově prostě takové spíše průměrné mléko nijak nevybočující z řady. Je ale určitě fajn.

Kapitolou sama pro sebe je vůně, která je oficiálně vanilková, ale v reálu je to úplně něco jiného. Projížděla jsem složení a myslím si, že v tom má prsty olej z pačuli, který je někde uprostřed seznamu. Myslím si, že ta ,,divná" vůně, která se z toho line, je právě pačuli. Vanilka je možná ukrytá ve slově fragrance na konci seznamu, ale jinak jí to nevidělo ani z rychlíku. 
A jestli se mi ta vůně líbí nebo ne, tak to vám neřeknu, nějak se nemůžu pořád rozhodnout. :-) Jako, ona je asi spíš hnusná, ale mně to připomíná něco z dětství. Asi něco od babičky, její zatuchlé skříně, povlečení, koupelnu nebo tak něco. :-D A prostě, i když je ta vůně divná, tak je mi svým způsobem sympatická a na kůži mi nevadí. 

Oční stíny Lily Lolo


Tady to byl pořádný adrenalin. Já mám totiž v dotazníku uvedeno, že snesu různě barevné stíny - světlé i výrazné. A už jednou jsem dopadla tak, že všichni dostali krásné použitelné tělové stíny a já modrou hrůzu. Když jsem se dozvěděla, že v této edici budou personalizované stíny, tak jsem se opět začala bát. Vše umocnila ještě nějaká recenze, kde slečna měla děsnou žluto modrou kombinaci a já už jsem viděla, že ji schytám taky. Nakonec to ale dopadlo dobře a z šesti rozesílaných variant jsem dostala tu nejhezčí - Cappucino.

Stíny mě opravdu nadchly a měla jsem z nich největší radost. Krásné hnědé odstíny s jemným shimmerem, to je přesně to, co teď nosím nejraději. Celkově na mě působily sympaticky. Mé nadšení sice trochu opadlo po prvních zkoušeních, ale i tak jsem ráda, že v boxu byly.

Stíny jsou ryze přírodní, což je sice moc hezké, ale už ne tolik funkční. Stíny hrozně divně smrdí, nevím čím to je, ale docela to při nanášení obtěžuje. Jinak dost práší a nanášení nepatří k těm nejrychlejším. Pigmentace je u světlého stínu docela slabá, u tmavšího už je to lepší, ale zase se musí dávat pozor při ,,blendění". Chce to hodně lehkou ruku, jinak to rozmažete tak do ztracena, že to na oku vůbec nepůjde vidět. Když si s tím však člověk vyhraje, jde vykouzlit hezké a středně výrazné líčení. Výdrž je bohužel spíše slabší, i s bází tak max. 6 hodin, poté začnou mizet. I tak si je ale určitě nechám a občas po nich sáhnu.

Lesk na rty Paese

Tady to bude rychlejší, protože lesk jsem vůbec nezkoušela. Značka Paese je mi krajně nesympatická a nějak k ní nemám důvěru. Nemám sice nic apriori proti polským značkám, ale tohle na mě působí fakt jako šmejd. Už tvářenku od této značky jsem dala pryč a lesk na rty si netroufám používat dvojnásob, když to člověk vlastně sní. A moc dobře vím, že i kdybych si ho nechala, tak ho použiji dvakrát a schovám na dně šuplíku, protože mám v zásobách mnoho sympatičtějších lesků. Takže jsem k němu akorát čichala, jdou z toho cítit napůl asi borůvky, napůl chemie, no prostě nic moc. Testovat za mě bude kolegyně. :-)

Lak na nehty Jordana

Na tento kousek jsem se moc těšila, protože nový podkladový lak potřebuji jako sůl. Jaképak bylo mé zklamání, když jsem ve složení objevila kafr. :-( Právě tu ošklivou věc, díky které jsem odložila Four Seasons. Já vím, možná je to zbytečný důvod k panice. Jenže, pokud bych se to rozhodla ignorovat, můžu dál používat FS a nic nového nepotřebuji. A pokud se rozhodnu býti hysterická, tak má Jordana také smůlu. Tak jako tak, prostě u mě pro tuto lahvičku není místo, a tak také poputuje k jiné majitelce.

Sprchový gel Dr. Hauschka

Tady je to takové rozporuplné, protože sprcháč na jedno použití je tak trošku ehm... nanic. Je to škoda, Dr. Huschka mohl svoji šanci v boxu zužitkovat daleko lépe. U sprcháče je to spíš tak, že člověk je buď ochotný za něj vysolit tři stovky a nebo ne. A určitě ho předtím nepotřebuje zkoušet. Takže za mě takové neurazí nenadchne. V boxu mi to nevadí, značka mi nevadí, vonělo to tedy dost výrazně, ale u sprchového gelu proč ne, na jedno umytí to stačilo a tímto to haslo. Kupovat ho určitě nebudu. 

Vzorky arabských parfémů

Na parfémy byly dost rozporuplné reakce, já je hodnotím v boxu určitě pozitivně. Přijde mi to jako zajímavá zkušenost ovonět něco takového. Sama bych se k tomu asi nedostala a pro box je to přesně to pravé. Něco nevšedního, nečekaného, neokoukaného. Jen tak pro radost. 
Vzorečky jsem poctivě očichala a hned jsem měla chuť přičichnout si ke všem variantám. Škoda, že tam byly jen dvě, docela by mě zajímaly všechny, i když samozřejmě neuvažuji, že bych parfém reálně kupovala. 

Amazing je taková výrazná květinovka spíše pro střední generaci, ale určitě nevšední vůně nepodobná těm komerčním.

Halima mi tedy naopak hrozně připomíná La vie est belle od Lancome. Prostě hrozně sladká vlezlá vanilka. Vůně, která je přitažlivá, neuvěřitelně se mi líbí, ale nesnesu ji na sobě příliš dlouho. 

Celkové shrnutí už padlo v prvních řádcích tohoto článku. Má to své mouchy, opět jsem to lehce protřídila, ale prostě ta upřimná radost, kdy mě baví nad tou krabičkou sedět a pořád dokola všechno osahávat a zkoušet, tu mi nikdo nevezme a tím spíš z toho mám radost, že se to vrátilo po tolika marných měsících, kdy už jsem si myslela, že je kouzlo beauty boxu pryč. 

Samozřejmě by se dalo rýpat. Opět a znova, jsou tam 4 ze 6 značek opakovaně a nic moc nového to nepřineslo. Opět stejné druhy výrobků od stejných značek (podruhé lak od Jordany, podruhé mazadlo od NevO). Ale tentokrát u mě převážily subjektivní pocity, které jsou pozitivní a tato krabička je podle mě povedená. A kdyby každá byla aspoň taková, nemělo by to chybu. 

Za poskytnutí krabičky k recenzi děkuji zástupcům Ladyboxu.

Co vy a únorová nadílka? Máte pocit, že je tam oproti minulým měsícům zlepšení?

8 komentářů:

  1. Jsem taky nadsena, parfemy jako jediny nevyuziju, me smrdej a nemam rada tyhle vzorky, vzdy pak letej do kose. Lesk mam stejny, barva moc fajn. Stiny fialove, takze jsem nadsena. Ja se bala hnedych, uz jich mam dost a mam radeji barvy.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Já box opět nemám, každý další měsíc mě utvrzuje v tom, že už ani mít nebudu, a tento měsíc není výjimkou. :) I když se mi to nezdá až tak zlé, stíny jsou moc hezké. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj můžu se zeptat, to se musíš někde zaregistrovat, aby ti chodili? Nebo si je někde objednat?

    OdpovědětVymazat
  4. Stíny vypadají moc dobře já na hnědé ulítávám :D Škoda, že jsem neobjednala, potěšilo by mě všechno :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Mě ten box poslední dobou vůbec nezaujme :(

    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Stíny jsou nádherné :) S lesky to mám hodně podobně, akorát jsem spíš na rtěnky :D

    OdpovědětVymazat