sobota 9. března 2013

L'oréal BB Cream Nude Magique podruhé

Před nedávnem jste si mohli přečíst mé první dojmy o L'oréal BB Cream Nude Magique. Jelikož mi ale nesedl odstín, pomocí giveaway jsem BB krém poslala dál a dnes se o recenzi postará Janča. Následující fotky a text jsou čistě její práce.


Konzistencí je hodně tekutý. Má bílou barvu s mikro částečkami,které po  rozetření jakoby popraskají a krém se zabarví. Když jsem ho zkoušela poprvé, připadala jsem si jako pomeranč, byl šíleně oranžový, pak když jsem ho zkoušela ještě několikrát, tak po pořádném rozetření se přizpůsobí barvě pleti a vypadá celkem přirozeně. Je lehoučký, takže  si myslím, že bude vyhovovat třeba i mastnější pleti. Má hydratovat a zároveň pleť nechat matnou, což splňuje, ale mohl by mít klidně větší hydrataci. Má SPF 12, což také na bb krém není moc. Balení je 30 ml.



Co se krycí schopnosti týče,tak ta je nulová, nezakryje nic, spíš udělá pleť takovou o trochu hezčí, sjednocenější než ji máte. Asi bude vyhovovat těm, kdo má téměř dokonalou pleť, nepotřebuje nic zakrýt.

Co se výdrže týče,tak na pleti drží dobře. Parfemace je jemná, téměř neznatelná. Já mám pleť smíšenou až mastnou s občasným akné a rozšířenými póry, prostě to nejhorší co muže snad být , ještě jsem pihatá :D , takže mě nevyhovuje,ale moje mamka která není zvyklá používat make-up, tak ho teď používá do práce a neuškodí ji nějak. Říkala,že byl děsně oranžový ,když si to dala na tvář,ale pak zesvětlal a přizpůsobil se.Tak aspoň našel uplatnění, protože já bych ho nevyužila bohužel :(,což mě trošku mrzí, protože jsem měla z výhry radost. Myslím si, že na to kolik stojí by měl dělat víc a značka L'oréal mě tímhle trochu zklamala.

Já děkuji Janče ,že se svého úkolu sepsat recenzi poctivě zhostila a doufám, že BB krém dělá radost aspoň její mamince.

4 komentáře:

  1. :-)...Mně naštěstí sedl, používám ho pořád, ale je fakt, že moc nekryje, ale to já ani moc nepotřebuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s krytím také neměla problém, spíš ten odstín mi nesedl. Ale já sama uvažuji o tom, že kdybych někdy jela do zahraničí a našla tam tu největlejší verzi, že si ho koupím.

      Vymazat
  2. Mě tento BB vůbec nezaujal mám radši vyšší krytí :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě vyhovuje, jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat