středa 11. dubna 2018

Jarní wishlist

Tento rok mám ve statistice zatím velmi dobrou bilanci, a tak se necítím ani trochu provinile, že mě opět chytá nakupovací mánie. Spolu s jarem by to chtělo něco nového do mé sbírky. Už tento týden se určitě chystám na Shopping Fever, kde si pár položek z wishlistu odškrtám, a tak bych vám zároveň ukázala, po čem aktuálně mé kosmetické srdce touží.


Too Faced Natural Collection - Schválně ji sem dávám celou, protože ideálně bych fakt brala všechno. :-) Ale ve finále to určitě protřídím. Ráda bych rtěnku a poté se rozhodnu pro jednu paletku. Jestli to ale bude ta se třpytivými či matnými stíny anebo tvářenky, to ještě nevím. Bude záležet na tom, jak mě to osloví naživo. Kolekce se u nás zatím neprodává, takže prozatím vyčkávám a mezitím si pořídím něco jiného.

Make Up For Ever báze - Nějak mi báze pod stíny doma došly,  a tak je nejvyšší čas poohlédnout se po nové. Tato novinka od MUFE sbírá jeden pozitivní ohlas za druhým, a tak bych ji ráda vyzkoušela také. 

Jo Malone vůně - Jednu už doma mám, ale ty jejich vůně jsou zkrátka neopakovatelné a byť jsou u nás stále dostupnější, tak stále velmi originální a necítíte je na každém rohu. Chtěla bych si na jaro pořídit nějaký další kousek. 

Too Faced třpytivé linky - Než k nám dorazí nude kolekce, ráda si pohraji se třpytkami. Dříve jsem podobné linky měla od Artdeco a milovala jsem je. Mám na nich ráda, že naprosto jednoduše dokážou každý look pozdvihnout o třídu výš. Barvu také ještě nemám vybranou, ale spíše nějakou hnědou/zlatou. 

Linda Hallberg paletka - O té přemýšlím už hrozně dlouho, ale je dost drahá a ještě musíte platit poštovné. Na první pohled se může jevit i nudně, ale podle tutoriálů je to skvělý parťák na kompletní líčení a byť se nezdá, jde s ní vykouzlit spoustu variant. Jo, jednou bych ji vážně chtěla. 

Smashbox oční stíny - Tato tria mě také lákají už pěknou dobu a ráda bych si aspoň jedno pořídila. Nějaké praktické na cesty. 

Lancome Lip Laquer - Tohle je nedávná novinka a moc se mi líbí. Tady už mám i vybraný růžovoučký odstín. 

Nákupní seznam by byl, takže teď už zbývá jen doladit, které konkrétní odstíny a můžu vyrazit na nákupy. Sledujte o víkendu můj Instagram (stannah.navlastnikuzi), ať víte, co už jsem si z wishlistu odškrtla a co si nechám někdy na příště.

Chystáte se o víkendu na Shopping Fever?

6 komentářů:

  1. Moc hezký wishlist. Nejvíc mě asi zaujal Lancome Lip Laquer vypadá moc hezky :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Řada od Too Faced se mi také moc moc líbí :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. To je teda nadupaný wishlist :) Řada od Too Faced ta vypadá naprosto perfektně. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Smashbox mají úžasné stíny, zatím jsem je nezkoušela, ale lákají mě, stejně jako rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat