středa 5. září 2012

Vyhlášení giveaway

Na tento příspěvek jsem se moc těšila, protože jsem věděla, že v době kdy ho budu psát, už budu mít definitivně vše za sebou. Moc děkuji všem, kteří mi v příspěvcích přáli hodně štěstí. Asi to zabralo, protože státnice jsem skutečně udělala a konečně se můžu pyšnit titulem Bc. Mám z toho velkou radost. Trvalo mi to celé čtyři roky a kolikrát už jsem byla jednou nohou venku ze školy, to raději ani nechtějte vědět. Každopádně, dobře to dopadlo. Krom toho mě během několika málo týdnů čeká stěhování do Prahy, kde mě čeká boj o další titul.... (a také samozřejmě spousta kosmetických lákadel, jak jinak. :-D)

Jsem také moc ráda a příjemně překvapená, jak jste se mi tady rozrostli a já mám už více než sto pravidelných čtenářů. Teď budu mít na blog více času, čeká mi tady spousta věcí ke zrecenzování, mám nápady hned na několik dalších článků a určitě se objeví spousta podzimních novinek, které bude třeba zdokumentovat, takže myslím, že se máte na co těšit. 

A nyní přecházíme k hlavnímu bodu tohoto příspěvku. Giveaway se zúčastnilo celkem 57 z vás. Všechny komentáře jsem poctivě četla a moc vám za ně děkuji. Vítězka však může být jen jedna a tou se stává....

Příspěvek číslo 48

Simonchellii


Vítězce moc gratuluji a během dne se jí ozvu na email a domluvíme podrobnosti. Vy ostatní nevěšte hlavu. Pokud vše dobře dopadne, na podzim se chystám za kamarádkou do Anglie a příští giveaway bych vám mohla přivést právě odsud.

6 komentářů: