pondělí 24. září 2012

Lak Essence Cherry Blossom girl

Po hodně dlouhé době jsem si pořídila něco z limitované kolekce Essence. Většinou mě kolekce buď nezaujmou nebo když už náhodou ano, tak se u nás zrovna neprodává. Tentokrát mi to ale vyšlo. Kolekce Cherry Blossom girl se obecně docela povedla. Podle fotek jsem původně chtěla i tvářenku, ale v reálu mě moc nepřesvědčila. Poté mě zaujala tužka na rty, o které psala Rendy. Chtěla jsem ji ale v tom světlejším odstínu, který už byl bohužel vyprodaný. A tak jsem skončila u laků na nehty. Vyhrál to odstín 04 It's peach not cherry.



Stávající kolekce laků od Essence byla docela zklamání, tak jsem byla sama zvědavá, jak je na tom lak z limitované kolekce. Líbí se mi lahvička, je hezky zkladná. Stěteček je podle mě dobrý kompromis pro malé i širší nehty. Nejsou to tři vypelichané chlupy, ale ani ten široký kulatý. Je tak nějak akorát. Lak sám o sobě je dost řídký, ale v kombinaci se štětečkem to docela funguje  a lakoval se dobře. V první vrstvě dost pruhuje. Až jsem se lekla, co jsem to zase koupila. Naštěstí druhá silnější vrstva všechno opraví. Co musím vyzdvihnout, tak bleskové schnutí. To se opravdu jen tak u nějakého laku nevidí. Dala jsem dvě docela silné vrstvy, ale během půl hodinky už jsem šla vařit, takže nehty dostaly docela zabrat, ale žádné škrábance či rýhy se nekonaly, lak už byl stoprocentně zaschlý. Co se výdrže týče, tak tady bohužel žádná sláva. Špičky se ošoupaly do druhého dne. Na obranu musím říct, že jsem vybrala k testování zrovna den, kdy jsem se stěhovala, takže balení, vybalování, přetahování krabic...to nehtům určitě neprospělo. Za normálních okolností si myslím, že by vydržel v obstojném stavu i tři dny. 
Samotná barva laku mě dost překvapila. V lahvičce se tváří jako nenápadná broskvová barva, ale v reálu je to svítivá neonka. Není to úplně můj styl tyhle barvičky,takže jsem se chvíli cítila nesvá, ale nakonec jsem lak vzala na milost. Myslím si, že na rozzáření chmurných podzimních dní to bude dobrá volba. Cena je 45Kč za 7ml.

Fotka na nehtech se příliš nevyvedla. Za prvé jsem si rozmázla malíček a přišla na to pozdě, a už nebyl čas to přefotit a za druhé barva příliš neodpovídá skutečnosti. Normálně je více zářivější.

Ve finále musím říct, že jsem docela spokojená. Vytkla bych jen tu výdrž, která je slabá, ale zase ne úplně tragická. Obecně je tento lak o třídu výš než laky z běžné kolekce. Limitka už je v oběhu nějaký ten pátek, ale pokud se vám podaří na ni ještě narazit, tento lak vám doporučit můžu.

Pořídili jste si něco z kolekce Cherry Blossom Girl?

13 komentářů:

  1. Vybrala sis krásný odstín. Velice se mi íbí i balení :-)

    OdpovědětVymazat
  2. buď ráda, že sis nakonec nepořídila tu světlejší tužku, protože je příšerná! na to jak je ta rudá boží, tak ta světlá je úplně na prd! blbě kreslí, flekatí a vysušuje rty! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za info, aspoň mě to nemusí mrzet.

      Vymazat
    2. JO, úplně přesně! Tak jsem se navnadila u Rendy, ale červenou už neměli, tak jsem došla domů s tou světlou a je to děs. Jako bych si kreslila na pusu olejovými křídami nebo tak něco. Je měkká, hezky voní ale rozetřít nejde, zalézá do vrásek, nejde s ní udělat na rtech souvislou vrstvu. Jak je něco takového možné, to nechápu.

      Vymazat
  3. Tahle limitka se prodává v Dmku ? :) Přijela jsem z té dovči, tak dooufám, že ještě něco stihnu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Rossmannu. v DM by měla být aktuálně Miami Roller Girl.

      Vymazat
  4. Chtěla jsem tužky a tenhle lak, ale v Brně je taaaak beznadějně vyprodaná :/ Na druhou stranu, jak teď čtu Rendy, možná jsem měla štěstí a ušetřím za tu růžovou tužku pade :D

    OdpovědětVymazat
  5. Hezoučká, jako krémovka se mi líbí, jako neonku bych se asi trochu ostýchala dát ji na nehty. Z té kolekce se mi hodně líbí ten žluťásek a pak ten šedo-hnědý, na ty možná dojde. Díky za článek, je mi užitečný ;)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  6. mě se ten lak moc líbí :) barva kterou miluju :))

    OdpovědětVymazat
  7. Je hezký, také jsem dneska po limitce koukala, ale nakonec si nic neodnesla, musím šetřit :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Barva je supr, rozhodně fajn výběr.
    Já nepořídila nic, nějak mě poslední dobou nic od Essence "neokouzluje"..

    OdpovědětVymazat
  9. Ten je nádhernej! Já si zatím ještě nic nepořídila, ale láká mě tvářenka :)

    OdpovědětVymazat