středa 30. května 2018

Česká značka Exclusive

Nastal čas prozkoumat neprobádané vody, a tak vám názvy Keratin Exclusive a Hyaluron Exclusive asi moc neřeknou. Ale vězte, že se jedná o českou značkou, která nabízí hned dva povedené produkty. A já bych vám je dnes ráda představila. 


Portfolio produktů je jasně dané. Hlavním kouskem je Keratin Exclusive, což je sprej na vlasy, který slibuje dát vám je pořádně do kupy. A druhým kouskem je poté Hyaluron Exclusive, což je pleťové sérum, jak už název napovídá, s kyselinou hyaluronovou. 


S testováním tohoto produktu jsem chvíli váhala. Však znáte mé vlasy, nic moc jim nesedí a své svaté grály už jsem našla. Jenže je pravda, že hlavně u těch umělých vlasů mě trápí suché konečky a nic moc s tím nejde dělat, protože ten vlas na rozdíl od svého vlastního nedokážete vyživit zevnitř a je odkázaný jen na vnější produkty. A dost možná proto jsem nakonec kývla, protože co jiného by jim mělo pomoct, než právě keratin. Sprej kromě něj obsahuje plno dalších zajímavých látek, které jsou navíc ve složení na horních příčkách. 


Používat by se měl každý den, a to do suchých již upravených vlasů. Stříkám ho tedy jen do konečků a přiznám se, denně jsem to úplně nedávala, občas jsem zapomněla. Ale tak 4-5 krát týdně jsem to zvládla a doma ho mám zhruba dva měsíce. Použití je velmi jednoduché, střička je tak akorát a tekutina hezky voní, cítím v tom mandle, vanilku a něco na ten způsob. Po jednom nastříkání toho moc neuvidíte, a to jak v pozitivním, tak ani negativním smyslu. Vlasy se neslepí, nezmastí, nic takového. Jako byste na ně nic nedaly. Nejdříve jsem si říkala, že je to jen taková neškodná vodička a čekala jsem, jestli se něco stane při dlouhodobějším používání. 

Byla jsem mile překvapena, když změna skutečně nastala. Trvalo to asi měsíc, ale vlasy byly najednou na dotek daleko hebčí a i na pohled nebyly tak suché a nelámaly se. To mě nastartovalo k ještě poctivějšímu používání a musím říct, že jsem teď opravdu spokojená a na těch vlasech je to znát. Není to všemocné, ale rozhodně mi to přijde fajn jako takové přilepšení pro suché, zničené vlasy. A dost možná třeba na léto po slunění to také nebude špatné. 200ml lahvička vás vyjde na 349 Kč a vydrží opravdu dlouho. 


Vodička na vlasy mile překvapila, ale její kolega hyaluronové sérum mě skutečně dostalo. Já tedy mám aktuálně období, kdy séra miluji a mám jich v řadě, které chci ještě vyzkoušet, hrozně moc. Nyní v mé koupelně ale kraluje tenhle krasavec. Už jen to balení je neskutečně elegantní. Průhledná skleněná lahvička, k tomu stříbrný vršek. Fakt to v koupelně vypadá skvěle. 



Vevnitř najdete průhlednou lehce gelovitou tekutinu. Má kouzelně jednoduché složení, hezky se roztírá a vstřebá. Má naprosto neutrální parfemaci. Na obličeji lehce lepí, což lze brát jako benefit u ranního používání. Moc hezky na tom drží makeup. Já jsem jej primárně začala používat večer, ale pak jsem právě kvůli lepivosti zkoušela i na ráno a také jsem si to zamilovala. 

Sérum umí již okamžitý instantní efekt. Pleť to hned vyhladí a jemné vrásky jsou vypnuté. Rozdíl ale jde vidět i při dlouhodobějším používání. Pleť je dostatečně hydratovaná, jemná, hezká. Póry to neucpává a nevšimla jsem si ani žádné další neplechy. Jen bych ho primárně nedoporučila na mastnější a obecně mladší pleť (ve dvaceti to vážně nepotřebujete), tam by ta lepivost mohla přerůst svoji mez a mohlo by to být obtěžující. 

Za mě osobně ale naprostá spokojenost a je to dost možná jedno z nejlepších pleťových sér, co jsem zatím vyzkoušela. Cena za 30ml lahvičku je 549 Kč. 


Celkově jsem velmi mile překvapila. Osobně jsem se těšila více na to sérum, na to jsem spoléhala. Ale to že mi bude až takto sedět, to jsem nečekala. A jsem za něj moc ráda. Pokud jste cílovka pro pleťová séra a nějaké nové hledáte, tohle byste neměli minout. K vodičce na vlasy jsem byla zpočátku velmi rezervovaná, ale musím uznat, že přece jen něco to dělá. Je to dost možná lehce placebo, ale ten dobrý pocit se dostavil. A když už budete náhodou v nakupování toho séra, tak ji klidně přihoďte taky. 


Produkty seženete na eshopu www. keratin-exclusive.cz, kterému zároveň děkuji za poskytnutí produktů k recenzi.

Slyšeli jste někdy o této značce, zkoušeli jste?

5 komentářů:

  1. Vodička do vlasů vůbec nevypadá špatně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Značku tedy vůbec neznám, ale produkty nevypadají špatně, zaujalo mě hlavně sérum.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to hyaluronove serum vypada moc dobře, ja jsem ted na ne trochu ujeta :) zrovna dneska jsem jedno poridila.

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty vidím poprvé a musím říct, že se mi líbí :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat