čtvrtek 31. října 2013

Třpytivý říjen s Ladyboxem

Před týdnem spatřil světlo světa říjnový Ladybox a já jsem si oddychla. Po dvou velmi slabých měsících se mi krabička konečně zase líbila. Sice s výhradami, ale celkově si myslím, že se to tentokrát povedlo. 

A jelikož mám opravdu radost, nebudu dnes po sto padesáté první nadávat na růžovou krabičku, v které Ladybox chodí. Tentokrát mě totiž tento obal zachránil od opakované cesty na poštu. I když jsem celý den seděla doma a vyhlížela pošťáka, tak nejenže nepřijel, ještě mají tu drzost mi večer napsat, že jsem nebyla zastižena. Bohužel, tohle se mi stává docela často. A tak jsem se ještě ten večer narychlo vydala na poštu. Poctivě jsem vystála půl hodinovou frontu. Když paní za přepážkou zjistila, že jsi jdu pro balík z dneška, moc radost neměla. ,,My tady máme z dneška 250 neroztříděných balíků. Já nevím, jestli to najdu." Spolknu jedovatou poznámku, že se ani moc nedivím, když to nejsou schopni rozvážet a snažím se na paní usmívat, abych ji přemluvila. Naštěstí to zabere. ,,Tak já to tedy zkusím. Nevíte prosím aspoň přibližně, jak je ten balík veliký?" A na to já jí říkám: ,,Je růžový. To najdete!" A našla. :-)


Moc se mi tentokrát líbí krabička. Po dlouhé době nějaká, kterou si nechám a budu dál používat. Je krásná, elegantní, nepřeplácaná, bez hloupých nápisů. Spokojenost.
V balíku byly navíc tři letáčky. Skin79 nabízí 10% slevu. To mám v plánu využít, takže to mi udělalo radost. Prospekt L'oréal je moc hezký, na prolistování, proč ne. A Palmers mě prostě irituje s těmi těhotnými ženskými na obalech i prospektech. Už dlouho mě žádná značka takhle nelezla krkem. :-)

L'oréal šampón a kondicionér

Foceno na sluníčku.

Největší lákadlo tohoto boxu. A já se těch mých šampónových zásob asi nikdy nezbavím. :-D Za ten týden jsem jednou zkoušela šampón + kondicionér a jednou jen šampón. Na pořádnou recenzi to není, zvlášť když ještě nemám pořádně doléčenou vlasovou pokožku po ataku masky Goldwell, takže spíše takové první pocity.
Naprosto božsky to voní. Má to vcelku sofistikované voňavé složení, ale ze všeho nejvíce tam převládá květ pomerančovníku. A to je asi moje nejoblíbenější parfemace vůbec. Jak něco voní aspoň trochu po těchto kvítcích, tak to miluji. Vůně se navíc ve vlasech docela drží. Když si je ráno umyji, večer to ještě z vlasů cítím. Celkově je mi sympatické i celé provedení produktů. Působí to luxusně a v koupelně na poličce se to vyjímá. 
Co se třpytek týče, tak mnozí byli zvědaví, co to udělá ve vlasech. Inu, vlastně vůbec nic. :-) Stoprocentně se to z vlasů vymyje. Nenašla jsem po té ve vlasech ani zrníčko. Přijdou mi ale trošku agresivní. Když se mi při prvním mytí omylem dostalo trochu pěny do ucha a oka, tak to nebylo nic příjemného a bylo to stokrát horší, než s klasickým šampónem. Při druhém mytí jsem si proto dávala sakra pozor. Z toho důvodu si myslím, že třpytky můžou být docela agresivní i k pokožce hlavy. Ale nedokážu to ze dvou použití s jistotou tvrdit. Stejně tak to vlasy nijak nerozzářilo. Po pivním šampónu je mám tedy výrazněji lesklejší. 
Kondicionér má docela vtipnou gelovitou texturu. Bohužel mi tedy docela zatěžuje vlasy. Vydržely hezké jeden den a pak se zmastily. Když jsem použila jen šampón, bylo to hned lepší. Vlasy byly použitelné dva dny. Což je u mě klasika, i když u úplně nových šampónů to u mě obvykle bývá i lepší a ke dvou dnům se to dopracuje časem. 
Celkově jsem tedy zatím spíše na vážkách. Myslím si, že mi toto duo dlouhodobě vyhovovat nebude, ale zkusím to s nimi a uvidím časem.

Catrice řasenka


Konečně se prolomily ledy mezi mnou a Catrice. Tak dlouho si od nich chci něco pořídit, až mi to musí přinést Ladybox. Řasenka je taková sázka na jistotu, to se hodí všem. Mě tato řasenka docela vyděsila kartáčkem. Je hrozně veliký a docela špatně se s ním manipuluje. Už jsem čekala, jak mi poslepuje řasy, jenže se konalo docela překvapení. Tato řasenka toho moc neudělá. Objem naprosto nulový, prodloužení minimální a co jí docela jde, tak natočení. Řasy to opravdu vcelku slušně nadzvedlo. Celkově to vypadá na průměrnou řasenku pro hodně přirozený vzhled. Já mám takové docela ráda, takže ji využiji, ale vyloženě mě nenadchla. 


Rtěnka Catrice

Asi jako všichni, když jsem viděla tento odstín, tak jsem se opravdu lekla. Jenže nic není tak, jak na první pohled vypadá. Rtěnka je opravdu jedovatě růžová, ale s pigmentací je na tom na štíru a vykouzlí vlastně jen takové ,,malinové" rty. V tomto případě je to jedině dobře. Rtěnka je jinak velice příjemná. Je taková vláčná, není suchá. Nezalézá do vrásek a na rtech vypadá dobře. Výdrž taková střední. Lehčí napití zvládne, jídlo už ne. Vytrácí se ale rovnoměrně.
Pro mě tato rtěnka splňuje přesně to, co mi má box přinášet. Sama bych po takovém odstínu nikdy nesáhla. Ale ve finále se mi vlastně líbí. Je to pro mě něco naprosto nového. Moc teda nesedí k výrazněji namalovaným očím, to působí až lacině. Ale když dám na oči jen řasenku, tak tato rtěnka vypadá hezky. Ale rozhodně souhlasím s tím, že tohle není univerzální odstín pro každého a v boxu mohlo být aspoň více variant, ať si to lidi mezi sebou můžou povyměňovat. U mě to ale výjimečně vyšlo.


Maska Skin79

Na tuhle masku jsem se hodně těšila. Dokonce jsem měla štěstí a z pěti variant mi přišla zrovna ta, která se nejvíce hodí k mojí pleti. Hned jsem se tedy dala do zkoušení. Maska je celá taková slizká a je docela zážitek ji nandat na obličej. Poté už je to vcelku v pohodě. Maska má takovou nevýraznou neurčitou parfemaci, takže nijak neobtěžuje. Příjemně chladí. Vydržela jsem tak dvacet minut a masku sundala. Efekt vesměs nulový, nic to neudělalo. Obličej je stále stejný. Žádné rozzáření, žádné stáhnuté póry, zmatnění, prostě nic. Za pár minut je všechno jinak. Čelo a tváře mi výrazně zčervenají a lehce to pálí. Začínám panikařit. Rychle opláchnu obličej, abych se zbavila zbytku masky a poté ještě použiji sprej od Salcury, který si s červenáním umí poradit. Poté s napětím čekám. Obličej je ale stále viditelně podrážděný. Naštěstí se to do druhého dne vstřebalo, ale relax z této masky je ta tam. Účinky žádné a ještě mi to nesedlo. Ráda jsem vyzkoušela, ale opravdu už nikdy víc.

Palmers

Raději bez komentáře. Nechci být sprostá. :-) Vzorek rozdám.

I když jsem na začátku říkala, že jsem z boxu nadšená, tak to po vyzkoušení lehce opadlo. Pořád si ale myslím, že se krabička povedla. Produkty jsou mi vesměs sympatické, jen to jejich testování zase tolik nevyšlo. V poslední době na to mám skutečně smůlu.  

Co bych vytkla, tak je samozřejmě Palmers. Myslím si, že tímhle tempem ji brzy budou nenávidět i ti, co tuto značku dosud chválili. Už bych ji do boxu rozhodně nedávala. A rtěnky mohly být ve více odstínech, aby se z ní mohlo radovat více lidí. 

Subjektivně mám největší radost asi z rtěnky. Není sice na denní nošení, ale využití pro ni najdu. Vyloženě špatná není ani řasenka. S šampónem a kondicionérem to ještě zkusím. Tyto přípravky jsou mi hodně sympatické, ale uvidím, jestli mě nezradí mé vlasy. Umístění plátýnkové masky také chválím. Jako nápad dobré, bohužel si to nesedlo s mým obličejem. I přes to všechno si nechávám 5 ze 6 věcí, a to už se mi hodně dlouho nestalo. Celkově jsme tedy spokojena, i když ne na sto procent. 

Za poskytnutí krabičky k recenzi moc děkuji zástupcům Ladyboxu.

Co vy a tato mýtická edice? Jak produkty sedí vám?

11 komentářů:

  1. Chápu všeobecné nadšení, ale mě box zas tak nenadchnul. Čekala jsem, že mi přijde nějaká vlasová péče, kterou budu moct darovat mamce na její sušší poškozené vlasy a šampon se třpytkama.. no nevím. Maska mi přišla pro suchou pleť, i když já mám smíšenou až mastnou. Po vyzkoušení jsem ale také měla podrážděný začervenalý obličej a docela to štípalo. A rtěnka.. nude odstín, který preferuji, to není ani náhodou. Takže obsah tak nějak rozdám :)
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si myslím, že právě suchým vlasům tato sada sedne daleko lépe než mým mastným. navíc ty lahvičky vypadají efektně jako dárek je to ideál. ale jinak tě chápu, taky už se mi párkrát stalo, že jsem celý box rozdala a nic mi nezbylo. někdy to tak prostě vyjde.

      Vymazat
  2. já ho neměla a nic bych stejně nevyužila. ale nechápu, proč tentokrát nebyla personalizace, když tam byly hned dva produkty, u kterých by se to hodilo! a k Palmers mám naprosto stejný vztah, ty obaly jsou tak strašně hnusné :D navíc mi smrdí, nemám moc ráda kakovou vůni. mám ještě jedno to pekelné mléko, snad se chytí někdo na exchange :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak on ten šampón je oficiálně ,,pro všechny typy vlasů", takže předpokládali, že to bude pro všechny. ale díky olejům ve složení ho skutečně využijí spíše majitelky suchých vlasů. těch rtěnek tam ale mohlo být opravdu víc.
      já Palmers vzorek vypotřebovala jednou a všechny ostatní rozdávám. jak říkáš, hnusný obal a ještě to smrdí.

      Vymazat
    2. no já myslela rtěnku a tu masku, těch bylo taky víc druhů a přijde mi, že je rozdávali tak nějak random

      Vymazat
    3. Jo, promiň, to mě nanapadlo, protože u mě se zrovna trefili, ale přijít mi maska na suchou pleť nebo na vrásky, tak se asi budu vztekat. tohle personalizovat mohli a přitom to tam opravdu házeli náhodně.

      Vymazat
  3. Až zas budeš psát pravopisné okénko, nezapomeň se zmínit o tom, že nevíš, jak se správně píše "mytický", ani opsat z krabičky to neumíš...

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám že uděláš recenzi na šampon a kondicionér od Loreal :) Budu ráda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si jistá, jestli o nich budu ještě někdy psát. Většinou se k výrobků z boxů v recenzi vracím jen tehdy, pokud na ně nějak významně změním názor. Tak ještě uvidím, ale nic jistě neslibuji.

      Vymazat
  5. Mě by hrozně potěšily přípravky od Lorealu:)

    OdpovědětVymazat