středa 23. ledna 2013

Mix recenzí Yves Rocher

Myslíte si, že mi někdy dojdou recenze na výrobky Yves Rocher? Také jsem o tom přemýšlela, ale s největší pravděpodobností to asi nehrozí. V archivu už čeká několik dalších fotek, něco ještě není vyfoceno a těch produktů, co je v obchodě a toužím si je pořídit, o těch se zatím bavit nebudeme.:-) Aby nám to ale rychleji utíkalo a já vás tou značkou úplně neukamenovala, tak dneska to vezmeme z rychlíku a ukáži vám hned tři produkty. Všechny jsou super, ale psát o každém z nich plnohodnotnou recenzi, to si myslím, že není úplně nutné.

Sprchové gely Yves Rocher

Tohle je taková klasika, myslím si, že sprchové gely od Yves Rocher už museli vyzkoušet i ti, kteří k této značce obecně blízko nemají. Já je přímo zbožňuji. Naprosto nádherně voní. I když pozor, ne všechny. V obchodě najdete nepřeberné množství parfemací, ale některé mi tak trošku smrdí. Mé favority vidíte na obrázku - granátové jablko, mandle a pomeranč. Všechny obsahují přírodní výtažky a kromě toho, že jsou opravdu voňavé, tak výborně pění (což je u mě fakt důležité, nesnáším, když mi sprcháč nenapění) a nevysušují pokožku. Cena je 79 Kč za 200ml, což není úplně málo, ale zase to není nijak přehnané. Vztahuje se na ně ten otravný zelený bod, takže slevy na ně využít nejdou, ale občas je o pár korun zlevní nebo v letním katalogu bývá pravidelně akce 2+1 zdarma. To si je většinou koupím a poté postupně spotřebovávám během celého roku. Aktuálně mám ještě jeden z nich v zásobě. Pokud hledáte voňavý ,,superpěnivý" sprchový gel, tak vám je můžu vřele doporučit.

Tekuté mýdlo Yves Rocher

Toto tekuté mýdlo spadá do vánoční limitky, takže už nejde sehnat (i když v méně frekventovaných prodejnách byste na něj mohli ve výprodeji narazit). Měla jsem z této řady i krém na ruce a ta vůně mi učarovala. Spojení citronu a vanilky je docela netradiční, ale zaujalo mě to. Po mýdle jsem pokukovala už před Vánoci, ale cena byla 89 Kč za 300 ml, což už je na takový výrobek hodně. Ale když jsem ho viděla nedávno ve slevě, musel být můj, a to se s tou slevou zase tolik nepřevedli. Dala jsem za něj 59 Kč, což je na mýdlo pořád docela dost (Balea stojí polovinu), ale za tu vůni mu to pro jednou odpustím. Jinak je to ale klasické mýdlo, ruce vám umyje a zbytečně je nevysušuje. Jsem s ním moc spokojená.

Lesk na rty Yves Rocher

Tento lesk mám pouze v mini provedení (2,5 ml). V jednom z Ladyboxů byla slevová knížečka a mimo jiné, tam byl slíben i dárek bez nutnosti nákupu. Toho jsem samozřejmě musela využít a dostala jsem právě tento lesk, takže je to vlastně takový dodatečný dárek od Ladyboxu. Na lesky jsem se dívala už dříve, ale nějak mě odradilo, že slibovaly plnost rtů. Myslela jsem si, že je to ten typ lesků, co vám na rtech brní a slibují jejich zvětšení. Takové lesky nesnáším. Za prvé je mi nepříjemné to brnění a za druhé netoužím po větších rtech. Ale tady jsem si jen špatně přečetla popis výrobků. Plnost rtů se má konat pouze opticky, takže žádné brnění naštěstí nepřijde. Lesk je kupodivu velice příjemný. Texturou bych ho přirovnala asi k Stay with me od Essence. Nelepí, ale přitom ke rtům jakoby přilne a drží. Rty nijak zvlášť nezabarví, je doslova průhledný a spíše vytvoří ,,efekt mokrých rtů". Což mi docela vyhovuje. Ještě také musím vyzdvihnout aplikátor, který je zkosený z obou stran a lesk se s ním nanáší opravdu dobře. Aktuálně lesk sice moc nenosím, protože v těch mrazech mi to moc nevyhovuje, ale hned jak přijde jaro, tak poputuje do kabelky a díky své velikosti bude asi brzy pryč. A vůbec se nebráním tomu, že si někdy koupím plné balení tohoto lesku. (Stojí 245 Kč za 10 ml.)

Používáte něco z těchto výrobků? Případně mi můžete napsat váš vztah ke značce Yves Rocher. Když vám o ní píšu v jednom kuse, tak abych věděla, jak moc máte radost nebo vás to naopak už rozčiluje.:-)

24 komentářů:

  1. Ráda používám sprchové gely YR :)a pak mám celou řadu té vánoční limitky citron-vanilka.Ta vůně mě okouzlila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je vážně skvělá. kdybych neměla doma tak tristní zásoby tělových mlék a sprchových gelů, tak bych si je z této limitky také koupila.

      Vymazat
  2. Ten lesk jsem měla taky a je děsně fajt - akorát jsem ho někde ztratila :(

    OdpovědětVymazat
  3. S tou vůní souhlasím. Mandle je úžasná, ale káva mi nějak změnila vůni z čistě kávové spíš do karamelových bonbónů (jasný Alpenliebe http://www.braidah.com/img/products/perfettiVanMelle/alpenliebe/02.jpg :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, sprch.gel káva už neni kávová. Škoda, byla velice osvěžujici!!

      Vymazat
  4. ja mam yves rocher rada, uz jsem vyzkousela krem na ruce, vonavku, odlicovaci mleko, telova mleka a ted mam sprchacek z levanduli ale moc hezky mi nevoni.. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. levandule mi bohužel taky nevoní. teď si sice přesně nevybavuji tu vůni, ale moc dobře si pamatuji, jak jsem ji po očichání vracela do regálu.

      Vymazat
  5. Ahoj :)
    Tvůj web se mi moc líbí, sama jsem teď rozjela ten svůj, který mám už děsně dlouho :)
    Ráda bych si tě přidala do oblíbených, doufám, že nevadí :)
    http://literaturka.webnode.cz/

    Míša :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám Yves Rocher ráda, pomerančový sprchový gel je můj nejoblíběnější, taky využívám nabídku 2+1 a mám vystaráno :-). Lesk jsem taky dostala, ještě jsem ho moc nezkoušela, ale nevypadá zle. Mám smíšené zkušenosti s dekorativní kosmetikou od YR....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že dekorativku nemám úplně tak prozkoušenou jako pečující kosmetiku. např ta řasenka co byla v ladyboxu, ta začala po měsíci dělat žmolky, laky mají dost bídnou výdrž na to jak jsou drahé. ale třeba mám nově rtěnku a ta je úplně skvělá, recenze se teprve připravuje.

      Vymazat
  7. Já hlavně miluju sprcháče. Úžasně voní :)

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím! Yves Rocher miluji. Z těchto sprcháčů už mi chybí vyzkoušet jen ten nový rýžový, kávu a ylang-ylang (ale ten už je doma a čeká). Nejvíc mám ráda mandli (ach jak marcipán), bavlníkový květ (příjemná květinová vůně a nádherná hydratace) a pomeranč (voní nechemicky, sladce a i když nemám ráda citrusy tento zbožňuji). Naopak mi vůněmi nesedli kakao a aloe vera. Ten minilesk mám taky a zbožňuji tu malinovou vůni. Kdybych lesky používala častěji než rtěnky, koupím si i větší balení. Mýdlo mám nejradši to tekuté olivové :)
    Celkově jsem s YR spokojená, zkusila jsem nepřeberná množství šamponů (ten eko I love my planet je můj nejoblíbenější na pročištění mastných vlasů), sprcháčů (ještě miluji ten s arganovým olejem), mýdel, šumivých tabletek,tělových mlék (obzvláště všechna mléka z řady Plaisirs nature, hlavně oves a ostružina, ale i ostatní jsou parádní a také s mandlovým olejem s řady Rostlinné péče o tělo), vůní (třeba malinová toaletka vydrží dýl než Flowerparty, která je dvakrát třikrát dražší, je úžasná i jahodová z Francie, kokosová a šeříková), odličovačů, krémů (nejlepší je bio rozjasňující péče, lehká a opravdu se mi po ní zlepšila a prozářila pleť, pro mě zázrak), stínů (mám jich několik a všechny velmi dobře pigmentované), tužek na oči (mojí favoritkou je jumbo tužka za 145 Kč v odstínu Rose taupé, ta má krásnou barvu, z očí se ani nehne a je měkká a pigmentovaná), makeupů (fluidní makeup je jediný, který jsem si koupila víckrát , sedí mi barva, konzistence, krytí a vydrží celý den), rtěnek (třpytivá Geleé litchi je nádherná, mám ještě 2 jiné a taky super), lesků, můj nejoblíbenější pudr je sypký z YR, masky na obličeje, laky (jen jeden 1 z těch 11 co mám mi zhoustnul, ostatní jsou parádní, i když dražší), balzám na rty s mandlí je nejlepší a nejvíc hydratační kousek na rty, krém na ruce s arnikou je poklad a řasenku (ta byla z dřívější kolekce Luminelle a měla krásnou středně hnědou barvu, ne černohnědou, ale moc řasy nezvýraznila).
    Už mám 4 kartičku, což je asi 8000 Kč za 3 roky :D Je to dost, ale mě YR hrozně vyhovuje, oslovuje mě jejich marketingová politika a La Gacilly je jedno z nejhezčích míst, kde jsem kdy byla. Nesedla mi jen odličovací voda s chrpou (ta gelovitá, odličovač ne ten dvoufázový je mi moc příjemná a mně oči odlíčí jak micelárky od Biodermy), maska na vlasy s měsíčkem (dost jsem po ní měla splihlé vlasy) a balzám na rty z té dekorativní části, ten růžový v tubičce kvůli vůni.
    Tak a je vidět, že jsme vážně maniak :D Ostatní to o mě vědí, takže mi kupují většinou kosmetiku YR a jsem spokojená :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tééda, to jsem ráda, že nejsem jediný blázen. možná jsi na tom ještě ,,hůř" než já :-D ale hezky jsem si početla, díky za vyčerpávající komentář.

      Vymazat
    2. Já tě obdivuji, že jsi to dočetla :D Nj a to se závislost zhoršila, když se mým přítelem stal Francouz :D

      Vymazat
    3. tak to ti závidím. hlavně tedy to, že se dostaneš snáze do Francie, kde jsou ty ceny Yves Rocher úplně jinde. Já jsem tam byla před pár lety, takže už to možná není pravda, ale pořád před sebou vidím tu cenu za sprcháč 1,25 eura a u nás je to 79Kč.

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    5. Ty ceny tam jsou stále lepší než tady. A když chytneš slevy, to je pak něco. A dají se tam sehnat i věci, které se tady neprodávají či přestaly viz. bio denní krém. A třeba tuhle paletku, už se neprodává, což je škoda. Tak pigmentovaný stíny jsem snad nikdy neviděla, podle mě se třeba vyrovnají i Sleek či MUA.
      https://www.google.cz/search?num=10&hl=cs&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=643&q=yves+rocher+palette+maquillage&oq=yves+rocher+pale&gs_l=img.1.0.0i19.1639.7855.0.9630.21.16.2.3.4.0.150.1150.15j1.16.0...0.0...1ac.1.7Ncml2-J_xg#hl=cs&tbo=d&site=imghp&tbm=isch&sa=1&q=yves+rocher+palette+puzzle&oq=yves+rocher+palette+puzzle&gs_l=img.3...37544.40439.0.40590.6.6.0.0.0.0.130.497.4j2.6.0...0.0...1c.1.W8qqimgNkQM&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41248874,d.bGE&fp=555920f5ff7970c1&biw=1366&bih=643

      Vymazat
    6. Ve Francii jsou ceny všeho úplně jinde. Dodnes rostu, když přijdu do obchodu a marmelády, které jsem si tam koupila za 1,40€, tu mají za 80-90Kč. Nebo třeba minerálky jako Perrier, San Pellegrino a Evian za poloviční cenu. A zmrzlina Ben & Jerry's o čtvrtinu levnější, přitom dovézt to z NY do FR nebo do ČR, fakt není rozdíl. Francouzská vína jsou to samé a o kosmetice ani nemluvě. I oblečení a boty mají ve slevách za pár šupů. Vše, co se tváří alespoň trochu zahraničně a luxusně, je tu příšerně předražené. Příště jedu do Francie s narvanou šrajtoflí a kamiónem.

      Vymazat
    7. :D :D kamion a narvaná šrajtofle mě pobavily :) Mně tam některé jídlo (hlavně v restauracích) přijde dražší, ale kvalita je jinde. Ale oblečení a kosmetika to je paráda, i když v Německu jsou ty ceny ještě nižší. A to mají platy 3x větší...

      Vymazat
    8. JJ kvalita se absolutně nedá srovnat. My jsme s přítelem byli v takové malinké restauraci v malém přímořském městečku a to jííííííídlo....slintám, jen co si na to vzpomenu. A za 20€ jsme dostali 3 chody, což bych dala za nějaké lepší jídlo i tady. Navíc ke všemu automaticky karafa s vodou zdarma a velmi milá obsluha (a to neumím francouzsky ani slovo, domlouvali jsme se napůl anglicky a napůl německy). Úplně jsem se do Provence zamilovala a po návratu jsem skoro brečela při každé návštěvě supermarketu :( Ale to už jsme od kosmetiky hodně daleko...tak jen dodám, že jsem si přivezla krásně voňavou toaletku od nějaké no name značky ze supermarketu také za pakatel. Ta strčí do kapsy (vůní i výdrží) i o dost dražší značkové vůně.

      Vymazat
  9. Já od téhle značky moc věcí nevyzkoušela, ale moc mě láká a s tím, co jsem zatím vyzkoušela jsem byla spokojená :).

    OdpovědětVymazat
  10. Dřív jsem kolem ní chodila bez povšimnutí, ale teď ji mám ve velké oblibě :) ale ty sprchové gely jsem ještě nezkoušela..
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/04/shopping-yves-rocher.html

    OdpovědětVymazat
  11. Tak sprcháče jsem vyzkoušela snad polovinu z nich, a to je jich požehnaně :) bavlna, lotosový květ, lilie, levandule, pomeranč, mandle a granátové jablko, ještě grep. :3 a nejraději mám asi lilii a pomeranč. Jen poznámka, nyní stojí už jen 59 KČ.

    OdpovědětVymazat
  12. Já tyto sprcháče mám moc ráda! :) Když jsem je zkusila poprvé, tak to bylo takové "a tohle má být jako nějaký zázrak??" Ale pak když jsem si znovu koupila sprcháč z drogerky, pochopila jsem ten rozdíl :). Sprchové gely Yves Rocher mám ráda hlavně kvůli jemným vůním. Nejvíc se mi líbí makadamiový, květ bavlníku a aloe vera :).

    OdpovědětVymazat