úterý 18. března 2014

Kosmetické novinky posledních dní

Od posledního článku tohoto typu uběhl zase nějaký ten čas a jelikož novinky se na nás valí v pravidelných intervalech, je potřeba to opět zaktualizovat a připravit peněženky na nové lákavé věci. Co mě zaujalo tentokrát?

Ryor podkladová báze

Před pár dny vzbudila pozdvižení novinka od Ryoru. Odborník na pleťové produkty se tak trochu montuje do dekorativní kosmetiky. Aneb bázi pod makeup by od Ryor čekal málokdo. Co mě nejvíce zaujalo, tak její údajná multifunkčnost. Měla by prodloužit výdrž veškerých líčidel. Čili není jen klasicky na tvář, ale použít ji můžete i na oči pod stíny nebo na rty pod rtěnku. Údajně navíc obsahuje nějaké ,,lepší" silikony, které pleti neubližují jako ty klasické. Těžko říct, co všechno je na tom pravdy, ale já jdu rozhodně do toho. 10 ml vyjde na sympatických 113 Kč. A drb na závěr. Do konce roku by měl Ryor přijít dokonce i s vlastním BB krémem. 

Báze pod oční stíny Rimmel

Rimmel nás zásobuje novinkami celkem pravidelně a v jeho sortimentu se co nevidět objeví báze pod oční stíny. To je v naších drogeriích stále ojedinělý jev, takže je super, že se do toho pustila další dostupná značka. Co mě však trochu zaráží, tak báze slibuje ,,až" 7 hodinovou výdrž. Což jako ehm...můj den má více než 7 hodin. Takže úplně tak nevím, jestli do toho jít, když na sebe Rimmel už předem napráskal, že na celý den to nebude. Ale může jen překvapit. Cena je 130 Kč.

Tekutá tvářenka Rimmel

Tohle už mě naopak láká velmi. Vyhlížím je od té doby, co jsem je zahlédla na zahraničních webech. Na českém eshopu už je naskladněno, takže snad budou brzy i v naších drogeriích. Tekutou tvářenku nemám doma ani jednu a i když se k mému typu pleti tenhle produkt vlastně ani moc nehodí, tak chci stejně nějakou zkusit. A Rimmel vypadá velmi sympaticky, navíc u nás bude dostupný v 5 odstínech, cena také není špatná (130 Kč), takže si na zkoušku určitě jeden kousek vyberu. 

BB krém Benefit
BB od Benefitu mi bylo sympatické od první fotky, ale stačilo jedno letmé vyzkoušení a zamilovala jsem se ještě více. Hlavní věc pro mě je, že je to v použitelném odstínu. Ten nejsvětlejší je skutečně světlý a ještě se žlutým podtónem, aspoň někdo konečně pochopil, že i takové odstíny jsou třeba. Jinak se ale vyrábí v celkem 6 (u nás jsou dostupné 4) odstínech, takže si vybere téměř každý. Podle prvních recenzí je vhodný pro mastnou/smíšenou pleť. Je lehoučký, vytváří matný finiš, maskuje rozšířené póry a vypadá přirozeně. Údajně má tedy i nižší krytí, ale to jak dobře víte, mě nerozhází. Už jsem byla rozhodnutá, že jdu pro něj, ale bohužel jsem promarnila 40 % slevu v Sephoře, protože akci ukončili dříve, než původně avizovali. :-( Stálá cena je 1000 Kč, čili v Sephoře s jejich celoroční obligátní slevou by to bylo za 800 Kč, což je pořád docela dost. Takže to zatím odkládám, protože ho zase tak nutně nepotřebuji, ale určitě ho chci. 

Rtěnky Astor

Astor sice stále patří k docela přehlížené kosmetice, ale občas umí překvapit. Nové rtěnky vypadají více než lákavě. Mají kombinovat syté barvy a péči o rty. Speciální složení obsahuje barevné pigmenty, které mají za úkol krýt v jedné vrstvě, ale zároveň vypadat přirozeně a svěže. Rtěnka navíc obsahuje mnoho pečujících složek, díky kterým budou vaše rty jako v bavlnce. Najdete zde kyselinu hyaluronovou, vitamíny A, C a E  a další. Navíc mají SPF 20, takže se budou hodit i v létě. Vyrábět se budou ve 13 odstínech a prodávat se začnou v květnu. Je ale možné, že u nás to bude klasicky o pár odstínů méně a o pár týdnu později. Však to známe...

Rozjasňující makeup Yves Rocher

Novinky se objevily i na pultech Yves Rocher. Tentokrát jde o sadu rozjasňujících líčidel. V nabídce je makeup, pudr a korektor (rozjasňovač) nebo tedy oficiálně je to ,,projasňující opravná tužka" :-) Makeup a pudr mě moc neláká. Za prvé si myslím, že je to určeno spíše pro starší pleť a za druhé na rozjasňující efekt mě fakt neužije. Korekční tužka mě však láká, ta se podle mě bude hodit. Ceny klasicky astronomické, za makeup a pudr přes 500 Kč, za tužku přes 300 Kč, ale s 40% slevou to bude o něco hezčí. 

Sprchový gel Dermacol

Dermacol se svojí řadou Aroma Ritual tedy jede. Ještě se mi nestihl na poličce v koupelně ohřát kokosovo - ananasový sprcháč a už je tady další lákadlo. Sladké mango. K tomu mám jediné. To musím mít! Cena klasicky 59 Kč ( ve slevách často i 40 Kč). Zatím k dostání jen na eshopu, ale věřím, že se to brzy objeví i v drogeriích. 

Limitovaná edice Essence

A nemůžeme tento přehled zakončit jinak než limitkou Essence. Sice stále marně vyhlížím tu březnovou se štětci, ale v zahraničí už se šeptá o dubnových kouscích. Ty nesou název Cookies and Cream a nabízí hezké a vkusné barvičky. I když mě klasicky nejvíce zajímá krém na ruce. Ten chci. :-) Akorát si tedy myslím, že si na limitku ještě nějaký ten pátek počkáme. 

Co se vám z dnešní nabídky zalíbilo a co si plánujete pořídit vy?

21 komentářů:

  1. Tvarenka Rimmel vypada dobre, z limitky Essence se tesim na krem:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Limitka od Essence vypadá úžasně! Zaujala mě ta báze od Ryoru, tekutá tvářenka a rtěnky od Astoru.

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně mě zaujala ta báze od Ryoru, taky mám na ní zálusk. I ta Essence limitka se mi líbí, zvědavá jsem především na ten voňavý krém na ruce. A co se týče té limitky se štětci, tak ta je prý u nás již dostupná, ale slyšela jsem, že pouze v řetězcích Globus, drogérie prý o ni neprojevily dostatečný zájem.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to moc díky za info, jdu hledat nejbližší Globus. :-) Fakt nechápu, jak o to nemůžou mít drogerie zájem. Vždyť ani nemají, co se štětců týče, co jiného nabídnout.

      Vymazat
    2. Ten Globus me stve, nemam ho pobliz a pokud teda prinutim pritele, aby jsme tam jeli a nebudou je mit, tak me asi klepne:D

      Vymazat
    3. Štětce jsou již k dostání na www.babybaby.cz

      Vymazat
  4. Ty štětce mají být pouze v Globusu, dekorativka bez štětců bude v Rossmanu na přelomu března a dubna. Škoda, že u nás Globus není, na ty štětce jsem byla zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  5. pudr Rocher jsem testovala a je fajn. mám lesklejší T-zónu, ale nevypadal na mě vůbec špatně :)
    na ten mangový sprcháč jsem včera narazila a taky ho asi musím mít, Essence limitka je pěkná (a Globus tu máme, muhaha). akorát ty Astor rtěnky mají dost divný obal, já nevím, připadá mi jak z devadesátek. možná proto je Astor tak přehlížený, měli by trošku redesignovat...

    OdpovědětVymazat
  6. Té bázi od Ryoru jsem neodolala a pořídila si jí :) Chvíli jsem nevěřila, že je to vážně báze, protože mi to k Ryoru nějak nepasuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že si nejdříve počkám na tvoji recenzi a potom si pro ni případně půjdu. :-)

      Vymazat
  7. Nejvíce mě oslovila dubnová limitka od Essence. Jsem blázen do nude odstínů, takže tohle je přímo pro mě :-) A také marně vyhlížím štětce a zatím nic :-/

    OdpovědětVymazat
  8. Co mě tak možná zaujalo je rtěnka od Astor a Essence kolekce :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ty tvářenky od rimmelu jsem dnes už dneska viděla slečnu v rossmanu dávat do regálu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super zpráva. Já jsem se dneska rozhlížela v DM a tam zatím nic.

      Vymazat
  10. tak mě se jako hodně zamlouvá to bb od Benefit, ale to spíš nedopadne. co určitě chci je ale nějaká ta nová rtěnka od Astor, mangovej sprcháč (ten kokos-ananas mě moc nezaujal) a z Essence limitky krém na ruce podle toho jak bude vonět (i když mám stále zásoby z limitky zimních krémů) a líbí se mi ta taupe jumbo tužka na oči, tak uvidím, možná i ten růžový lesk. a myslím, že dát bázi na oči 7 hodin je lepší, než dát 24 a slib nedodržet. takhle to může jen překvapit :) ale Peťa z Lovelyhair jí má a říkala, že nic moc. jestli chce ryor zkusit i dekorativku, tak báze je skvělý začátek, těším se, co na ní řekneš :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ta limitka od Essence vypadá luxusně, na tu se moc těším, až se objeví v drogeriích. :) A ta tvářenka od Rimmelu vypadá hodně dobře, už jsem ji viděla u zahraničních blogerek a nemohly si ji vynachválit. :)
    http://muffins-and-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Poslední dobou mě dekorativka nějak přestala brát, takže mě nejvíc zaujal sprchový gel dermacol :).

    OdpovědětVymazat
  13. Bože to Mango :)) to musím mít jen co ho uvidím, musí to být nádherná letní vůně :))
    Ten Ryor vypadá dosti lákavě a hodně se mi líbí i ty rtěnky od Astoru :))

    OdpovědětVymazat
  14. Aaaa teď jsi mě moc potěšila, ten nový sprcháč od Dermacolu musím mít! :)
    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  16. s limitkou Essence to vidím stejně, krém na ruce bude můj:D a na mango jsem zvědavá, mohl by to být fajn sprcháč na léto:)

    OdpovědětVymazat