pátek 7. dubna 2017

Oblíbenci za březen

Konečně jsme se dočkali a jaro je v plném proudu. Člověk by ani neřekl, jak ho sluníčko dokáže nabít energií a hned je ten svět doslova růžovější. A také se hned lépe fotí, tak mám pro vás dnes speciální nálož nekosmetických fotek. 


Začněme ale právě tou kosmetikou, kterou jsem vybrala jen tak z lehka. Je to taková již moje jarní klasika. Po delší době jsem vytáhla paletku stínů Freedeom a opět mi hlava nebere, jak něco tak levného může mít tak skvělou konzistenci a jak skvěle se se stíny pracuje. 


Po všech těch bláznivých rtěnkách jsem se opět vrátila k tomu, co mi sedí nejvíce. Takový ten hybrid, co není ani lesk, ani rtěnka, ani balzám. Od každého má něco. Například Lip Lover od Lancome, Butter Gloss NYX nebo cream verze lesků od Loreal.


V Drážďanech jsem si pořídila nový odstín laku od Essie a opět jsem se přesvědčila, že jsou to ty nejlepší laky na světě. Skvěle se lakují a výborně drží. Jen tak jejich cena a dostupnost...


Nesmí chybět klasická selfie a paradoxně jsem tam nalíčena jinými produkty než popisuji výše. Zapomněla jsem je přihodit, ale určitě vám dám o nich vědět v samostatném článku. Jsou to nové Cushion linky od Essence a naprosto božský Lip Paint od Loreal v odstínu 103 Fuchsia wars. 

Kdo mám rád fotky jídla, tak si tentokrát přijde na své. Rozhodla jsem se na jaro svůj jídelníček trošku odlehčit a udělat ho barevnější. Ovšem bez žádných super diet, bezlepkových potravin a všech ostatních módních vln. Prostě od každého něco a hlavně, aby to bylo rychle hotové. 

Večeřové variace



A pro změnu obědové menu



A tady jeden můj pokus, který možná nevypadá sexy, ale byl výborný. Jsou to jen lehce osmažená rajčata, cuketa, přidaná Lučina a smícháno s těstovinami. Jen tedy doporučuji držet se receptu a jedno balení Lučiny vyjde na čtyři porce, ne na dvě. Pak tam máte více sýru než čohokoliv jiného. :-) Ale dobré to bylo i tak. 


A na závěr ještě pár fotek naší úžasné rozkvetlé přírody. Tohle mě nikdy neomrzí.




Jak jste si březen užili vy?

21 komentářů:

  1. Mňam, ty těstoviny s lučinou bych si dala hned a i Tvoje večeře lákají :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Laky jsou moc pěkné, líbí se mi i "rozkvetlé" fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Butter Gloss od NYXu je skvelý! :) ja ho mám tiež, len v trošku tmavšom odtieni.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Teda ty špagety vypadají skvěle, Stáni! Já se můžu po všech možných těstovinových variacích utlouct, takže tohle budu muset vyzkoušet, díky za tip! :) A dostala jsem díky tobě chuť i na lesky ;) :D

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky přírody v plném květu vypadají parádně:-) A moc se mi líbí i ten odstín Lip Paintu od Loreal, který máš na fotce.

    OdpovědětVymazat
  6. Na fotce ti to děsně sluší, ten lak od Loreal vypadá na rtech skvěle! :) Nějaká produkt na rty od NYX si chci taky pořídit, ale teď momentálně mám plný stojánek na rtěnky a to je strop, tak časem :D

    OdpovědětVymazat
  7. Laky na nehty vypadají přímo dokonale, jsi i pěkně nalíčena :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tie fotky v prírode sú krásne! Konečne jar :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to úplně miluji a mám fotek kytiček z každého roku milion, ale nemůžu si pomoct a musím každé jaro fotit znovu. :-)

      Vymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Jak jsi připravila tu mrkev, co máš ke kuřecím kouskům? Stehno s rýží jsem zase měla v pátek, akorát já jsem ho měla ve školním bufetu, ty asi doma (výjimečně jsme měli výuku v pátek). :) Kuřecí na x způsobů (nudličky, plátek, stehno, kuře a la kachna, kung pao..) s rýží nám dávají skoro pořád. :D
    Já si moc neodpočinula, březen byl ve znamení rekonstrukce bytu, takže život na stavbě, děs... měla jsem celý měsíc pauzu od vaření. Naštěstí už to je dokončené. Co to v praxi pro plet' znamenalo... dost prachu ve vzduchu, zhoršené hygienické podmínky, samozřejmě ručníky na tělo a na obličej jsem neměla rozlišené, to mi přišlo jako detail. Takže se mi zhoršila plet', což je i tím, že je jaro.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkev je jen podušená na pánvi, společně s tím masem.
      Přeji, ať je rekonstrukce rychle a úspěšně dokončena :-)

      Vymazat
  11. Nádherný jarní fotky :) I fotky jídel vypadají výborně. Líčení Ti sluší a kosmetický kousky se mi líbí všechny :)

    OdpovědětVymazat
  12. Essie mám také ráda, není to Sunday Funday? Ten je nejlepší! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to on. Hlavně v létě je to můj top odstín.

      Vymazat
  13. Krásné jarní fotekčy :-) Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Essie laky super, jídla vypadají skvěle a fotky moc hezké!

    OdpovědětVymazat