neděle 20. října 2013

Zimní limitky Essence a Catrice

Nechce se tomu věřit, ale Vánoce pomalu, ale jistě začínají klepat na dveře. Nejinak to vidí i u kosmetických firem, kde nás kromě vánočních balíčků začínají zásobovat vánočními, zimními a plesově třpytivými limitovanými kolekcemi. U sourozenců Essence a Catrice je teď v plánu opravdu velké množství novinek, tak si je trochu zrekapitulujeme, ať víme, na co čekat.

Krémy na ruce Essence

Začneme největší novinkou, na kterou se všichni těší už od té doby, co z regálů zmizela loňská kolekce. Předvánoční limitka Essence plná voňavých krémů na ruce, to už je prostě klasika. Letos budou všechny zahaleny do hávu tmavé čokolády a lákavých kousků ovoce. Sice se toho trošku bojím, protože čokoláda v kosmetice mi moc nevoní, ale jak se znám, nechám se unést hromadnou hysterií a aspoň jeden kousek se pokusím ulovit. Těžko říct předem který, rozhodnu se asi, až jednotlivé varianty očichám. Krémy bychom v drogeriích mohli najít v průběhu listopadu nebo prosince.

Beauty Beats Essence

Ti, co nechtějí s napětím čekat, jestli k nám limitka dorazí a kdy, mohou se již nyní porozhlédnout v DM po nové limitce inspirované koncerty Justina Biebra. Nemám ráda ani dotyčného zpěváka a už vůbec ne takhle jedovaté barvy. Ta tvářenka je přímo vražedná. :-D A ač mám fialovou ráda, z těch stínů až přechází zrak. Zelený lesk na rty to vše už jen korunuje. Asi nejsem cílovka této limitky.

SuperHeroes Essence

Hrdinská limitka plná vychytávek pro manikúru by se v zahraničí měla objevit v listopadu. Jestli bude u nás, to se mi nepodařilo zjistit. Tady bych docela brala odlakovač, protože ty mám od Essence moc ráda a dost těžko se shánějí. Marná není ani taštička, ale uvidím, jak bude ve skutečnosti veliká. Laky a ozdoby na nehty mě příliš neoslovily. 

Metal Glam Essence

Obrázky této limitky jsou na internetu už docela dlouho a v našich drogeriích zatím pusto a prázdno. Obávám se, že ji budeme muset zařadit k těm, které si k nám cestu nenajdou. Barevně vypadá limitka docela pěkně a konečně trochu odlehčeně. Favorita ke koupi jsem tam ale nenašla.

Happy Holidays Essence

Vánoce u Essence jsou asi také docela ,,jedovaté". Stíny i tvářenky mi přijdou barevně úplně mimo. Marné ale nebudou balzámy na rty. Pokud budou stejně, jako ze stálé nabídky, tak by mohly být fajn a klidně bych jeden brala. Efektové a zdobicí laky jsou docela dobrý nápad a věřím, že si svém příznivce najdou.

Catrice Arts Collection

Tohle je naopak limitka, kterou vyhlížím už nějaký ten pátek. Konečně by mohla prolomit můj vztah ke Catrice. Který je takový, že je mi ta značka velmi sympatická, pořád sleduji jejich novinky i limitky, ale pořád od nich nic pořádného nemám. :-D Do těchto paletek jsem se ale zamilovala na první pohled. Jen mám dilema, kterou zvolit. Líbí se mi z každé něco a ideálně bych si z toho potřebovala nakombinovat svoji vlastní. Rozhodnu se, až je uvidím na živo. Podle obrázků to u mě zatím těsně vyhrává zelená varianta. Součástí kolekce jsou vedle paletek i laky na nehty, ale ty mě už tolik nezajímají. Limitka by u nás měla být k dostání snad už každým dnem.

Rocking Royals


Tato limitka se k nám pravděpodobně nedostane, v zahraničí se s ní setkají ke konci roku. Barevně se mi moc nelíbí. Je opět taková moc křiklavá. Pro příklad, to úplně v pravo dole není žádný stín, ale tvářenka. Nedokáži si představit žádný odstín pleti, které by něco takového mohlo slušet. Pokud vás zaujal červený válec ve středu fotky, jedná se o 3D pudr na nehty. 

Feathers and Pearls Catrice

I tato limitka je přichystána na období listopad a prosinec a tentokrát má namířeno snad i k nám. Tato limitka je plná třpytek a hodit se bude na nadcházející plesovou sezónu. Mě osobně nejvíce zaujala paletka, ta vypadá barevně velmi povedeně a já mám ráda třyptivé odstíny i na denní nošení. Líbí se mi i stříbrný lak. Naopak umělé řasy a perličky na tělo přenechám někomu jinému. 

Dnes to byla opravdu velká dávka novinkových produktů. Které nejvíce zaujaly vás?

26 komentářů:

  1. Já se moc těším na u poslední limitku od Catrice, stejně jako Tebe, i mě zaujala ta paletka :) je fakt krásná :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty Essence limitky mě vůbec nezaujaly, ale na Catrice se těším, hlavně na tu poslední, ta vypadá skvěle! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na co se opravdu těším jsou Krémy od essence, protože takové vůně mám šíleně ráda:)

    OdpovědětVymazat
  4. To je neuvěřitelný, zase Vánoce :p. Já je sice miluju, ale už v říjnu vidět mikuláše v obchodech, to je fakt moc..Limitky Essence jsou některé fakt roztomilé, ale už jsem na to asi stará, takže možná kouknu jen na tu Catrice, obzvlášt Rocking Royals a Feathers and pearls se mi líbí :).

    OdpovědětVymazat
  5. ty Catrice paletky už by myslím měly být k dostání. a Justina jsem už viděla v Dm v Palladiu, no děs...jinak mě nic moc nezaujalo, už se snažím limitkám vyhýbat a nekupovat tuny dalších nepotřebných věcí...jedině ten Superheroes odlakovač, fix na obočí z Feathers and Pearls a mrknu na tu vánoční, na Snowflake topper :)

    OdpovědětVymazat
  6. A ja mám dvojmesačný zákaz nakupovanie! Také krásne paletky sú v tej catrice, že sa modlím, aby sa to sme nedostalo, aby som nebola skúšaná. Inak aj mne sa najviac páči tá zelená varianta.

    Inak chcela by som sa ťa opýtať, či by si spravila tento tag
    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/2013/10/prva-luxusna-vec-tag.html#more

    OdpovědětVymazat
  7. Jediné, co mě zaujalo je ta poslední limitka Catrice... tam se mi líbí víc věcí... ta paletka i perličky :) Ale jinak ostatní limitky nic moc :-/

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  8. Krémy na ruce od essence mají vždycky tak hezké obaly, že si asi taky jeden koupím. Teď jsem viděla v DMku tu novou limitku od Justina Biebera a taky mě to teda moc nezaujalo :D Naopak limitky od Catrice jsou všechny úžasné! Moc se na ně těším :)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Bojím se, že Catrice paletky k nám nedorazí... ani ty předešlé 2 LE s paletkami u nás nebyly... spíš to vidím na Rocking Roayals nebo Feathers and Pearls. Jedna paletka stojí v německu 8 euro, kdyby to někoho zajímalo :ú

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a myslite ze je sezenu i v Rakousku?(Viden)chystame se tam v nejblizsich dnech.

      Vymazat
  10. Tak od Catrice mě zaujal vosk na obočí v tužce a liplocker base, i když nevím, co si pod tím názvem představit, báze pod rtěnku, aby lépe držela? Krémy na ruce chci všechny, ale vloni jsem ulovila pouze jeden jediný, byly totálně vyprodané.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta báze bude asi na to, aby vyplnila vrásky a rtěnka pak do nich nezalézala a také lépe držela.

      Vymazat
  11. Budu (planě) doufat, že ty krémy na ruce se objeví ještě před 8.11., kdy zas mizím do Anglie, kde Essence vůbec neprodávají...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že právě začátkem tohoto roku se Essence slavnostně dostal i do UK: Měli od nich i nějaké věci v beauty boxech, aby se s touto kosmetikou mohli seznámit. Ale opravdu nevím, jak to vypadá v reálu, jak moc a co všechno je v drogeriích dostupné.

      Vymazat
  12. Cartrice jsou pžasné všechny!! (jako vždy)
    To bude těžké jít do drogerie bez útraty peněz. No ale Essence má zas špatné barvy, nic se ke mně nehodí až na... Justin Bieber! Toto je snad první limitka, která si vybírá ,,moje" barvy. Proč musí být zrovna od Biebra? Budu se za ně stydět!

    OdpovědětVymazat
  13. SuperHeroes vyzerá po dlhej dobe vydarená TE a na Slovensku nebude :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj strasnaaa skoda ze na Sk nebude...len hlupe vyhovorky ako sa nezmesti do stojana v DM :D

      Vymazat
  14. Už teď vím, že si aspoň jeden krém od Essence pořídím :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Já se těším na ty krémy:)) Minulou zimu mě moc neoslovily ty vůně.. Snad to bude lepší:)) Jinak celkově to vypadá moc hezky i na věci od Catrice se těším... Záleží ještě jaká bude skutečnost:))

    OdpovědětVymazat
  16. navlastnikuzi, myslíš, že se to těm firmám vyplatí, vymyslet recepturu, shánět suroviny, testovat, navrhnout obaly, zadat výrobu... a za chvíli výrobu limitky ukončit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jelikož to takhle dělají, tak asi no. přece jen vyrábí limitky do každé drogerie do několika států. a jako reklamní tah to pravděpodobně funguje dost dobře. desátý lak ze stálé kolekce si nekoupíš, protože víš, že v drogerii ho najdeš vždycky, ale když se ti něco zalíbí z limitky, musíš si to koupit hned, jinak už nebude. a na tomhle ta jejich filosofie stojí.

      Vymazat
  17. Jediné, co jsem si řekla, že vážně musím sehnat je snowflake topper a samozřejmě krémy na ruce, jinak tedy nic moc.

    OdpovědětVymazat
  18. Také jsem zvědavá na limitku krémů od Essence, i když musím říct, že loni jsem se těšila víc :)
    A jak to tak vidím, hned jsem si vyhlédla několik kousků, které ''prostě musím mít''!

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji vám všem za komentáře.

    OdpovědětVymazat