neděle 6. ledna 2013

BB krémy pro rok 2013

Pokud jste si mysleli, že BB krémy vévodily roku minulému a letos od nich bude pokoj, tak jste se pěkně mýlili, protože to vypadá, že i tento rok k nám přijde hodně BB novinek. Kdo si tedy nevybral z dosud dostupných BB, tak tady jsou další...


Essence

V hodně diskuzích se objevoval názor, ještě nám chybí Essence a pak už budou mít BB úplně všichni. Tak tady to máme. Essence v příštích měsících uvede na trh BB krém All in one. Dostupné budou dva odstíny. Krém má SPF 30 a nic víc o něm zatím nevíme. Mě osobně tento krém moc neláká. Ze dvou odstínů bych si stejně asi nevybrala, nehledě na ne příliš slavnou pověst Essence makeupů. Tohle mě asi nechá chladnou.

Catrice

Dalším v řadě je Catrice. Ti uvedou BB krém rovnou ve čtyřech odstínech. To už je mi hned sympatičtější. Opět SPF 30 a slibuje 6 účinků v jednom. Což už nás ale moc neoslní, mnohé BB toho naslibují mnohem více. Tento krém se mi docela zamlouvá, ale trošku se bojím toho, že má být určen pro suchou a normální pleť, takže je dost možné, že si to s mojí smíšenou nesedne. Ale tohle půjdu aspoň do drogerie zkusit. Dorazit by měl také v rámci týdnů či měsíců.

Dermacol

Dermacol pro jistotu přispěchal už se svým druhým BB. Toto BB by mělo poskytnout pleti péči jako plnohodnotý krém, ale zároveň je efektivní jako makeup. Hydratuje ,sjednocuje tón pleti a hromadu dalších věcí, však to znáte. Účinků si přisuzuje hned 8. Má SPF 15 a bude dostupný ve čtyřech odstínech. První BB od Dermacol jsem osobně zavrhla hlavně proto, že byl na mě moc tmavý. Tato verze BB bude mít však ještě o tón světlejší variaci a s tím už bych si snad poradit mohla. Na tento BB krém se těším asi nejvíce a dost možná ho vyzkouším. Přece jen už je to jejich druhý takový krém, třeba se poučili ze svých chyb z minula a tohle už bude stát za to. Dostupný by měl být opět v rámci několika týdnů.

Sephora

Sephora přichází se svým vlastním BB krémem. Slibuje SPF 15, hydrataci, rozzáření, sjednocení pleti a vysoké krytí. Tady mě trošku odrazuje cena, která je 550 Kč a za takové peníze už bych si mohla koupit pravý korejský BB. Ale ze zvědavosti se na něj podívat půjdu a kdyby mě třeba oslnil, tak stačí počkat na nějakou akci 1+1 nebo 2+1 a potom už by to i koupit šlo.

Sleek

BB krém od Sleek není zase tak velká novinka, ale konečně jde sehnat i v našich končinách, a to konkrétně zde. Opět je mi sympatický tím, že nabízí 4 odstíny a myslím si, že opět bych se s tím nejsvětlejším nějak poprala. Obsahuje SPF 15 a údajně jde použít jako podkladová báze, tónovací hydratační krém nebo korektor. Docela mě láká, ale opět má trochu vyšší cenu, 336 Kč. Ale až se zase někdy dostanu k objednávce Sleek, tak ho možná přihodím.

Novinek pro tento rok se vyrojilo více, není to jen o BB krémech. Takže podobný článek můžete čekat i příští týden, a to už se podíváme na jiné, ale neméně zajímavé připravované novinky.

Který nový BB nejvíce zaujal vás? Máte v plánu nějaký zkoušet nebo už svoji stálici máte? A nebo BB úplně ignorujete?

16 komentářů:

  1. mw je sympatický BB od Catrice, přeci jenom mám velký problém s výběrem odstínu a z pěti barev bych si snad i vybrala :-)
    pokud bych objednávala někdy něco od Sleek, možná bych přihodila i BB a celkem mě láká i Sephora, ale je to strašně drahý...
    jinak já moc na BB nejsem, doma jsem měla od Garnieru a Nivey...oba má teď mamka, vůbec mi nesedí barvou a ani bych neřekla, že je to nějaký zázrak...ale pravý asijský mě láká pořádně :-)
    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Garnier je podle mě absolutně nejhorší. ten měl jediné štěstí, že byl první, jinak si myslím, že by se vůbec neuchytil. Niveu jsem pořád nezkoušela, protože v drogeriích chybí testery.

      Vymazat
    2. Tak tu ani nezkoušej. Teď jsou vzorky v Marianne (oba odstíny) a teda katastrofa. Tedy, pokud nejsi pomeranč :-)

      Vymazat
    3. Mám BB od Nivey a i když jsem dost světlá, tak jako pomeranč nevypadám :) Psala jsem o něm na svém blogu, tak se můžete juknout :) M.
      Can't stop

      Vymazat
  2. ja mam svojho staleho Skin 79..ale som zvedava na recenzie na tieto...hlavne na Catrice, inak ja si myslim ze už nie je jedina značka ktora nema BB krém :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mě teď žádná značka nenapadá, ale abychom se nedivili, kolik nových BB krémů ještě přijde:-D

      Vymazat
    2. Ještě Max Factor chybí :D a Astor...jinak mě ty BBčka nijak nezaujaly, nemám doma ani jeden z těch všech krémů. Ten Catrice se mi docela zamlouvá, jenže v Rossmannech které jsou u nás Catrice není. A ten od Sephory nevypadá blbě, ale než budu mít cestu do Prahy.. :/

      Vymazat
  3. BB krém od catrice a essence možná zkusím i když ty bb krémy nemám tak ráda! Třeba mi některý sedne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušela jsem jeden BB Cream a to od bbcream.sk .. ten byl úplně super, jinak mě to neláká, radši si pořídím klasický make-up :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten od Catrice se moc těším :)
    Mám ráda tuto značku a i když jsem ještě žádný make up od ní nezkoušela, BB od nich vyzkouším hodně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě nejvíc zaujal Dermacol, ale určitě se půjdu podívat i na ostatní, jsem zvědavá jestli od Essence vůbec někdo koupí :).

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám BB krémy z Korey. Jako 500Kč bych za BB krém nedala (Sephora).To mi přijde dost přehnané...

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  8. Mno, myslím, že první dvě značky vynechám úplně, trochu mě ale zajímá ten Dermacol, protože jak píšeš - první jejich BB byl dost nanic (prostě tónovák, nic víc, nic míň, navíc dost oranžový) a zbytek - no, sephoří pleťovku moc nežeru a Sleek mě neláká. Beztak ale bude záležet na složení, kde budou silikony, tam končím :(
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám BB cream od garnier,ale nevyhovuje mi.Zaujal mě ten od essence...

    OdpovědětVymazat
  10. Nedávno som si kúpila BB od Miss Sporty a rada by som vyskúšala aj Catrice, tak uvidíme kedy sa dostane do našej drogerky :)

    OdpovědětVymazat