neděle 5. ledna 2014

Novinky Essence pro rok 2014

S novým rokem se na nás začínají valit novinky a limitované edice aneb tento proces jednoduše nikdy nekončí. Jak tomu již bývá zvykem, vždy na jaře a podzim Essence uklízí ve svých stojanech. Některé věci končí a jiné zase přicházejí. Letošní update je naplánován již na únor, ale známe to, u nás to může být klidně až v březnu. I tak už se ale můžeme podívat na to, co nás čeká a můžeme hádat, čím nás Essence mile překvapí a co se tradičně moc nepovede. 

Novinek je opravdu spoustu a v hodně případech jde jen o nové odstíny stávajících věcí. Kompletní seznam najdete v německém článku zde. Já jsem z něj vybrala jen některé zajímavosti, které se mně osobně líbí nejvíce a jsem na ně nejvíc zvědavá. A na závěr samozřejmě nebude chybět dávka limitovaných edic, kterými je Essence také proslulé. 

Fotky jednotlivých produktů jsem čerpala z www.kosmetikaddicted.de. Ostatní fotky pod sebou mají zdroj. Chtěla jsem si to zase sama udělat z oficiálních stránek Essence, ale to by to tam museli mít. Jediné zdroje, kde se fotky nacházejí, je pár německých blogů, takže jsem neměla jinou možnost, než čerpat právě tam. 



Tvářenky

Ty se tentokrát velmi vyvedly. Alespoň tedy vizuálně. Co se kvality týče, bude to překvapení do poslední chvíle, protože Essence umí velmi povedené kousky i pořádné propadáky. Ta levá mi ale připomíná tvářenky z předloňské limitky, tak snad bude mít i limitkovou kvalitu. Ráda bych jednu z nich vyzkoušela.

Paletky


Essence si pro nás přichystalo krásně vypadající paletky. Oční stíny ve třech variantách, tvářenkovou krabičku a také set na obočí. Pro paletky já mám neuvěřitelnou slabost, takže se mi hodně líbí, ale kazí mi to ten fakt, že Essence oční stíny moc neumí. Ale tak aspoň oči se nasytí. :-) 

Efektové oční stíny

Mezi největší novinky patří tekuté oční stíny, které nabízejí varianty stínů metalických, holografických a plných třpytek. Nedovedu si to dost dobře představit, ale třeba by s tím šlo něco zajímavého vytvořit.


Matující báze

Pro zmatnění jsem ochotna zkusit cokoliv, takže mě zaujala i tato báze. Takové věci sice normálně nepoužívám, ale za zkoušku by to stálo. V nabídce budou i matující papírky. 

CC Krém

Tohle mě naopak nezaujalo vůbec, ale ukázat vám to musím. Vypadá to, že rok 2014, bude rokem CC krémů. Začínají se teď ukazovat u spousty značek a Essence samozřejmě nezůstává pozadu. 

Rozjasňovače

Rozjasňovač v tužce ve třech barevných variacích (i když upřimně, moc velký rozdíl mezi nimi nevidím). Myslím si, že by to mohla být docela praktická věc třeba do vnitřního koutku oka, navíc zrovna různé tužky na oči Essence docela umí. 


Pudry

Nové pudry ve čtyřech barevných variantách také nemusí být vůbec špatné. I když já osobně dávám v poslední době přednost pudrům transparentním. 

Matné lesky na rty

Lesky se vesměs dělají se třpytkami, proto matných výjimek není nikdy dost. Essence nabízí rovnou 5 odstínů. Škoda, že mám teď lesků plný stav, jinak bych se za ně vůbec nezlobila.

Nové odstíny rtěnek

Tyto rtěnky se staly hitem poslední obměny sortimentu, a tak není divu, že Essence přimíchal 3 nové odstíny. A že se povedly. Ty dvě světle růžové jsou dokonalé a minimálně jednu z nich určitě chci. 

Efektové laky na nehty

Novinkových laků chystá Essence opravdu hodně, ale jelikož já se potýkám z dlouhodobou lakovací krizí a fakt mě to nebaví, tak jsem vám vybrala je malý vzorek, který mě zaujal novými lahvičkami. Jedná se o laky s 3D efektem, takže si můžete užít velké třpytky a výrazné holografické barvy. Laky by navíc měly být neprůhledné, takže půjdou použít samostatně. Vyrábět se budou v 18 odstínech. 

Ice Ice Baby


A přejděme k limitkám. Zimní Ice Ice Baby už si na nás brousí zuby. Dost možná už je v naších drogeriích, ale ještě jsem nestačila zajít po novém roce na výzvědy. Každopádně se vyplatí na ni číhat, protože obsahuje i krém na ruce, a to jak známo, je u Essence nedostatkové zboží. Měla jsem krém z loňské zimní limitky a byl skvělý, takže chci samozřejmě i tento. A vůbec nevadí, že krémů na ruce mám doma asi milion a ruce pořád jen jedny. :-)

Dále tato limitka nabízí příjemné barevné spektrum, takže kdo touží po lacích na nehty či tužkách na oči, myslím, že to může být dobrá volba. Stejně tak rozjasňovač vypadá skvěle.

Love Letters


Další zimní limitkou je Love Letters a i ta by, podle českých stránek Essence, měla zavítat do našich drogerií. Nese se v neutrálních studených tónech a barevně se mi líbí hlavně laky na nehty a i paletka vypadá hezky. Nic konkrétního si z ní ale pořídit neplánuji.

To by tedy byla Essence nadílka, která se brzy sesype do našich drogerií. Co vás zaujalo a na co se nejvíce těšíte?

30 komentářů:

  1. Na tvářenky a rozjasňovače jsem teda moc zvědavá:) Už se těším:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je hodně parádní. Nejvíce mě zaujala ta limitka Ice Ice Baby..ten zimní krém na ruce by bodl i když já jich mám až moc :D...no a z té první limitky bych ráda vyzkoušela tvářenku, bázi a i rtěnky.. :) škoda..bůhví kdy to u nás bude, já nemám po ruce ani Rossmann ani DM a pak když se tam vydám je buď pozdě nebo brzo a jezdit tam nemůžu pořád :/ ..dostanu se leda tak do Vrchlabí a to ještě jednou měsíčně.. :D Krásný článek, hodně mě zaujal ;)!

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí limitka Love letters :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty světlejší nové rtěnky si určitě pořídím! a možná ty efektové laky, to já ráda. jinak mě nezaujalo nic, ani ty paletky, to bych nevyužila. dívala jsem se zrovna včera na německé stránky a teď tam mají takovou sice kýčovitější LE á la Rusko, ale pár věcí mě hodně zaujalo, no ale ta nás asi mine...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se na tu ruskou limitku dívala, ale nelíbila se mi a myslím si, že se k nám nedostane, když jsou v plánu hned dvě jiné. ale u nich člověk nikdy neví...

      Vymazat
  5. Mě se hodně líbí paletky v těch rozkošných baleních, už kvůli tomu minimálně jednu zkusím. Tvářenky od Essence taky umí být skvělé, takže taky uritě vyzkouším.
    Co se týče limitek, tentokrát mě ani jedna moc nezaujaly, akorát ten krém na ruce, no, pro ten si asi skočím. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak mě nejvíce zaujaly ty efektové laky, ty se mi líbí hodně a určitě si nějaké koupím. Dále se mi celkem líbí ta paletka tvářenek, tak jsem zvědavá jak na tom bude s kvalitou.

    R. UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  7. Ta krabička s tvářenkami se mi velmi líbí, určitě pujdu do drogerky omrknout :)

    OdpovědětVymazat
  8. Od Essence ma vseobecne bavia len limitky, takze sa tesim :) Najma na Love Letters, tie pudrove odtiene vyzeraju velmi pekne:)

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  9. Ty efektové laky chci všechny, doufám že u nás budou všechny odstíny :) zaujala mě ještě báze pod makeup, ale jinak asi nic moc :))

    OdpovědětVymazat
  10. To vypadá dobře :) Těším se na rtěnky na laky na nehty :)

    Limitky mě naopak ve většině případů dost zklamaly :(

    A.

    OdpovědětVymazat
  11. Na fotkách vypadá všechno hezky :D Ale mě asi nejvíce zaujaly ty tekuté oční stíny, protože už delší dobu něco takového sháním. Matující báze by mě taky zajímala. Hodně se těším na laky na nehty, těch není nikdy dost a ani rozjasňovače nejsou úplně k zahození :) Z limitek pak určitě ten krém a od Love letters ta paletka i laky vypadají mco hezky. No, já už se teda celkem těším! Akorát ve většině případů si to v drogerii rozmyslím, protože mě produkty naživo zklamou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně. Z fotek jsem vždy nadšená a potom v drogerii si to povětšinou rozmyslím.

      Vymazat
  12. Jé, tak na ty laky se těším moc!

    OdpovědětVymazat
  13. Skvelá recenzia, veľmi sa teším hlavne na lícenky a tiež na púdre len dúfam, že v ponuke bude naďalej aj ten transparentný, ten je momentálne u mňa veľmi obľúbený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Produkty, které budou končit, jsem zatím neviděla, ale myslím si, že transparentní pudr nechají. ty dělají skutečně dobré, taky je mám ráda.

      Vymazat
  14. Krása :-) Těším se na Ice ice baby i Love letters a zaujaly mě ty rozjasňovače v tužce.

    OdpovědětVymazat
  15. Matující bázi chci vyzkoušet. Nové odstíny rtěnek vypadají skvěle, takže určitě jednu budu mít! :)) Ty krémy na ruce se hodí takže i tento v mém stolečku nebude chybět :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Fajn, zase nechám v drogérii celé svoje kapesné. Už nech sú tie limitky a novinky tu, všetko to vyzerá dobre. :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  17. Na ty laky na nehty se opravdu těším! :)))

    OdpovědětVymazat
  18. Mě docela potěšila ta ,,dvoubarevná" tvářenka - tu z limitky Miami Roller Girl jsem bohužel nestihla, a myslím že takhle bude stejná, jen místo obdélníkového balení bude čtverec :)) Barvičky má krásné....

    OdpovědětVymazat
  19. Nezaujalo mě asi nic. Samé křiklavé a ostré barvy, to lsuší málokomu. Essence je na ně expert. Pak mají nasštěstí tlumené barvy, což je pro typycky české tlumené typy super. To já ale nejsem... Kdy udělá Essence barvy pro mě?

    OdpovědětVymazat
  20. V jaké drogerce kupujete výrobky od essence?..my tu máme docela malý výběr :( :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence by mělo být ve všech Rossmannech, v některých je dvoustojan, jinde jen ten základní. ten by měl být také v některých DM.

      Vymazat
  21. Ahoooj,

    jé to je krásnej článek! Já Essence výrobky buď miluju nebo nesnáším!
    Stíny, co jsem vyzkoušela byly shit... Ale pak jsem viděla 3D v modrý a to je fakt paráda, překrásná barva, držej a za 70 Ká co víc si přát, ale tyhle jediný!
    Paletky jsou roztomilý, ale nevěřím, že by držely... ale uvidíme =o)
    Za celou Essence éru mi zaujala tvářenka Marble mania, ale už se neprodává :-D

    A zaujala mi Ice Ice Baby, tak uvidíme :-) krém na ruce by mohl být fajn.. .Bohužel momentální krémy jsou s čokoládou, což nemusím...

    OdpovědětVymazat
  22. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  23. Ty tvářenky vypadají úžasně! A ty limitované edice taky :)

    OdpovědětVymazat
  24. Krása... Hlavně ty paletky se mi líbí... Ale i tvářenky, lesky, rozjasňovač, rtěnky a možná i laky... Uvidíme, jak všemu bude ve skutečnosti:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Sááákryš, obávám se, že ty laky budu chtít asi všechny :-D.

    OdpovědětVymazat