středa 27. března 2013

Produkty z březnového Ladyboxu

Minulý týden nastalo menší krabičkové šílenství, tak je čas podívat se na to trošku podrobněji. Začneme Ladyboxem. Jak už víte, oficiálně patřím k týmu Senzaboxu, což mi ale nebrání v tom, abych občas zavítala i ke konkurenci. A jistě uznáte, že když jsem ochotna do toho investovat vlastní peníze, tak doufám, že budu s výrobky spokojena. Rozhodně box neobjednávám proto, abych ho jen strhala. Stojím si za tím, že tento box dokáži stále hodnotit zcela neutrálně. 

Balení je tentokrát totožné jako minule, na což nemám nijak vyhraněný názor. Ani mi to nevadí, ale ani se z toho nijak neraduji. Krabička je to pěkná, pevná, i když zatím nemám využití ani pro tu předešlou. Původně jsem si do ní chtěla dát laky na nehty, ale na to je moc nízká. Ale i tuhle schovám, třeba se někdy bude hodit. Musím je ale pochválit za výrazný úbytek letáků. Tentokrát tam bylo jen pár menších kartiček, to je mi hned sympatičtější, než když s boxem připutuje tuna katalogů.



Netradičně začnu nekosmetickým bonusem, kterým byly bio čokoládové kokosky. Na fotce je nevidíte, protože jak kolem mě projde něco jedlého čokoládového, tak se neznám a kokosky se focení nedožily. :-) I když jsem obecně proti umísťování nekosmetických věcí do kosmetického boxu, tak tentokrát přivřu oči, protože kokosky přišly vhod a byly moc dobré. 

Lak na nehty Illamasqua

Velký tahák tohoto balení. To si myslím, že byl výborný tah tato značka. I já jsem box původně objednávat nechtěla, ale po oznámení plného produktu od Illamasqua jsem neodolala. Ale přiznám se, že i když ve tvářenku jsem nevěřila, tak jsem byla z laku na nehty docela zklamaná. Mám radost, když můžu vyzkoušet dražší kosmetiku, ale zrovna u laků na nehty zastávám názor, že ty levnější odvedou stejnou a kolikrát i lepší práci a sama za lak dávám nerada více než stokorunu. Takže tohle prostě ani nedokáži plně ocenit. Nehledě na ten odstín. Původně jsem to nechtěla ani otvírat a říkala jsem si, že ho vyměním. Pak jsem viděla všechny odstíny, které byly v boxu dostupné a ono vlastně ani nebylo za co měnit. Tím mě trošku naštvali. Já jsem poměrně benevolentní, co se personalizace týče. Vím že je to těžké, naobjednávat dopředu přesné množství každého druhu, přerovnávat krabičky na X hromádek atd. Ale když mi někdo tu personalizaci garantuje, tak očekávám trošku něco jiného, než že ,,těžce" rozdělují čtyři tmavé laky! Upřimně, jestli si to fakt poctivě hromádkovali, tak je lituji za tu zbytečnou práci. Protože umístit tam laky náhodně, efekt bude úplně stejný. Někdo tmavé laky rád a někdo ne. Já si personalizaci představuji tak, že někdo radši lak, někdo tužku a jiný zase rtěnku. Nebo aspoň světlý lak a tmavý lak. Ale jestli je to hnědá nebo zelená, to už je úplně jedno. 
Samotný lak jsem si tedy nakonec nechala. Červené laky moc nevyhledávám, ale aspoň takovou barvu ve své sbírce nemám. Zatím jsem ho zkoušela jednou. Málem jsem odpadla z toho tenkého štětečku! Naštěstí textura je velice dobrá a i když musím přes nehet přejet aspoň pětkrát, než ho přetřu celý, tak vůbec nepruhuje a dokonce jsem si vystačila s jednou vrstvou. A to mě podržte, za dvě hodiny se to začalo loupat. Nejlegendárnější lak na světě, který se může pyšnit dvou hodinovou výdrží. Paráda! Samotné se mi tomu nechce věřit a doufám, že to byl jen nějaký omyl. Lak ještě pořádně otestuji a v budoucnu mu věnuji samostatnou recenzi. Jeho umístění v boxu ale nakonec hodnotím jako průměr. 

Balzám na rty Ladybox

Poměrně milým překvapením byl balzám na rty speciálně vyrobený pro Ladybox. A nemůžu si odpustit jeden rýpanec, ale mě to prostě hrozně rozčiluje. Prý jde o balzám na rty s příchutí jahod. Jako, já si to sice namažu na pusu, ale jíst to nebudu. Takže pro příště bych prosila s vůní! (viz Kosmetická gramatika 2) Balzám božsky voní. Přesně jako jahody zalité čokoládou. Ve složení je hodně olejů, což je patrné na první pohled. Je to sice tuhá hmota, ale při kontaktu s pokožkou okamžitě taje právě do olejovité konzistence. Na rtech je hodně vláčný a příjemný. Lehce barví. Výdrž je bohužel dost tristní. Asi tak za čtvrt hodiny se ze rtů vypaří a mám po něm dokonce pocit, že rty jsou vysušenější a musím si je přetřít něčím pořádným. 
Tady hodnotím kladně především nápad, ten se cení. Ale nejsem si jistá, jestli nějaký podomácku vyrobený noname je to, proč si takové krabičky objednávám. Nicméně, balzám používat budu, vyloženě špatný není.

Sprej Salcura

Tento sprej byl už v Senzaboxu, já ho mám doma dokonce v plné velikosti. Navíc o tomhle produktu všichni předem věděli, že tam bude. Takže jsem trošku postrádala moment překvapení i radosti, že jsem objevila něco nového. Ale tento sprej si pozornost rozhodně zaslouží. Já jsem s ním velice spokojená a nebudu mít problém spotřebovat i tento vzoreček. Takže za něj plus a slibuji, že se té již několikrát slibované recenze přece jen jednou dočkáte.

Tonikum Weleda

Já sice nepatřím mezi bio nadšence, ale proti Weledě nic nemám a ráda zkouším jejich výrobky. Tady se jedná o tonikum na normální a smíšenou pleť, takže přímo pro mě. Trošku mě zklamalo, kdy jsem zjistila, že tonikum se musí po aplikaci ještě opláchnout vodou. Obecně nesnáším všechny odličovače, co se musí smývat vodou. Přijde mi to nepraktické a zdržuje mě to. Ale tady šlo jen o vzoreček, který navíc bleskově ubývá, po čtyřech použitích už jsem hodně pod polovinou, takže to oplachování obličeje není zase takový problém. Zkoušela jsem ho tedy vždy ráno, takže jak si poradí s makeupem netuším. Smrdí to bez pardonu jako záchodový čistič, ale jinak je to velmi příjemná záležitost. Pleť je po použití tonika velmi jemná a velmi příjemná na dotek. Kdyby se to nemuselo oplachovat, tak jdu klidně do toho. Takhle jsem ráda, že jsem takovou věc mohla vyzkoušet, ale v plném balení bych ho nechtěla. Jako vzorek v boxu jsem ho ale velmi uvítala a asi mi ze všech těch věcí udělal největší radost. 

Tělové mléko Palmers

Z tohoto kousku jsem byla nejdříve dost rozpačitá. Ta těhotná paní na balení i v přiloženém letáku mě dost irituje. :-) Navíc je mi ta věc celkově krajně nesympatická. Strašně to smrdí, tak sterilně a starodávně. V kombinaci s tím divným balením mi to připadá, jako by si to do boxu odskočilo z babiččiny koupelny před dvaceti lety. Ale řekla jsem si, že to nebudu hrotit a normálně jsem to použila namísto běžného tělového mléka/másla na celé tělo. Co se tomuto mléku nedá upřít, tak fantastické roztírání. Je to hodně hutná hmota, spíše bych to nazvala krémem než mlékem, ale jemnými tahy se to zapracuje do pokožky. Se vstřebáváním už je trošku problém, hydratační je to asi opravdu dost, takže to trvá i deset minut, než se mi na kůži přestane lepit pyžamo, ale pokožka je poté sametově hladká a očividně hydratovaná. Balení a vůně příšerná, ale samotný efekt vcelku dobrý. Namazala jsem se tím dvakrát, plus mi tam ještě troška zbyla, takže jsem si s tím nakonec poradila. Beru to spíše jako neutrál, neurazilo nenadchlo a víckrát už se s tím potkat nemusím.

Zpevňující krém Eveline

A závěrečná třešnička na dortu. Nejdříve značka Eveline cosmetics. Pro někoho neznámá, pro mě jedna z nejoblíbenějších značek, kterou používám již pár let. Tuto značku jsem vám dokonce v začátcích blogu samostatně představovala a dokonce byla obsažena v mé první giveaway. Souhrnný článek najdete zde. K umístění této značky do boxu jedině vítám. Aspoň ji bude mít možnost poznat více lidí, což si rozhodně zaslouží. Ale proč probůh vybrali takovou kravinu jako je krém na poprsí? Eveline má tolik úžasných produktů. Jako, blběji už snad vybrat nešlo. Obecně těmto zpevňujícím krémům nevěřím a nepoužívám je, ale dejme tomu, když jsou na celulitidu, tak prosím. Ale na prsa? Proč jako? No dobře, dejme tomu, že ženy v jistém věku budou rády alespoň za nějaké zpevnění. Ale řekla bych, že tohle se rozhodně netýká absolutní většiny těch, co si objednávají tyto krabičky. Nebo že by snad někdo věřil tomu, že se mu prsa o číslo zvětší, tak jak je napsáno na obalu? Aby se neřeklo, vyzkoušela jsem krém na onu část těla, i když díky bohu jsem byla opatrná a nejdřív jsem krém aplikovala jen na velmi malou část kůže, tak na 3 - 4 centimetry. Pálí to jako čert! Úplně neskutečně. Představa, že si to dám na celý hrudník, mě opravdu děsí. A představa, že by to mohlo omylem fungovat a mně se prsa fakt zvětšila, mě děsí ještě víc. Takže tohle fakt ne. Víckrát to na sebe nedám a teď půjdu přemýšlet, kterého nepřítele tím podaruji. Je mi to líto, protože Eveline má v sobě mnohem větší potenciál a mohla být představena české veřejnosti v daleko lepším světle než touto blbostí.

I když jsem dnes docela dost brblala, tak celkové pocity jsou průměrné až lehce pozitivní. Vyřadila jsem pouze jeden produkt. Zbylých pět je pro mě akceptovatelných a využiji je. Je to o dost lepší, než předchozí vydání, z kterého jsem byla opravdu velmi zklamaná. Tohle sice nebyla žádná bomba, ale bylo to prostě fajn. Koupě nelituji.

Příští měsíc ale plánuji vynechat. Ale asi si budu muset zakázat číst ty jejich lákavé emaily. :-) Ne že bych jim nevěřila, že to i příště bude stát za to, ale měla jsem teď dva měsíce po sobě obě krabičky a cítím se těmi vzorečky zase tak trošku zahlcena a potřebuji čas to spotřebovat, než se vrhnu do další. Takže příští krabičku s největší pravděpodobností nekoupím, ale s Ladyboxem rozhodně nekončím a v budoucnu ho určitě kupovat budu, i když ne pravidelně.

Co vy a Ladybox? Nadchla vás Illamasqua a vydýchali jste ten krém na poprsí lépe než já? :-)

19 komentářů:

  1. S recenzí víceméně souhlasím, ten krém od Eveline je fakt největší blbost z celého sortimentu, bohužel... Nicméně mě docela udivuje, že Tě pálí, mně nedělá nic divného, prostě celkem obyčejný krém, který zaručeně nebude dělat to, co slibuje... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Váhala jsem nad objednáním, právě díky Il., ale jak píšeš ty: ve stíny nebo tvářenku jsem nevěřila a když jsem viděla laky, tak jsem byla moc ráda, že jsem do toho nešla, protože si nehty lakuji opravdu vyjímečně. Jinak naprosto souhlasím s tím, co jsi napsala. Krabička se rozhodně povedla mnohem víc než ta minulá.

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi ten Ladybox balzám na rty, je super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nic jiného než souhlas :) jen snad ten krém od Eveline mi nedělá problém, ale jako taky bych brala od této značky spíše něco jiného.. :) mě se zdá tahle krabička taková moc zaměřená, to je krém na poprsí, krém na strie, sprej na akné/ekzémy.. tam prostě všechno nesedne všem.. měli dát spíše něco neutrálního pro všechny :) lak Illamasqua mám ten odporný hnědý a můžu ti potvrdit, že výdrž je opravdu na hov.. :D pardon, to se nedá jinak říct. V neděli navečer jsem lakovala, v pondělí ráno jsem měla špičky odrbané, dneska ho mám odrbaný do půlky nehtů.. Navíc ta barva je příšerná a mě dokonce i pruhuje.. takže takhle si stojí nejlepší lak na světě.. já si prostě nemůžu pomoct, ale mě se zdají ty drahé laky stejné, ne-li horší než ty levné :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se strašně líbí ten ladyboxí balzám na rty, bohužel jsem tenhle měsíc jsem dala přednost senzaBoxu

    Zvu tě k sobě na giveaway o výrobky E.L.F http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se líbily obě krabičky od LB (jak únor, tak i březen). Na druhou stranu je fakt, že SB nemusím, nesedím mi přístupem svých lidí, skladbou produktů a několika dalšími věcmi. Jsem skeptik, co se týče krému na poprsí ale mě nepálil.

    OdpovědětVymazat
  7. Pekna recenze, plne s Tebou souhlasim u:
    laku na nehty, balzamku na rty, weledy (i u me je jediny duvod proti plnemu baleni to oplachovani... ) a Salcury
    olehledne toho push-up kremu - taky na nen evereim, ale rekla jsem, si, ze ho teda zodpovedne otestuju :-) a zadne paleni nepocituji. Plet to asi trochu fakt vypne, ale myslim, ze efekt bude pouze za trvaleho pouzivani = jakmile prestanene, efekt se vytrati.
    Krem na strie jsem zatim nezkousela.

    Celkove me brezen moc potesil. Ze vyrobky u me nektere prooadly, za to LB nemuze :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle várku jsem si neobjednala a řekla jsem si, že se nejdřív podívám.Podle mě podařený, ale stejně si to nechám ujít, protože jsem neviděla jinej odstín laku než tenhle červenej a já červený nenosím.

    OdpovědětVymazat
  9. Ten balzám na rty vypadá lákavě.:)
    Zvu tě ke mně na giveaway.:)

    OdpovědětVymazat
  10. S tým lakom súhlasím. Aj ja som si chcela kúpiť LB kvôli značke ale som rada, že som počkala. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem objednávala kvůli Illamasce, ale já jsem vůbec docela fanoušek, mám od I. spoustu věcí a laky mi naštěstí taky vyhovují (i když nejradši bych rtěnku, ale to bylo nereálné), hlavně se úžasně lakují...taky jsem v boxu dostala odstín Faithful a nejdřív jsem byla zklamaná, ale nakonec se mi ta barva na nehtech zalíbila (aspon mi ladí k vlasům) a už jsem si obstarala i ostatní tři odstíny, které mně osobně přijdou naprosto božské.

    OdpovědětVymazat
  12. Ja jsem byla nadsena. Hlavne tim kremem na strie a krem na poprsi,parada. Prsa mam dobry,pevny,ale jelikoz hodne spim na boku a tim se deformuje dekolt,tak tyhle kremy i ve dvaceti jsou skoro nutnosti:D

    OdpovědětVymazat
  13. Zpevňující gel by se mi hodil :D a lak na nehty má skvělou barvičku!!! :))))

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji vám za vaše komentáře. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Asi záleží na vkusu, mě se barva laku líbí moc! Klidně na něj udělej giveaway a dveře se netrhnou. Já si bohužel box neobjednala, čekala jsem, co v něm bude a už je fuč. A koupit i lak v obchodě LB za tu cenu ikdyž je se slevou je moc. Názory mě o kvalitě nepřesvědčily. To mně na nehtech vydrží dýl lak essence.
    Na svém blogu pořádám Velikonoční nadílku, pro zájemce info zde:
    http://fashiontasteshop.blogspot.cz/2013/03/velikonocni-nadilka_28.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to teď zkoušela a březnový LB stále objednat jde
      http://www.ladybox.cz/produkty/ladybox-brezen-2013/ a pravda, já bych za něj nedala ani polovinu. Když se loupe lak za 40 Kč, tak to jde ještě nějak překousnout, ale lak za 400 Kč už by měl splňovat nějaký standard.

      Vymazat
  16. A já myslela jak jsou ty laky super..Můžeme ti jen poděkovat že nás takhle chráníš před zbytečným vyhazováním peněz..:)))

    http://lovekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Pěkný blog!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat
  18. tak nevím... ale tmavou barvu laku si představuji jinak než červenou!

    OdpovědětVymazat