středa 25. října 2017

Mix mini recenzí (Revlon, Mac, Yves Rocher)

Sešlo se mi tady hned několik nováčků na rty, a tak bych vám je ráda představila. A ano, pořád myslím na článek s kompletní sbírkou produktů na rty a slibuji, že už se to fakt blíží. Jen si teď potřebuji v kosmetickém šuplíčku trochu uklidit a vyházet staré kousky, a hned potom se do toho vrhnu. 


Teď se ale ještě vrátíme k těm nejnovějším kouskům v mé sbírce. Jedním z nich je i lesk na rty od Mac. Cremesheen Glass jsou docela pověstné a jsem ráda, že jsem ho také mohla vyzkoušet. Mám ho v odstínu Double Happiness, který už se pravděpodobně neprodává, protože ho mám z outletu, ale v nabídce je pořád spoustu skvělých barviček.



Nebudu vám lhát, tím hlavním důvodem, proč jsem si ho pořídila, byla cena. Původně tyto lesky stojí 600 Kč, já ho v outletu měla za 130 Kč. Na lescích jsem ujížděla, když jsem byla mladší, ale dnes už je mám spíše jen jako doplněk a používám je výjimečně. Tím spíš za ně příliš neutrácím. 

Proto mi také vyhovuje tato téměř transparentní barva. Samo o sobě to na rtech nejde téměř vidět. Používám ji ale jako doplnění nude rtěnek. 

Jinak je to po všech směrech klasický lesk. Na rtech je hodně příjemný, lehce lepivý a jednoduše zmizí s jídlem. Mám ho moc ráda, ale nemyslím si, že nějak vyčnívá nad své kolegy z drogerie a znovu jsem si jen potvrdila, že plnou cenu bych za něj nedala.


S Yves Rocher se pojďme vrátit ještě k létu, kdy jsem si tuto zářivou barvičku pořizovala. YR proměnil svůj sortiment  rtěnek, a tak jsem si zase po delší době chtěla jednu pořídit. A jelikož to bylo uprostřed léta, nemohlo to dopadnou jinak. Sáhla jsem po verzi Grand Rouge ve finiši satin a odstínnu 113. To je taková růžovou červená barvička ideální do prosluněných dní.



Byť rtěnky měly projít inovací, mně přijdou jako staré známé. Mají svoji charakteristickou jemně třešňovou vůni, na rtech jsou příjemné a dobře se nosí. Díky krémovější konzistenci to ale nejsou držáky a s jídlem vymizí. Stejně tak se umí lehce rozpíjet kolem rtů a jsou lepší v kombinaci s konturkou. Prostě nic nového, pokud si vyhledáte recenzi na starší kousek, psala jsem zhruba to samé. Rtěnku mám ale ráda a těším se, až se nám roční období zase protočí a já ji budu moct nosit znovu. Teď na podzim mě ani trošku neláká.


Nejnovějším kouskem v mé sbírce je gelová rtěnka od Revlonu. Nemám toho od této značky prozkoušeno mnoho, ale považuji ji za firmu, která jestli něco umí, tak to jsou produkty na rty. Tato tužtička mě lákala, právě proto, že je to už od pohledu takový hybrid mezi rtěnkou, máslem...a obecně gelové rtěnky mám hodně ráda a vždycky jsem byla hodně nadšená napříč značkami.

Zvolila jsem si odstín 760 Vineyard a rázem se stal mým podzimním oblíbencem, který teď nosím hodně často. A konzistenčně? Je to sranda, ale přijde mi to téměř totožné s jejich HD rtěnkami. Dokonce to stejně voní - jako ovocný puding. Má to podobnou krémovou texturu a obě se hezky nosí. Jen tomu prostě vyměnili obal, aby to vypadalo, že mají něco nového. :-) Ale mám ráda oba tyto kousky. 



Barva chytá na rty perfektně rovnoměrně, a byť je krémová, tak docela dobře drží. Ta svrchní vrstva po jídle zmizí, ale zůstane rovnoměrný a znatelný stain. Za mě je tohle pecka a určitě je v drogeriích omrkněte. Vyjde na necelé tři stovky, ale je sehnat i ve slevě. Já ji při dnech Marianne kupovala za půlku. 

To je dnešní shrnutí mých tří rtněkových přírůstků. Který se vám líbí nejvíc a máte některý z nich vyzkoušený?

10 komentářů:

  1. Nejvíc mě zaujala gelová rtěnka od Revlonu, ten odstín se mi moc líbí!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Yves Rocher má překrásnou barvičku, ta mě hned zaujala.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí ty dvě poslední od YR a Revlonu, protože mám tyto tmavé odstíny rtěnek moc ráda. Tu od Macu bych si kvůli ceně asi taky koupila :D.BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzkoušeno nemám nic, ale jestli se mi něco zalíbilo, tak je to gelová rtěnka od Revlonu:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Yves Rocher rtěnky mají opravdu povedené, tato má krásný odstín. :) Tu rtěnku od Revlon bych si ráda pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dekorativka od Yves Rocher je pro mě zatím nepoznaná, kromě řasenky ale ráda bych toho vyzkoušela více. Dvě poslední rtěnky opravdu vypadají krásně ale viděla bych je spíš na jaro.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  7. Já si říkala před přečtením článku, že už asi nevíš co by nebo jsi hodně zbohatla, když sis koupila lesk za 600 Kč. :D :D Takhle to chápu, když to bylo ve slevě. Z těchto rtěnek na tvých rtech vypadá určitě nejlíp ta od Revlonu na poslední fotce. :) Já sama mám od Yves Rocher rtěnku přesně v tom odstínu, jako máš i ty, ale já mám tu lesklou a ještě se starým obalem (takovým červeným). Nedávno jsi tu rtěnku od Yves Rocher vyhazovala, že prý se zkazila, tak jsem se toho lekla a začala jsem tu svou spotřebovávat rychleji. I na podzim ji mám moc ráda a ta vůně je prostě úžasná. :)

    http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí jak rtěnky ukazuješ v akci na rtech! Jinak ta revlon se mi líbí...zkušenost nemám s žádným produktem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snažím se vždycky co nejvíc věcí fotit v akci, aby si čtenáři mohli udělat co nejlepší obrázek.

      Vymazat