pátek 4. května 2018

Apríloví oblíbenci

Máme za sebou další měsíc, který se skutečně vyvedl. Mít léto na jaře, tomu já říkám sen a prosím, ať se z něj neprobudíme aspoň do Vánoc. I tentokrát pro vás mám pár kosmetických maličkostí, které mi v uplynulých dnech dělaly nejčastější společnost. A hlavně tentokrát jsem fotila jídla jako divá, takže se můžete těšit na extra porci fotek. 


V kosmetice to není nic velkého, zkrátka moji již tradiční oblíbenci a nějaké ty novinky. Zase jsem vytáhla božskou Hervanu, to je pro mě jarní tvářenka číslo jedna. Catrice makeup mi nedávno došel a já snad po týdnu běžela do drogerie pro nový, bez něj to skutečně nejde. Na léto ho asi odložím, ale aktuálně používám téměř výhradně ten. Na očích to statečně střídám, ale přece jen asi nad všemi paletkami zvítězila Naked Smoky. Je úžasně variabilní a jdou s ní vykouzlit nenápadné i naopak výraznější oči, takže se s ní dá vyblbnout téměř denně. Rty jsem hodně odlehčila, jedu  teď na vlně balzámů a jím podobných textur. Takže zabarvený eos nebo nové shine rtěnky od Essence. 


Vějířovitý štětec na rozjasňovač jsem chtěla vyzkoušet hrozně dlouho, jen jsem se pořád nemohla dokopat k tomu, abych si ho pořídila. A vtipné bylo, že týden potom, co jsem si koupila Ebelin, tak mi dorazil i od Real Teqniques. Tak mám rovnou dva a vůbec to nevadí. Nechápu, jak jsem bez toho mohla fungovat. Rozjasňovač nanesený tímhle se dostává do úplně jiné dimenze. Rozjasňuji teď jako o život. :-) Střídám, to co mám doma, ale přece jen ve vedení je Maybelline a můj nejnovější poklad od Make Up For Ever.


Na nehtech zavládlo jaro v plné parádě, a já nedám dopustit na zářivé barvičky. 


Něco málo z péče. Masky jsem vám ukazovala nedávno, ale ta s brusinkami od Kiehls je zkrátka nejlepší a dokáže pleť hezky rozzářit. Vrátila jsem se i k odličovacímu gelu Kiehls. Vyhovuje mi především na ranní čištění. A tělová pěna od Nivey s vůní malin, to je zkrátka pecka. 


A teď ta hromada jídla. Mám to tak vždycky na jaře, že mám potřebu ten jídelníček více odlehčit a hlídat ho. A potom vznikají tyto poklady. 

Na snídaně jsem se naučila využívat proteinové doplňky stravy. Dokáží mě zasytit a nechytá mě poté během dne mlsná. Můj aktuální top - palačinky od Nutrend. Je to hrozně jednoduché na přípravu - jen smícháte směs s vodou a za pár minut je to hotovo. Vevnitř mám ještě půlku jogurtu a borůvky. Je to úžasně dobré a fakt to na dlouho zasytí. 


Nebo jdu do koktejlu. Tady je konkrétně mandlové mléko, protein a jahody. 


Když jsme u těch jahod, konečně se dají v obchodě sehnat v dostatečném množství. :-) 


Pár variací obědů. Obvykle maso, zelenina a nějaká ta příloha. 




Další z variací sladkých zdravějších svačin. Tohle je domácí zmrzlina. Rozmixovaný banán a arašídové máslo. Stačí dát tak na tři, čtyři hodinky do mrazáku, přidat ovoce a je to. 


Končíme jak jinak, než večeří. Kupodivu jsem nevyfotila žádný salát, ty jím teď taky často. Ale většinou nejsou tak fotogenické. :-) Tak tady mám brokolici s bryndzou nebo klasiku v podobě chlebu s vajíčkem. 



A teď jsem z toho sama dostala zase hlad. :-) Doufám, že se vám dubnoví oblíbencí líbili a hlavně, že jsem vás potěšila tím jídlem. Obvykle ho komentujete nejvíce. :-) Pokud mi to focení takto půjde, můžete se za měsíc těšit na další dávku. 

Jak jste si užili duben vy?

9 komentářů:

  1. Ty jahody a ten chleba s vajíčkem! Mňam!

    OdpovědětVymazat

  2. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovědětVymazat
  3. To jídlo vypadá víc než chutně, cítím, že dostávám hlad a to mám krátce po obědě:-D Líbí se mi i barvičky laků na nehty, taky teď jedu na zářivé vlně:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty palačinky, to úplně slintám i přes monitor :P :D

    OdpovědětVymazat
  5. Palačinky, jahody mňam, taky jsem dnes koupila jahody a už si dáváme. :) Sprchovou pěnu od Nivey tak tu budu nutně potřebovat. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky! Také jsem si nakoupila borůvky a jahody.

    OdpovědětVymazat
  7. Super fotky!! :) A krásné a určitě chutné pokrmy.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Žádný z produktů jsem nezkoušela.. ale ten šeřík.. ach. Zrovna mi tady stojí na stole ve váze kombinace fialového a bílého.. jak já miluju tu vůni.
    Jinak dobroty vypadají skvěle.. všechno tak pěkně barevné a zdravé. Rozhodně díky za inspiraci :)
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat