pondělí 30. prosince 2013

Nejlepší kosmetika 2013

Je tady konec roku a nastal čas bilancovat. Projela jsem všechny své recenze za poslední rok a vybrala pro vás ty produkty, které mě zaujaly nejvíce. Výběr byl docela složitý, ale nakonec jsem se rozhodla pro výslednou TOP 10 a tady je. Tyto věci rozhodně stojí za vyzkoušení.


Parfemovaná voda Chloé

Tento rok jsem objevila svůj dokonalý parfém. Po letech hledání jsem konečně zakotvila u Chloé. Tu vůni naprosto miluji a věřím, že ji budu používat ještě hodně dlouho. Kromě toho, že neotřele zajímavě voní, tak vydrží celý den. (RECENZE)

Oční stíny L'oréal

Mými favority v líčení se staly oční stíny od L'oréal. Mrzí mě, že je tohle limitka a budou se shánět už jen hodně těžko. Slavnostní zlato šedá kombinace plná třpytek mi ale opravdu sedí. V odlehčené verzi ji dokonce nosím i běžně přes den. Se stíny se skvěle pracuje, dlouho vydrží a dá se s nimi nadělat mnoho parády. Já osobně se určitě poohlédnu po dalších barevných variacích. (RECENZE)

Rtěnka Dermacol

Dalším dekorativním zástupcem je rtěnka Dermacol. Dlouho jsem se slavným Lip Seduction vyhýbala, ale nakonec dostaly i mě. Mám ji v krásném cihlovém odstínu a nosila jsem ji celý podzim. I teď přes zimu po ní občas sáhnu. Rtěnka má příjemnou texturu, drží průměrně, ale uspokojivě. Dalším odstínům bych se rozhodně nebránila. (RECENZE)

Mátový gel Ryor

Největší objev tohoto roku. Uvolňující mátový gel od Ryor. Můj pomocník s boji proti otékání nohou. Dokáže opravdu zázraky. Nohám skutečně uleví. A nejen to, dá se použít i na různé svědivé pupínky po bodnutí hmyzem, pod nos při rýmě, na namožené svaly a tak dále. Jen pozor na výraznou mátovou vůni, ne každému se líbí. Za mě je to produkt číslo jedna, který má své stálé místo v mé kosmetické výbavě. (RECENZE)

Šampón Manufaktura

Nestává se mi často, abych si oblíbila nějaký šampón natolik, abych uvažovala o jeho opakované koupi. Ale po pivním šampónu od Manufaktury byly mé vlasy pevné, lesklé a zdravé. Opravdu už jsem dlouho neměla vlasy v tak dobrém stavu. A samozřejmě se vše vrátilo do starých kolejí a po vysazení tohoto šampónů už to prostě není ono. Až spotřebuji své šampónové zásoby, chtěla bych se právě k tomuto pivnímu zázraku vrátit. (RECENZE)

Tělový krém Dove

Ani u tělových mazadel nebývá zvykem, abych si některé koupila dvakrát. V tomto směru mám ráda změnu a nebaví mě mít v koupelně dlouho jednu a tu samou lahvičku. V případě tělového krému Dove jsem ale udělala výjimku a mám ho již po druhé a určitě ne naposledy. Tento krém příjemně voní, lehounce se roztírá a velmi dobře hydratuje. Opravdu mě baví. (RECENZE)

Pleťový krém Ryor

Hroznový krém Ryor byl to pravé pro mou smíšenou pleť a hodil se především do zimních měsíců. Byl hutnější, ale neucpával póry, nelepil, příjemně voněl a pleť dostatečně hydratoval. Až ukončím pokusy s několika dalšími krémy, které teď mám, ráda se vrátím právě k Ryor. (RECENZE)

Oční krém Nonique

Příjemné překvapení se konalo v podobě očního krému Nonique. Nevtíravě voní, skvěle hydratuje, dobře se roztírá a nelepí. Očnímu okolí naprosto vyhovuje a ještě ušetřím svědomí,protože tento produkt je čistě přírodní. Určitě jsem ho neměla naposledy. (RECENZE)

Odličovací péče L'oréal

I když světu vévodí micelární vody a i já sama je hojně používám, stejně to u mě letos vyhrála klasika mléko + tonikum. Především tonikum od L'oréal mě hodně nadchlo. Nejenže pleť jemně čistilo a navíc nevysušovalo, ale pleť byla hebká na dotek a viditelně matnější. Tohoto kouzelného pomocníka si určitě koupím znovu. Mléko ze stejné řady nezůstávalo pozadu a i ono pleť obstojně a zároveň jemně odlíčí. (RECENZE)

Antiperspirant Oriflame

Ze zástupu anitperspirantů mi v hlavě zůstal jediný - Activelle od Oriflame. Je naprosto skvělý. Nelepí, nezanechává fleky, hezky voní a především funguje. Pocení skutečně omezí a příjemná vůně se z podpaží line i večer. Tenhle kousek chci rozhodně znovu. (RECENZE)

Tak tohle byly mé kosmetické hvězdy pro rok 2013. Jsem ráda, že jsem v té tuně kosmetiky, kterou jsem vyzkoušela, našla něco, co mě opravdu nadchlo a k čemu se budu vracet i v roce nadcházejícím.

Zítra se můžete těšit na menší pokračování a představím vám naopak ty věci, které mě zklamaly a které už opravdu nechci nikdy potkat.

Jaká kosmetická stálice uvízla, v tomto roce, ve vašich sítích?

14 komentářů:

  1. nová micelárka L'Oréal, šampón Yves Rocher, Sébium Global krém... od všech už mám další balení, což považuju za známku úspěchu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nechápu, co na té Chloe všichni máte :-D Jinak se mi líbí akorát ty stíny a rtěnka od Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
  3. jak je vidět, spíše si tě získaly produkty z pečující kosmetiky:) u mě by to bylo asi naopak, za poslední rok jsem hodně tíhla k novým kouskům z dekorativky..:) podobný článek ale dělat nebudu, asi bych totiž našla více než jen 10 kousků :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty stíny vypadají hrozně dobře, jen škoda , že je to ta limitka:/
    Jinak mě za tento rok hodně překvapila pečující kosmetika na vlasy od Tigi a Orofluido:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak stíny od L´Oréal ( v jiné barevné verzi ze stálé nabídky) mi hrpozně práší, všude třpytka, jen ne na oku... Pro mě jsou teda ty nejhorší :D
    podobný článek už jsme dělala, vyzdvihuji tělová másla Alverde, CC Crem od GOSH a laky STARS od Gabči Salvetky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Stiny jsou moc hezke, taky uvazuju nad nejakyma od loreal :) jinak rtenky od dermacolu jsou podle me taky skvele, koupila jsem si dve v akci 1+1 zdarma a jsem nadsena. Hned se staly mymi oblibenymi. Jinak dale- maska Zelinka z lush (pro mne zazrak), l'occitane tonikum, benefit porefessional, rtenky revlon, korektor revlon a rasenka loreal.

    OdpovědětVymazat
  7. S ničím, kromě dermacolácké rtěnky a krémem Dove nemám zkušenost, s těmihle musím ale souhlasit. Rtěnka mě ns prvnípohled zaujala tím klikacím otvíráním a navíc byla ve slevě, teď akorát lituji, že jsem si nekoupila víc odstínů.
    Chloe jsem pouze očuchávala v parfumerii a musím říct, že mě nezaujala a spíš mi moc nevoněla, u parfémů to ale bývá dost individuální. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty rtěnky od Dermacol bych ráda vyzkoušela :)) Jinak jsem si velice oblíbila rtěnky od essence :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, koukám na stíny L'Oreal a na Lip Seduction a naprosto s Tebou souhlasím. :) Ostatní věci jsem ani nezkoušela, tak nevím... Chloe mi tedy moc nevoní, zvlášť na mě ne, ale to je celkem jedno... :)

    OdpovědětVymazat
  10. Souhlasím s rtěnkami Dermacol, já jsem letos nejvíc nadšená z pískových laků, pudru stay matte a že jsem si zamilovala používání rtěnek :). To jsou první věci, které mě napadají, ale určitě by jich bylo mnohem víc :).

    OdpovědětVymazat
  11. Chloe je aj moja najoblubenejsia vona :) Vadi mi na nej jedine to, ze miniem dva flakony za rok a je nesmierne popularna. Snazila som sa najst za nu nejaku nahradu, ale ziadna ma neoslovila tak ako chloe..takze mam doma dalsi flakon ^^

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  12. Nocni krem Ryor je bomba i rtenky od Dermacolu :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  14. Ďakujem, ďakujem, ďakujem. Babka mi raz darovala na Vianoce pivový šampón a kondicionér. Oba boli super. Síce sa my rýchlo minuli, ale vlasy som po nich mala také iné. Nie úplne vav, ale také skoro vav, ale keďže som fľaštičky vyhodila, tak som nevedela z kade ich mala, čo to bolo a tak a u teba som ich práve objavila, ale ani by mi nenapadlo, že to bola Manufaktúra. Netuším ako by sa moja babka dostala v našom zapadákove k Manufaktúre, ale ževraj to predávali nejaké baby asi v Tescu abo, kde tak si to idem zapísať a googliť. Ešte raz ďakujem a zaujímavý článok. Zapísala som si aj iné veci čo si vygooglim. :)

    OdpovědětVymazat