neděle 22. září 2013

Podzimní kosmetické novinky (část 2)

Obdobný článek jsem tady měla před časem, ale těch novinek se na nás v poslední době valí tolik, že je potřeba dát dohromady druhou část tohoto přehledu a ukázat vám další kosmetická lákadla, která se na nás usmívají z regálů.


Rimmel
Jednotlivé fotky jsou z www.rimmel.cz

Rimmel novinky vám ukazuji jen takhle z rychlíku, protože se teď o nich mluví na každém druhém blogu. A není se čemu divit, takhle obrovská porce novinek najednou v rámci jedné značky není úplně obvyklá. Mě osobně zaujal například makeup, který Rimmel snad poprvé v životě vytvořil i v ucházejícím světlém odstínu. Ještě o něm popřemýšlím. Naprosto unesená jsem z laků. Tyhle ,,třpytivky" já miluji. Brousím si zuby na fialovou a stříbrnou variantu. Líbí se mi i proslulé matné rtěnky, ale bojím se toho, že v nejedné recenzi se uvádí, že trochu vysušují a to já opravdu nemám ráda.  

The Body Shop

The Body Shop do našich končin přináší medovou kolekci. Už jsem s ní měla tu čest a okukovala jsem ji minulý týden v Palladiu. Medovou parfemaci já můžu, takže jsem byla spokojená. Už jsem chtěla vzít tělové máslo, ale zrovna byla na všechny ostatní sleva 50% a na tohle jediné ne, takže jsem nakonec vzala něco jiného a na medové si počkám, až to nebude tak horká novinka a bude někdy ve slevě jako ostatní másla. Jinak bych ale nepohrdla ani balzámem na rty či tělovým sprejem. Na výběr je dále peeling, sprchový gel nebo tuhé mýdlo. Nyní navíc probíhá akce, že když koupíte dva výrobky z této kolekce, dostanete na ně 25% slevu.

Balea

Balea nás neustále zásobuje voňavými novinkami a tentokrát přichází na řadu sprchový gel se ,,svěží energií" a kakaové tělové máslo. Přiznám se dobrovolně, že jsem nikdy sprcháč ani máslo od Balea neměla, takže bych to tedy měla napravit. :-) Akorát tedy čokoládu v kosmetice moc nemusím, tak tohle vynechám, ale sprcháč by mohl být fajn. Obojí už jsem v DM viděla.

Maybelline Colorama


Maybelline Colorama si nevystačí se svými 70 odstíny laků na nehty ze stálé nabídky a na podzim přidává rovnou dvě limitky. Vintage Leather nabízí kolekci matných odstínů, které by měly vypadat jako kůže. Jejím protikladem je limitka Polka Dots, kde najdete efektové laky plné třpytek. Přiznám se, že mě neláká ani jedna. Osobně jsem sice zastáncem třpytivých laků, ale Polka Dots se mi líbí v lahvičce, ale to, co to udělá na nehtech, už mě tolik nezaujalo. Schůdnější jsou pro mě právě nové laky Rimmel.

L'oréal
Zdroj: tisková zpráva L'oréal

O této velké novince jste již také určitě slyšeli z nejednoho blogu. Dlouho očekávané rtěnky a balzámy Caresse míří do našich drogerií. Rtěnky slibují kromě krásných barev stejnou hydrataci jako balzám. Lesky si zase kladou za cíl výrazný lesk, sytou barvu a přitom lehký pocit na rtech. Mně osobně jsou více sympatické lesky, které bych ráda zkusila. Cena je v obou případech kolem 200 Kč. 

U L'oréal ještě zůstaneme, protože mezi další jejich novinky patří micelární voda. Ta slibuje šetrné a účinné odlíčení, čistění a zklidnění pleti. Je vhodná i pro citlivou pokožku. Zastoupení L'oréal mi tuto micelárku poslalo k vyzkoušení, tak se na ni už moc těším. Jen se mi tedy doma těch odličovačů nakupilo hrozně moc, takže mi to asi bude nějakou chvíli trvat. Doporučená cena je 120 Kč.

Sephora

Sephora na podzim přichystala dvě úžasné paletky v luxusním balení. Jsem z nich přímo unesená a líbí se mi na nich úplně všechno. Celé to balení je nádherné a barevně by mi sedly obě varianty. Co už se mi líbí méně, tak je cena 890 Kč. I když pravda, za paletku 12 stínů to není zase tak hrozné. Pokud mi vydrží do nějaké výraznější akce či výprodeje, tak bych aspoň do jedné šla. Jen tedy budu mít dilema, do které z nich. :-)

Po čem z dnešního výběru toužíte vy?

27 komentářů:

  1. Mně by lákala jedině ta medová řada od TBS (tělové máslo), ale kupovat ji nebudu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... protože jejich věci bývají drahé až předražené ve srovnání s kvalitou. Ale kdybych ho nějakým zvláštním chodem osudu dostala jako dárek, nevyhodila bych ho :)

      Vymazat
    2. Mě se TBS líbí obaly a vůněmi, ale když se podívám na složení plné minerálních olejů.. děkuji, nechci.

      http://wonderfull-today.blogspot.cz/

      Vymazat
    3. Mám doma asi deset tělových másel od TBS a minerální oleje v nich tedy nejsou.

      Vymazat
  2. Ja by som za seba asi dala sancu prave trblietavym Colorama lakom, L´oreal a Rimmel ruzom. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to zas bude mít peněženka záhul... Já se moc těším na oční stíny v tužce od Rimmelu, preferuji je před pudrovými, líbí se mi i Maybelline laky vintage leather, ale odstíny se mi moc netrefily do noty, kdyby tak udělali ještě nějakou pudrově růžovou barvu nebo něco podobného, na podzim mám raději nude a nenápadné odstíny. A těším se na tělové máslo od Baley, už ho mívali a vyřadili z prodeje a pěkně mě to štvalo, měla jsem asi tři balení po sobě a byla jsem moc spokojená.

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tentokrát teda vede se zajímavými novinkami Rimmel.. tam mě láká věcí hned několik :) a na medovou kolekci TBS jsem koukala, ale ty ceny nic moc :(

    OdpovědětVymazat
  5. Super přehled :) Většina těch novinek mě opravdu hodně láká - hl. Body Shop a Loreal Caresse :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kakaové máslo Balea teď dojíždím, protože ho mám z loňska a už bych si ho nekoupila. Je takové hodně umělohmotné, blbě se roztírá a nevsakuje. A voní přesně jako laciná náhražka čokolády.

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se strašně líbí ty matné laky, sama žádné doma ještě nemám, ale doufám, že si nějaký pořídím:)

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujaly mne lesky Caresse :) Taky jsem ráda, že k nám dorazí třpytivé laky a matné rtěnky od Rimmel :) A paletky od Sephory jsou přenádherné a na můj vkus dost drahé :(

    OdpovědětVymazat
  9. takovýhle články mám nejraději :) zaujalo mě hodně věcí, určitě zkusím tu micelárku od Loreálu :) ty jsi ještě nikdy neměla sprcháč od Balei? Tak to bys měla napravit! jejich sprcháče jsou nejvoňavější a já je mám nejraději :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se na ty jejich sprcháče chystám hrozně dlouho, ale vždy seženu někde něco zajímavějšího. ale jednou na ně přijde řada, slibuji. :-)

      Vymazat
  10. Mě láká taky ten lak na nehty od Rimmelu :) A chtěla bych vyzkoušet i to kakaové máslo od Baley :) mňam čokoládka :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Brala bych úplně všechno! :) Dlouho mě tolik novinek nezaujalo...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  12. Vše vypadá naprosto úžasně a vše pochopitelně také nutně potřebuji :D až na ty laky tedy. Ach jo, musím moc pracovat :-( :D

    OdpovědětVymazat
  13. Já se poohlídnu po těch nových lacík na nehty, těch není nikdy dost :-D.

    OdpovědětVymazat
  14. koukám, že Rimmel asi zrujnuje mou peněženku :DD

    OdpovědětVymazat
  15. Já teda na to medové tělové máslo dostal 50% slevu, ale to bude možná tím, že jsem kupovala ještě 4 další.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem se toho prodavače schválně ptala a drmolil jen něco o těch 25%. ale nevadí, oni tu slevu 50% na tělová másla mají často, tak ho vezmu příště.

      Vymazat
  16. Já jsem hodně rtěnková, takže mě láká jak matná rtěnka od Rimmelu, tak novinka od L'Orealu. A strašně se mi líbí ta paletka hnědých odstínů od Sephory, pro tu si asi budu muset zaběhnout :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ač L'oreal v drogérce většinou obcházím obloukem, ty nové balzámy a lesky se mi prostě líbí!
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  18. Moc se těším hlavně na rtěnky od L´Oréalu a taky na jejich micelárku. Moc se mi líbí jejich balení :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  19. Já se nejvíc těším na kakaové máslo, o kterém jeden čas psaly snad úplně všichni, jak hrozně je skvělé a pak novinky Rimmel, hlavně třpytivé laky :).

    OdpovědětVymazat
  20. Paletku Sephora mám, ne tuhle ale starší. Krásné provedení, barvy atd. Ale děsně práší, mám stíny se třpytkama, takže mám třpytky po celém obličeji. Radši ušetři peníze a kup si Naked nebo paletku od Stilly

    OdpovědětVymazat