středa 16. ledna 2013

Jarní novinky Essence

Minulý článek o novinkách měl u vás úspěch a tak jeho pokračování přichází dříve než jsem vůbec zamýšlela, ale když už ty materiály máme, tak ať to víte co nejdříve. 
Tentokrát se podíváme čistě na kosmetiku Essence, která na jaro plánuje menší vítr v regálech. Tipuji, že pár věcí zase zmizí a budou se vyprodávat za pár korun a místo nich přijdou horké novinky.
Musím se tedy přiznat, že Essence ráda sleduji, ráda se u jejich stojanu zastavím, ale příliš v lásce jejich výrobky nemám. Přijde mi, že hodně z nich jsou pěkné šmejdy a že je to kosmetika určena pro náctileté slečny, které se teprve učí malovat a potřebují hodně zkoušet a hledat, navíc je za příznivé ceny. Nicméně moc dobře vím, že mezi tou hromadou průměru se čas od času dokáže najít nějaký pěkný poklad. A tak jsem sice u jejich stojanu vždy obezřetná, ale čas od času neodolám. Za sebe můžu určitě doporučit krémy na ruce, odlakovače nebo lesk na rty Stay wiht me. A třeba se nějaký povedený kousek ukrývá někde mezi novinkami.

Transparentní pudry

Začneme tím, co mě nejvíce potěšilo. Transparentní bílé pudry jsem si v poslední době opravdu oblíbila, protože u bílého prášku aspoň nemusím řešit, že je to na mě moc tmavé a navíc mi to přijde mnohem přirozenější než klasické pudry. Můj oblíbenec je sice od Elf, ale mám doma také jeden od Essence, z nedávné limitky Class of 2013. Ten jsem zkoušela zatím asi dvakrát, takže na recenzi to není, ale špatný rozhodně není. Navíc voní po kokosu, takže pokud i novinky budou vonět podobně, bude to jen plus. Zrovna nedávno jsem si říkala, že je škoda, že drogerie obecně transparentní pudry moc nenabízí a že si zase musím vyhlídnout nějakou limitku Essence, kde se znovu objeví. Teď už vím, že na nic čekat nemusím. Ve stálé nabídce se objeví hned dva -jako prášek a slisovaný. Jeden z nich určitě časem koupím.

3D oční stíny

Stíny od Essence ráda nemám a zařekla jsem se, že už nikdy žádné nechci. Ale uznejte, tyhle vypadají moc hezky. Mým favoritem je růžovo - stříbrná varianta v první řadě. Stíny by měly navodit 3D efekt a jsou prý inovativní a unikátní. Tak uvidíme. Aspoň podívat se na ně zajdu.

Gel tint

Tyhle zvláštní lahvičky mě natolik zaujaly, že jsem oprášila svoji němčinu a snažila se o nich něco vyčíst, ale moc moudrá z toho nejsem. Každopádně je to na pusu.:-) Mělo by to mít gelovou konzistenci a speciální přesný štěteček pro pohodlné nanášení. A samozřejmě dlouhotrvající intenzivní barvy. Docela jsem zvědavá, jak to ve skutečnosti bude vypadat.

Lesky Stay matt

Lesky inspirovány těmi původními Stay with me, které jsou podle mě skvělé a tak mě láká i tato novinka. Lesky by měly být matné. Což je tak trochu vtipné, lesk se má logicky lesknout, že:-) Ale podle obrázku to vypadá na pěkné barvy a aspoň je jistota, že v tom nebudou plavat žádné třpytky. Mým favoritem je poslední oranžová barva.

Laky na nehty

Čekají nás i nové odstíny laků na nehty. To mě upřimně nechává chladnou, protože od té doby, co mají laky tento nový design, tak mě příliš nevyhovují a nákup dalších neplánuji. Z barviček se mi líbí ta pastělově fialová a zelená.

Korektor

Korektor je věc, kterou teď zoufale sháním a nemůžu narazit na něco pořádného. Ale tento to u mě asi nevyhraje. Tady těm dvoubarevným věcem jsem nikdy nepřišla na chuť. Buď snad potřebuji ten světlý nebo tmavý, ale na co mít oba, to moc nechápu, nehledě na to, že ten tmavý by byl na mě určitě moc tmavý:-)

Nalepovací řasy

Nejsem si tím teď jista, ale mám ten dojem, že nalepovací řasy Essence dosud v nabídce neměli, takže to bude úplná novinka. A k tomu ještě bude dostupné i speciální lepidlo. Já jsem umělé řasy na sobě nikdy neměla a ani to neplánuji. Bohatě mi stačí mé přírodní. Ale někoho by to mohlo zajímat a minimálně mi přijde dobré, pokud s tím někdo začíná, tak na zkoušku vzít právě Essence. Pravděpodobně nebudou příliš drahé.

Nalepovací linky

A teď něco pro pobavení. Na tohle jsem zírala docela nevěřícně a opět jsem musela oprášit němčinu. Prý jde o trend z přehlídkových mol. Samolepicí černá tužka vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, vytvoří absolutní ,,cool" vzhled. Snadná aplikace a perfektní oční linka je prý zaručena. No mě to pořád vytváří akorát tak úsměv na rtech. Zní mi to jako pěkná kravina.:-D Co vy na to?

Houbička na makeup

Tyto houbičky na makeup jsou teď docela populární a tak Essence nemůže zůstat pozadu. Já osobně jsem na štíru i se samotnými štětci a takovou houbičku bych rozhodně neuživila. Každopádně mi to přijde ale jako dobrý způsob pro někoho, kdo si to chce vyzkoušet a dříve než koupí drahý originál, zkusí levnější alternativu.

Novinek je ještě více, patří sem i BB krém, o kterém už jsem psala, pak jsou tam nějaké řasenky, tužky, další stíny, lesky, pudry atd. Na všechno se můžete podívat na kosmetikaddicted.blogspot.cz. Na konci článku jsou tam potom vypsány i produkty, které budou končit. Všechny obrázky a informace jsem čerpala také z těchto stránek. 

A na závěr ještě připravovaná limitka The Great and powerful (obrázky opět čerpány ze stejného zdroje)




Co na všechny novinky říkáte? Máte už mezi nimi nějakého favorita? Nebo se naopak těšíte na výprodeje starších zásob?

22 komentářů:

  1. Moc se mi líbí nové laky na nehty, mají moc hezké barvy :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo, ty laky a gel tints se mi líbí, hlavně ten tmavý, i ty stíny jsou pěkné, i když ty bych asi nekoupila, stínů mám dost :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí stíny a Gel tint, i když bych ho asi nepoužívala :) Houbička je roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujaly mě ty matné lesky na rty a možná sáhnu i po houbičce na make-up. Už jí chci vyzkoušet nějakou dobu, ale nevím jestli by mi vyhovovala, tak jsem za ní nechtěla moc utrácet.. Z nové kolekce bych sáhla asi jen po té krémové tvářence :) M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  5. Mohla sis výrobky najít sama a ne kopírovat z KosmetikAddicted :\\\ Blogování není o tom něco zkopírovat. Když už tak se podívat a napsat to samé, ale aspoň si najít obrázky a ne to celý okopírovat a jen česky popsat :\ Promiň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba pro nás, němčinou nepolíbené, je to celkem praktické a jsem ráda, že to někdo shrnul s českými popisky :-)
      Navíc je zde uveden zdroj, tak nevím, kde máš problém...

      Vymazat
    2. Děkuji za názor, budu brát v úvahu pro příště. I když nemám pocit, že bych jen tak něco bez práce zkopírovala. trvalo mi docela dlouho, uzpůsobit fotky mému blogu, něco přeložit, něco připsat vlastního. Ale respektuji tvůj názor. Doufám, že se ti naopak líbí mé vlastní recenze s vlastníma fotkama, které zde také převládají.

      Vymazat
    3. Nolly, já naopak oceňuji že si dala práci s českými popisky, jen prostě, když už si tu práci dala, mohla to ozdobit třešničkou na dortu a to tím, že obrázky sama najde. Přecijen to pak vypadá důvěryhodněji než když na obrázku je cizí watermark =)

      Stannah, práce je vidět a já ji oceňuji (ikdyž to tak možná nevypadá, omlouvám se).
      Tvůj blog sleduji už déle a tohle je zatím jediná výtka kterou mám. Tvůj blog se mi líbí ;)

      Vymazat
  6. Zaujaly mě matné lesky a gel tint, jinak asi nic. Z nové kolekce asi ten bronzer, nebo co to je, a mají hezký obrázek :)

    OdpovědětVymazat
  7. Barevně se mi líbí moc laky a taky to gelové cosi na rty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta houbička na make-up mě láká... a myslím, že až ji někde uvidím, neodolám. :) Z kolekce The Great and powerful bych brala asi jenom ten šperk, ovšem jak to bude vypadat v reálu, toť otázka. :)
    Deník fotografky

    OdpovědětVymazat
  9. No já jsem zvědavá na reakce ohledně jejich "BB krému"...nechápu, proč to dělají všechny značky a všechny stejně blbě...kdyby jediná přišla s opravdovým bb krémem, tak na tom vydělá balík! :-D
    A oceňuju transparetní pudr ve slisované verzi, protože ta prášková verze je super, ale mám ho pak všude, protože přes ty velké díry je skoro celý obsah na povrchu a otevřít či zavřít krabičku, aby všude nebyl sněhový poprašek je téměř nemožné! :-D

    OdpovědětVymazat
  10. juuu, jestli to k nám dojde, tak musím mít ten korektor,houbičku a lip tint!

    OdpovědětVymazat
  11. Zvu tě na mou giveaway!!!thesimonablog.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  12. Ten gel tint je jediné, čo ma ako tak zaujalo :D

    OdpovědětVymazat
  13. Mně se novinky líbí, ale je otázka, jak budou vypadat na živo. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ten transparentní pudr, 3D stíny, gel tinty a matné lesky vypadají snad nejlépe :) Docela se na ně i těším :)

    OdpovědětVymazat
  15. Achjo. To je tak plno skvělích novinek. Asi bych měla začít pořádně šetřit. Moc pěkný článek :) Tyto jsou nejlepší :)

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Těším se na matné lesky, gel tinty a asi si pořídím i tu houbičku na makeup. A z té nové kolekce se mi líbí krémová tvářenka a barevné balzámy! Nevíš kdy k nám dorazí? .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Německu bude dostupná v březnu, takž u nás o nějaký měsíc později.

      Vymazat
  17. No některé věci vypadají moc hezky, ale né všechny chápu :D. Proč nezařadí do stálé kolekce například tvářenku z kolekce Marble mania? Byla bych první kdo by si jí kupoval :D.

    OdpovědětVymazat
  18. Já naopak bych tu jejich houbičku moc ráda vyzkoušela, doufám, že teda bude za pár korun, jako zatím všechno :D.

    OdpovědětVymazat