středa 9. ledna 2013

Nejlepší lak na světě (Dermacol)

Dnes vám představím lak na nehty ze Zlaté limitované edice Dermacol. Všechny laky z této kolekce mě zaujaly už z obrázku, takže hned jak se objevily v drogerii, musela jsem jeden z nich mít. I ve skutečnosti mě barvičky skutečně zaujaly a bylo opravdu těžké vybrat si jen jeden (kupovat jich víc jsem si zakázala). Ale asi nikoho nepřekvapím tím, že vyhrál jeden z těch fialových.:-)


Ještě pro připomenutí oficiální leták. Já mám odstín 201. 

Téměř se vším, co je uvedeno v oficiálním popisu, můžu souhlasit. Výhrady bych měla možná trošku k tomu krytí a ,,inovativní složení" nedokážu efektivně posoudit.

Lak slibuje jedinečný plochý štěteček, tak jsem ho schválně porovnávala s lakem Dermacol z jejich klasické nabídky a je pravda, že nový šteček je o něco širší, ale doslova možná tak o pět chlupů. Žádnou velkou inovaci tam nevidím. Ale to je celkem jedno, protože se s ním i tak lakuje skvěle. Zvlášť v kombinaci s tím, že lak není ani moc řídký ani moc hustý, prostě tak akorát. Aplikace je tedy velice rychlá, přesná a pohodlná. Naprosto mi vyhovuje.
Další věc je krytí. Je tedy pravda, že v jedné vrstvě vypadá relativně obstojně. Když jsem ho měla poprvé, tak jsem opravdu měla jen jednu vrstvu. Nekryl úplně stoprocentně, ale vypadalo to hezky. Problém jsem měla ale obdobný, jako u červeného kamaráda, o kterém jsem psala zde. Do druhého dne se začal ošoupávat. A tak jsem příště dala vrstvy dvě a to vám také doporučuji. Kryje krásně na sto procent, barva je sytější a opravdu nádherná. A výdrž také velice dobrá. Klidně vydrží bez jediného škrábance tři dny. Poté už se začnou konečky lehce ošoupávat, ale s klidem to ještě nějaký ten den vydrží. Takže opět spokojenost.
K barvě samotné. Je nádherná! Lak skutečně obsahuje třpytivé šupinky, takže se krásně leskne. Úplně s klidem si můžu ukrást větu z toho plakátu - lak vytvoří hladký, velmi lesklý a třpytivý povrch. Také se mi líbí, že je natolik decentní, že se hodí běžně přes den, ale i natolik třpytivý, že ostudu neuděláte ani na nějaké společenské akci.  Pro mě je to aktuálně nejlepší a nejhezčí lak v mé sbírce.
Abych těch pozitiv nebylo málo, tak ještě přidávám, že naprosto bleskově schne a i přes množství třpytek se bezproblémově odlakovává.




Celkové shrnutí: Nejlepší lak na světě. Díky dobrému štětečku a správné textuře se velice dobře aplikuje, rychle schne, dlouho vydrží, krásná originální barva, třpytivá, ale ve finále s hladkým povrchem, nedělá problémy při odlakování. Pro správné krytí doporučuji dvě vrstvy. Cena je za 9 ml 99 Kč. Před Vánoci šel sehnat pouze v DM. Bohužel jsem ještě letos drogerie neobíhala, tak nevím, jestli stále platí jen DM nebo už se to dostalo i jinam. Každopádně tento lak doporučuji, určitě si běžte nějaký z této nabídky vybrat!

Už jste na tuto kolekci laků narazili? Jak se vám líbí?

8 komentářů:

  1. Teda, vypadá tak hezky a elegantně. Že bych se pro něj stavila?

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc pěkně, asi pro něj zaběhnu a udělám si o zkouškovém radost :) M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  3. Práve týchto 5 odtieňov sa mi vôbec ale vôbec nepáči. Neviem prečo. Mám radšej výrazné laky.

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem je ještě neviděla, tak doufám, že na ně narazím, abych se aspoň pokochala :).

    OdpovědětVymazat
  5. Mám podobný lak od China glaze, ještě neotevřený, takže asi odolám. Ale jinak se mi moooc líbí. A vypadá na Tvých nehtech moc hezky.

    bourjoisgirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Všem moc děkuji za komentáře. :-)

    OdpovědětVymazat